Mikrosement i Hamar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mikrosement i Hamar

BYGGMONTASJE AS

Vi er en registrert mesterbedrift i tømrerfaget. Vi kan bistå ved nybygg og rehabilitering av både hus og hytter. Vi har i dag flere virksomhetsområder, og påtar oss alt fra små til store jobber. Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder! Kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Det som er vårt fokus er å bistå til å løse de utfordringene du måtte ha på dine prosjekter. Målet er å komme frem til den mest optimale løsningen for deg som kunde. Våre fagfolk h...

Se mer
Mars 2021

Kosmetisk oppussing av bad

"Byggmontasje har vært dyktige på kommunikasjon og kvalitet på arbeidet. Prosjektplanen er blitt holdt og oppdatert ved uforutsette hendelser. Ville helt klart ha anbefalt Byggmontasje videre :-)"
S
Sara
Hamar
BYGGMONTASJE AS

MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Innredning og etterbehandling av interiør med kunst og hjerte - det er det vi gjør.Vi er et nytt selskap på norsk marked, men vi har samlet erfaringene våre i over 15 år, også på Island, Polen og Norge.MGartDekor spesialiserer seg på fliser og gulv, tapeter, all slags gips, mikrosement, maling, snekring og alt du vil at hjemmet ditt skal bli.Du er velkommen til å sjekke på vår Facebook.

Mai 2020

Microsement på kjøkken.

"Supert arbeid , kjøkkenbenken ble veldig fin.Han er pålitelig og god til å lytte på mine ønsker.Blid og hyggelig og kreativ ,finner gode løsninger.Kan anbefale ham på det varmeste"
T
Tove
Hamar
MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI
Siste registrerte jobber

Mikrosement på badegulv

2319HAMAR

Ønsker mikrosement på badegulv, hvor det er fliser og varmekabler i dag. Underlaget er helt og varmekablene fungerer godt. Badet er ca 3,8 m2.

Microbetong

2315HAMAR

Ønsker pris på microsement på vegger og gulv. Fliser i dusjnisje på vegger og gulv. Microsement som påføres allerede eksisterende fliser. Bad ca. 4 kvm.

Overflate oppussing bad - 2stk

2318HAMAR

Pris for følgende Mikrosement gulv for Bad Nr 1 ; 2.7 kvm. Bad Nr2; 6.5 kvm Gang; 2.5kvn Fra 2005. Flis på dagens overflate. Alt inkludert Samme farge/type Evt, pris for alle flater med vegg på bad x2 samt gang? Utføres snarlig.

Mikrosement

2319HAMAR

Ønsker mikrosement på gulv og vegger + ny innredning på badet. Det er fliser på gulv og vegger fra før.

Kjøkkengulv

2316HAMAR

Hei. Ønsker pristilbud på legging av microsement som gulv i kjøkken. Det er litt under 18 m2 med areal. Det må gjøres noen forberedelse av grunn da det er to ulike gulv som skal erstattes, og noen sår etter fjernet vegg som må håndteres.

Mikrosement på bad over gulvfliser og veggplater

2321HAMAR

Ønsker å få lagt mikrosement på badet, alt fra priming til topcoating så en kan dusje rett på mikrosementen. Badet har varmekabler og er ca 7 kvm