Mikrosement - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legge mikrosement på peis

1406SKI

Vi ønsker tilbud på å få lagt mikrosement på vår nye Scan 5005 peis, samt eksisterende pipe. Pipe må muligens pusses noe før det kan legges mikrosement.

Flislegging, ev. mikrosement

1400SKI

Skal flislegge et gulv 2,5x2,95 meter. Gulvet er støpt med varmekabler. Skal kun ha smøremembran og legge fliser (ev. mikrosement). Ønsker pris på "alt" utenom selve flisene.

Mikrosement bad, vegger og eventuelt gulv

1406SKI

Ønsker å legge mikrosement på fliser på bad, vegger med glatte fliser og fastmontert vask, skap og speil. Total flate som må dekkes på vegg ca 16 kvm. Er også interessert i anbud som inkluderer gulv, enten mikrosement eller annen måte å friske opp matte fliser med slitte fuger. Varmekabler i gulv. Må være inkludert materialer og grunnarbeid. Ønsker et prisanslag før befaring og forpliktende pristilbud etter befaring. Ønsker anslag på nødvendig tid til arbeidet. Betaler når arbeidet er utført, ikke behov for avdrag.

Vegger og gulv med mikrosement

1425SKI

Jeg ønsker å pusse opp badet med bruk av mikrosement. Gulvflate er ca 5kvm og det er vindu på den ene veggen. Jeg vurderer også å få vegghengt toalett installert. Jeg ber om prisanslag for oppussing med bruk av mikrosement.

Mikrosement

1406SKI

Hei, Vi skal pusse opp badet med mikrosement fra Zenzorama (Britta 03 Oslo Medium). Badet er lite, tilsammen 20,11 kvm gulv og veggflater. Badet har glatte fliser fra 90-tallet. Ingen indikasjon på fukt. Vi skal også sette inn et vegghengt toalett. Dette må rammes inn og sparkles med mikrosement. Supert om vi kan få tilbud på dette.

Overflatebehandling bad

1400SKI

Ønsker befaring og tilbud på overflatebehandling med mikrosement på på bad. Det er flis på vegger og gulv. Areal ca 11 kvm

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud