Mikrosement i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Mikro sement vegger/gulv på flis

1537MOSS

Båd på ca 5 m3 som vi ønsker mikrosement legging på. Baderomsinnredning er fjernet og dusjvegger fjerne fortløpende

Mikrosement påføring til 2 vegg

1517MOSS

Hei vi pusser opp en kjellerrom og ønske å legge på mikrosement i to vegg. Vi har ikke erfaring med dette og ønsker at noen utfører jobben.

Modernisering av bad

1535MOSS

Ønsker å bytte ut dusjbatteri og dusjvegg, legge mikrosement i dusjhjørnet. Ny wc knapp/plate til vegghengt wc.

oppussing av badet

1534MOSS

ønsker mikrosement på gulv og vegg. oppe på eksisterende fliser. badet er 27 kvadrat. ønsker også vegghengt toilet som må bygges ut på eksisterende flis. montering av baderomsinredning. montering av hånkletørker som da krever el instalasjon.

Mikrosement på lite bad

1511MOSS

Vi ønsker å legge mikrosement på gulv og vegg på et bad (og inni dusj) som er ca 3,5 kvadratmeter. Trenger også hjelp til å sette opp dusjvegg og dusjsett/armatur.

Mikrosement baderomsgulv

1524MOSS

Ønsker å få lagt mikrosement på vårt lille bad i 2. etasje ca. 5 M2. Fra før av ligger det marmorfliser som ble lagt for ca 15 år siden. Baderomsmøbler skal byttes ut. En liten nisje med dusj- ca 1 M2. Pris på jobben ønskes.