Mikrosement i Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Legge mikrosement på baderomsgulv, på eksisterende fliser( 25 år gammelt).

3715SKIEN

Badet har i dag fliser som er 25 år gamle. Badet er ca.12 kvm stort. Det skal også fjernes en liten trapp.

Mikrosement

3711SKIEN

Legge ca 5,5m2 med microsement på baderomsgulvet + oppkanter på vegg.

Mikrosement på bad

3712SKIEN

Hei! Jeg ønsker å legge mikrosement på badet på både vegger og gulv, også i dusjsone. Jeg skal bytte servant, dusjarmatur og badekar også. Så trenger hjelp til å legge mikrosement og å koble på de nye baderomsmøblene. Helst i juni! Mvh Mari

Micro sement

3721SKIEN

Ønsker pris på påføring av micro sement på baderoms vegger ca 18 Kvm , og legging av flis på gulv ca 6 kvm

Mikrosement, bad

3721SKIEN

Skal totalrenovere bad fra mars-måned og ønsker å ha gulv, vegger og benkeplate/vask i mikrosememt. Ønsker å komme i kontakt med noen som er drevne på mikrosememt og ha befaring (ikke hast).

* Fortsatt ledig: Mikrosement Bad 4 kvd

3734SKIEN

Mikrosement gulv og vegg 2200x1610. På eldre bad. Ønsker pristilbud på Mail. Oppstart fra 6 november