Ønsker du å få lagt mikrosement i Asker?

Mikrosement passer på bad, kjøkken og andre rom i boligen din, men kan bli stygt om det ikke løses av profesjonelle. Legger du ut jobben på Mittanbud får du tilbud fra flere dyktige og erfarne håndverkere i Asker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ønsker du å få lagt mikrosement i Asker?

Mikrosement passer på bad, kjøkken og andre rom i boligen din, men kan bli stygt om det ikke løses av profesjonelle. Legger du ut jobben på Mittanbud får du tilbud fra flere dyktige og erfarne håndverkere i Asker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet mikrosement i Asker

Pusse opp liten leilighet - overflater

1384ASKER

Pusse opp leilighet 30m2. - ny parkett - lister - skifte 2 stk vindu og 1 verandadør - male vegger - mikrosement på lite bad - montere nytt baderomsmøbel - sette opp 1 lettvegg

Microsement over gulvfliser, liten entre

1385ASKER

Ønsker å få lagt microsement over gulvfliser, med varmekabler under. Ca 4,5 m2

Mikrosement i støpt trapp med vinylbelegg.

3442HYGGEN

Ønsker å få lagt microsement i innvendig trapp opp til 2. Etg. Trappen er støpt og har et vinylbelegg på seg med gummi trappeneser som sitter i trinnet. Det er totalt 14 trinn og 15 opptrinn.

Mikrosement på bad

1390VOLLEN

Jeg ønsker tilbud på mikrosement lagt på veggene på ett relativt lite bad, 7 kvm, hvor det i dag er hvite glatte fliser, baderomsinnredning og badekar. Viktig at håndverker har god kunnskap og er nøye.

Overflate oppussing av bad

1390VOLLEN

Ønsker å få prisanslag på oppussing av bad. Flis på flis, eller mikrosement samt montering av servantskap, dusjhjørne osv

Spisebord med mdf-bordplate ønskes malt med mikrosement.

1386ASKER

Har slipt ned et spisebord som jeg trodde var laget av tre, men det viste seg at bordplaten var en mdf-plate. Nå ønsker jeg å behandle bordplaten slik at den får et uttrykk av at bordplaten er stein. Oppdaget mikrosement og tenkte dette kunne lagd et røft uttrykk på bordet. Jeg har lite erfaring med maling eller behandling av slike materialer, så jeg har ikke visst hva jeg skal bruke for å «redde» bordet som jeg egentlig hadde planer om å beise - men fant ut ikke var tre, utenom bordbena. Hele bordplaten er slipt ned. Jeg ønsker er røft uttrykk på bordet, samtidig som at det må være en glatt, ikke ruglete, overflate som tåler vann og søl. Fint om noen kunne gitt meg tilbakemelding på hvorvidt dette er mulig å få til, og gjerne et prisanslag for jobben. Takk!

Siste evalueringer
Mikrosement på bad ca 10 kvm stort.

Firmaet har laget bad med mikrosement. I tillegg har de demontert gammelt inventar ( badekar, servant med mer ) og montert nytt. Det var et gammelt bad og da dukker det opp overraskelser. Dette håndterte de på strak arm med gode løsninger. Vi er kjempefornøyd, resultatet ble akkurat som forventet og til avtalt pris. Skal dere vurdere mikrosement så anbefaler vi sterkt dette firmaet. Meget hyggelige og profesjonelle folk.

Mars 2022
F

Freddy om MIKROSEMENT M. KWIATEK

Tønsberg
Oppussing av kjeller med ombygging av garasje, WC vaskerom hall og opphldsrom

Ossowski foretok befaring og oppmåling av det vi skulle bygge. Fikk et oversiktlig og gjennomarbeidet tilbud og inngikk kontrakt basert på tilbudet. I tilbudet var det satt opp fremdriftsplan på arbeidet. Inngikk kontrakt basert på tilbudet og benyttet Mitt Anbuds kontrakt. Oppstart gikk som planlagt i midten av januar 2021 og det midt i pandemien med polske arbeidere. Fremdrift var bra i starten men ble ikke ferdig som avtalt. Hovedgrunn var seine leveranser av materiell. Endringer ble avtalt underveis og greit fulgt opp. Kontakt med Ossoweski var meget god i alle fasene. I sum er vi godt fornøyd med arbeidene og kan anbefale andre denne entreprenøren.

Jan. 2022
P

Per Daniel om MO Byggservice AS

Billingstad
Legge mikrosement på 2 bad (gulv og vegger)

Svært tilfreds på alle måter med jobben de gjorde. Vi har allerede avtalt nye oppdrag:)

Sep. 2021
H

Hallvard Peter Bogh om BT Byggservice AS

Nesøya
Mikrosement

De var presise, både på befaring og oppmøtedato. Dyktige håndverkere med god kommunikasjon, profesjonalitet og ryddighet. Meget fornøyd med utførelsen og kvaliteten.

Mai 2021
K

K.Tak om Hawk & Trowel As

Asker