Skal du bygge vinterhage i Kristiansand?

Planlegger du å bygge vinterhage i Kristiansand? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Kristiansand på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge vinterhage i Kristiansand?

Planlegger du å bygge vinterhage i Kristiansand? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Kristiansand på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vinterhage i Kristiansand

Hagestue

4645NODELAND

15 kvm hagestue. Ene veggen glasskyvedører. Ikke isolert. Enkle vinduer i bakvegg. bygges frittstående på verandaen. Verandaen må bygges ut ca 2×5 m fra eksisterende veranda. Skråtak med tak shingel.

Hagestue

4631KRISTIANSAND S

Ønsker å sette opp ny hagestue i hagen. Hagestuen skal brukes hele året.

Vinterhage på veranda

4647BRENNÅSEN

Ønsker pristilbud på bygg av vinterhage på veranda

Montere skyvedør hagestue

4656HAMRESANDEN

Montering av skyvedør i hagestue samt boring/montering av ventil. Skyvedør partiet er fra willab garden og 2850 bred i 3 deler. Regner med det må fores litt på sidene og topp.

Bygge ferdig hagestue

4622KRISTIANSAND S

NB: Det må nok søkes om byggetillatelse da hagestuen må bygges i tomtegrense mot nabo. Jeg ønsker at firmaet som tar på seg jobben også bistår med søknad. Formål med hagestuen: Hagestuen skal bli en «utvidelse» av huset og må derfor bygges for bruk gjennom hele året. Hagestuen skal ha foldedører som kan åpne seg helt opp for å gå sømløst med eksisterende terasse. Arbeid som allerede er utført og må dermed ikke medtas: - Ringmur støpt - Såle støpt med varmekabler - Bakvegg mot nabo og parkeringsplass ferdig bygd. Gjenstående arbeid: - Børebjelke og stolper i frontrekke (tre? stål?) - Dører og foldedører - Tak (alt) - Elektroarbeid - Isolere veggen mot nabo og parkeringsplass og bekle denne innvending. Dør og foldedører som trengs: 1stk dør med glass – lysåpning 80x200cm 1stk stor foldedør – lysåpning 294x200cm 1stk liten foldedør – lysåpning 218x200cm Bærebjelke: Det trengs 1stk bærebjelke i front. Denne bør være max ca 200mm høy. Totallengde 435cm – lengste lysåpning = 294cm. Vil en H-bjelke på 200x100mm (HxB) være mulig? Evt dobbel 2x8»? Eller limtre? Tak: Taket settes opp med 2x8» sperrer – ca 11 lengder a 3,78m = 42,58mt Ca 19,1m2 tak areal – glatte sorte takplater i alu i passende stil Takvinkel ca 3,7gr (ca 6cm fall pr meter) Tak overheng: Mot nabo & parkeringsplass: 15cm Mot terrasse og utsikt: 30cm Strøm: Det er allerede trekt inn 4G4 PFSP kabel til hagestuen. Denne er det ønskelig å fordele til følgende punkter: 1. Det blir et lite kjøkken med en liten induksjonsplate. Denne trekker 15A. 2. Det er også lagt 1300W med varmekabler i hele gulvet. 4. I tillegg er det ønskelig å ha en 16AMP 3fas blå stikkontakt på vegg utvendig mot parkeringsplass. 5. Led lys i tak innvending og utvendig i raftekassen på alle vegger utenom den som går mot naboen. 6. 2stk ute stikk Basert på denne infoen antar jeg at det bør være minimum 2stk 16amp 1-fas kurser + 1stk 16amp 3-fas? Kabel er ikke blitt koblet til sikringsskap i hus. Det er ønskelig å sette inn en 20A 3-fas 230v sikring som hovedsikring til hagestuen.

Sette opp hagestue

4658TVEIT

Har kjøpt komplett, fasademontert hagestue fra Willab Garden, og trenger å få satt opp denne. Målene er 323 cm x 301,8 cm Hagestuen ligger på baksiden av huset, men skal monteres på veranda på forsiden. Kontakt her, med ferdigpris. Det betales ikke forskudd

Siste evalueringer
Montering av skyvedører og vinduer

Har gjort en flott jobb men innsetting av skyvedører og vinduer på vår Vinterhage. Har også panelt utvendig. Vi er godt fornøyd med det utførte arbeidet, vi kommer til å bruke dem ved senere arbeid som trengs med huset. Hilsen Kai Rune Glomså

Sep. 2018
K

Kai Rune om ATW-ALL-YOU-NEED TOMASZ JERZY WARSZCZYNSKI

Kristiansand s
Glass rundt utestue

Utrolig fornøyd med jobben og ikke minst prisen. Var MYE billigere en alle andre. Kom til avtalt tid og var rask i jobben. Anbefales. .kommer til å bruke igjen neste gang jeg trenger noe.

Mai 2018
R

Renate Bjunes om GD-BYGG AS

Kristiansand s
Tilbud på utebu

Jeg fikk et tilbud av Sørheim Bygg og de kom i tillegg med veldig gode råd som jeg fulgte. Jobben ble gjort ihh til oppsatt plan. Anbefaler de på det sterkeste

Okt. 2017
Ø

Øystein om Sørheim Bygg AS

Kristiansand s
Utestue.

AB Team satte opp reisverket på utestua vår. De gjorde en solid jobb og jeg kan trygt anbefale dem til andre som skal ha utført snekkerarbeid. I tillegg var de veldig hyggelige. Vi er meget godt fornøyd :)

Sep. 2015
A

Arnfinn om AB-TEAM AS

Kristiansand s
Hagestue: 3,5 * 4,70

Hele prosessen med Pawel, fra et detaljert og svært grundig anbud, som ingen av de andre tilbyderne kvalitetsmessig var i nærheten av. Ikke minst en gjennomføring og oppfølgning som var av samme kvalitet. Vi er svært fornøyd med å fått Andøyas fineste hagestue. Tore Hansen, Andøya Kr.sand

Sep. 2014
T

Tore om BYGGMESTER PAWEL MIKOLAJCZYK AS

Kristiansand s
Bygge vinterhage og platting

Pawel er en person som vi trygt kan anbefale til andre. Han er punktlig og møter opp til avtalt tid og har en god dialog med oss som kunde. Kvaliteten på det han gjør er veldig god, og vi føler vi fikk en god pris utifra hva vi har fått. Vi er veldig fornøyd med resultatet av vår vinterhage.

Sep. 2013
M

Marie Therese om BYGGMESTER PAWEL MIKOLAJCZYK AS

Kristiansand s