Mikrosement - Lillehammer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legge mikrosement

2611LILLEHAMMER

Legge mikrosement på to gulv, begge har fliser som underlag. Rom 1: bad på 12 m2 Rom 2: Gang på 8 m2

Microsement på flislagt bad

2625FÅBERG

Ønsker tilbud på å legge microsement på flislagt bad på 6m2. Badet ble flislagt i 2006, både vegger og gulv. Skal beholde røropplegg som i dag.

Oppussing av bad

2618LILLEHAMMER

Ønsker pristilbud på å legge mikrosement på bad. Pristilbudet kan være enten med mikrosement inkludert, eller kun for arbeidet. Det er noe rørleggerarbeid i fbm å ta ut toalett og varmtvannsbereder. Dette kan tas med i tilbudet, eller jeg ordner rørlegger utenom. Ønsker mikrosement på vegger og gulv. Gulvet er 3,8m2, vegger til sammen ca 17 m2. Adresse Jernvinna 2618 Lillehammer

Mikrosement på bad

2618LILLEHAMMER

Ønsker pristilbud på å legge mikrosement på bad. Pristilbudet kan være enten med mikrosement inkludert, eller kun for arbeidet. Det er noe rørleggerarbeid i fbm å ta ut toalett og varmtvannsbereder. Dette kan tas med i tilbudet, eller jeg ordner rørlegger utenom. Ønsker mikrosement på vegger og gulv. Gulvet er 3,8m2, vegger til sammen ca 17 m2.

Støp, membran og mikrosement på bad

2613LILLEHAMMER

Bad på 10 kvm. Vi ønsker å preppe mest mulig selv ved å montere rupanel og vetpro-plater. Elektriker legger kabler og rørlegger fikser rør. Etter vi har montert vetpro-platene ønsker vi hjelp til å "forsegle" skjøter, hjørner etc, legge smøremembran på vegger og gulv, støpe med fall mot sluk, 2 sluk på badet og legge mikrosement på gulv og vegg etter ferdig støp.

Mikrosement på gulv på 2 små rom

2614LILLEHAMMER

Mikrosement på gulvet på 2 små rom, hvert rom er på cirka 3 kvm, mikrosement på gulv på begge rom, cirka 6 kvm totalt. Jeg har alle materialer og alle produkter. Det kan legges rett på eksisterende vinyl. Gulvlister og dørkarm fjernes enkelt. Ønsker anbud KUN på selve leggingen.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud