Mikrosement i Oslo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mikrosement i Oslo

FAST BYGGRB AS

4.8 (58)

Hei,Mitt navn er AurelJeg er daglig leder av Fast Byggrb as.Fast Byggrb as utfører alt innen bygging og renovering av boliger og uteområde.For at kunden skal få en enkel vei til ny bolig/rom, og hele tiden være sikker på at lover og regler er ivaretatt, samarbeider vi med ?Elektro Team, og Comfort rørlegger siden det ikke er Fast Byggrb sitt fagområde.Ønsker du en uforpliktende befaring, så er det bare å ta kontakt på tlf:48625859Du kan også se vår Facebook side for å se prosjekter som vi nylig ...

Se mer
Nov. 2023

Oppusset bad

"Godt gjennomført arbeid. Pågrunn av feil i oppussing av en annen entreprenør måtte arbeidet gjøres på nytt. Fast byggrb gjorde en god jobb IG leverte kvalitet på badet. Steålende arbeid med mikrosement"
H
Hamsika
Oslo
FAST BYGGRB AS

Alnassar Bygg

Vi er nye på Mittanbud. men vi har 10 år erfaring, 6 år i Norge med maling, og vi kan vise til referanser fra tidligere prosjekter om det er ønskelig. Vi gjør alt av monterer parker, kjøkken montering lyster, gipsplater, gulvlegging. Vi har også profesjonell maling og Sparkling som har erfaringssertifikat. I tillegg vi har kapasitet til å gjennomføre både store og små prosjekter. Vi gjør jobben til en gunstig pris. Vi jobber med dekorasjon, stucco, montere tapet, mikrosement, slipe parkett og...

Se mer
Nov. 2023

Reparere mikrosement

"Utbedret gammel mikrosement i dusjsone på bad. Kom på uforpliktende befaring og ga gode råd, som gjorde at vi følte oss trygg på at jobben ble gjort skikkelig. Kom til avtalt tid og fullførte jobben raskt og effektiv. Resultatet ble utmerket og den n..."Se mer
L
Lars Gaute
Oslo
Alnassar Bygg

VARNIK NIKOLAOS VARDOULAKIS

https://www.finn.no/smajobber/profiler/177665284/

Okt. 2023

Mikrosement på baderomsgulv

"Utrolig dyktig og håndverker. Holder deg oppdatert fortløpende, kommer med mange gode innspill og tips, og gir seg ikke før kunden er fornøyd. Tar oppgaven og jobben svært seriøst. Anbefales på det varmeste!"
M
Mojdeh
Oslo

Microcement Guy Dlouhy

Jeg, MICROCEMENT GUY, er Dekoratør med 25 års erfaring med kunstig stein, dyktig håndverker og kreativ kunster. Etter års i bransjen jeg lærte meg om populær design og funksjonell løsning for prosjektene mine. Bad prosjektene er mine favoritter. Jeg er også godkjent møbelsnekker.

Okt. 2023

Mikrosement på bad

"Vi har fått nytt bad, og kunne ikke vært mer fornøyd. Mr microcement guy og hans kone gjorde en kjempejobb, møtte våre behov og de var utrolig hyggelige og likanes :) De ga oss også gode råd underveis for hvordan vi best burde løse badet. God tjenest..."Se mer
M
Mathilde
Larvik
Microcement Guy Dlouhy

PAT LARSENS

Jeg er ny på Mittanbud, men har god erfaring innen mikrosement. Jeg kan ta på meg det meste av arbeid innen mikrosement, både større og mindre prosjekter. Jeg er sertifisert utførende av mikrosement gjennom Zenzorama, så her er du i trygge hender! Sjekk ut Instagram profilen i lenken under for før og etter videoer. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Sep. 2023

Legge mikrosement kjøkkenbenk

"La mikrosement på kjøkkenbenken, og resultatet ble kjempebra, over forventning. Kjempehyggelig, pålitelig og kommunikasjonen var god. Anbefales!"
T
Thine
Oslo
PAT LARSENS

Viken Oppussing & Design AS

Mikrosement behandling

Aug. 2023

Mikrosement på bad

"Brukte viken oppussing&design til mikroseminering av bad. Super fornøyde med resultat. 5/5⭐️"
S
Sandra
Oslo
Viken Oppussing & Design AS

ROGALAND GULVSERVICE AS

4.9 (58)

Vi legger microsement, flytesparkler,støper gulv,sliper betonggulv,epoxy,desinggulv,kontrollmåling av gulv og mye mer

Aug. 2023

mikrosement bad

"Bra resultat"
E
Espen
Oslo
ROGALAND GULVSERVICE AS

Hawk & Trowel As

Vi et et firma som spesialiserer oss på alle typer dekorpuss som : Marmorino, Stucco Lustro, Venetian Plaster, Terrastone, Amercan Clay, Mikrosement etc..

Aug. 2023

Mikrosement på baderomsgulv

"Veldig fornøyd med arbeidet Frode har gjort, kjapt og effektivt - med et flott resultat! Han er forøvrig både hyggelig, tydelig og punktlig 😊 Anbefales!"
I
Ilda
Oslo
Hawk & Trowel As

EURO MURER OSLO AS

4.8 (87)

Nettside: www.euromureroslo.net

Juli 2023

Mikrosement

"Veldig fornøyd. Resultatet ble kjempebra, og jeg anbefaler Euro Murer til andre som skal legge mikrosement."
R
Robin
Oslo
EURO MURER OSLO AS
Siste registrerte jobber

Mikrosement av bad

0474OSLO

Mikrosement av Gulvet til et 4 kvm bad

Mikrosement på badet

0665OSLO

Badet er ca. 6 kvadratmeter. Ønsker mikrosement.

Legge mikrosement på kjøkkenbenk ++

0565OSLO

Hei! Jeg ønsker tilbud på følgende arbeid: - Legge mikrosement på kjøkkenbenken OG over kjøkkenbenken oppå nåværende fliser (L-form, kanskje totalt 5-6kvm) Og i samme slengen: - bytte en dekkside på kjøkkeninnredningen og legge mikrosement på denne også - bytte platetopp og komfyrvakt - bytte ut stekeovnen - bytte oppvaskkum og blandebatteri - bytte sokkelfronter - bytte et par stikkontakter på kjøkkenet (to stk er dårlige) - bytte taklampen - sparkle og male kjøkkenveggen (den som nå er rødbrun) (Jeg kjøper inn alt dette og ev. det dere anbefaler) Bilder som er vedlagt er ment som inspirasjon til farger og innkjøp; mulig det blir annerledes. Mål og bilde av kjøkken er vedlagt.

Mikrosement (32 m2)

0482OSLO

I want to do some quick surface renovation on my bathroom before I sell it. - Mikrosement on floor and walls (two different colors) One painted dry wall separating shower and washing machine/dryer, the rest of the walls are tiles - Replace shower with Celeste primero from Megaflis - Replace flush button/plate Including: - Cleaning bathroom for preparation before, and after work - Temporary removing items like washing machine in bathroom and put back again when finish - Collect, mount and install new shower from store and throw old - Replace four outlets from white to black Walls size (tiles): 22,5 m2 Wall size (dry wall): 4,5 m2 Floor size: 5,4 m2 Total: 32,4 m2 You are welcome to send your offer in norwegian or english - looking forward to hear from you!

Mikrosement på bad

0192OSLO

Ønsker å oppgradere bade ifra 2007 med mikrosement. Arealet er gulv 1,88 x 2,12 x 2,40 høyde.

Møbelsnekring av sofa + betong/mikrosement eller lignende spisestuebord

0558OSLO

Hei, jeg ønsker å få laget følgende - "Støp" av grunnstammen til en sofa gjerne i betong (Se bilde for område hvor det ønskes støpt og se inspobilde fra en benk, men ønsker noe ligennde bare litt bredere for sofa) - Få laget et betongbord alà bildene vedlagt i ca. L240 W90 H74 Noen som lager møbler i betong/mikrosement her? :D En forskalningssnekker eller lignende? / Mari