Mikrosement i Stavanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mikrosement i Stavanger

ROGALAND GULVSERVICE AS

4.9 (58)

Vi legger microsement, flytesparkler,støper gulv,sliper betonggulv,epoxy,desinggulv,kontrollmåling av gulv og mye mer

Okt. 2023

Mikrosement bad

"Veldig fornøyd!"
A
Anna
Stavanger
ROGALAND GULVSERVICE AS

MIKROPOX AS

5.0 (1)

Mikropox AS holder til i Sandnes på Jæren, men leverer til hele Norge. Våre fagfolk har mange års erfaring innen faget, og bistår med å finne den beste løsningen for akkurat ditt prosjekt.Vi tilbyr alt fra totalrenovering av våtrom til legging av lager- og garasjegulv. Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg uansett om du ønsker at vi skal utføre jobben for deg eller du ønsker kjøpe produktene i vår nettbutikk og gjøre det selv.Vi gjør gjerne alt i forbindelse med prosjektet ditt. ...

Se mer
Feb. 2022

Mikrosement på baderomsvegger og gulv

"Stor fornøyd med arbeidet Mikropox AS utførte på badet mitt. Mikrosement på vegger og gulv til en god pris. Flinke og pålitelige arbeidere. De var også nøye med ryddighet og vasking etter at de var ferdig med badet. Kan anbefales!"
A
Amalie
Stavanger
MIKROPOX AS

KHALED AL HASSAN

Mars 2022

Maling av tak innvendig på loft. Maling av en vegg i gang. Mikrosent av murstein bak peis.

"Flinke og hyggelige folk, som gjør jobben effektivt og raskt. Litt uklar avtale, men vi kom til enighet. Anbefaler å skrive kontrakt/klarere pris inkl. MVA på forhånd."
T
Thomas Eide
Stavanger
KHALED AL HASSAN

Concrete Stavanger AS

Concrete Stavanger AS er spesialister innen designbaserte betongløsningerVi er sertifisert installatør og partner i Norge for italienske Ideal work www.idealwork.comVi tilbyr mikrosement, terrazzo, marmorino Vår industrigulv avdeling leverer alle typer herdeplast som epoxy, polyuretan, akryl, mma, gulvpolering, sealing og coatingsVi besitter en moderne maskinpark der vi kan tilby:?BetongsagingKjerneboringFres/shaving av gulvShotblasting av gulvSlisseskjæringBetongslipingGulvpolering

Feb. 2022

Mikrosement på flislagt bad fra 2006

"Concrete Stavanger ga et godt tilbud på legging av mikrosement på vårt bad. De kom med gode anbefalinger i forkant og underveis, ga gode tilbakemeldinger, og ikke minst ble det meget godt utført. Anbefales!"
D
Dahle Anders
Bodø
Concrete Stavanger AS
Siste registrerte jobber

Mikrosement på bad

4014STAVANGER

Hei. Har et bad på 7kvm hvor det ønskes mikro på 3 vegger Vil ha befaring for å diskutere og se løsninger

Mikrosement bad

4007STAVANGER

Ønsker mikrosement på gulv + vegger på bad som er ca. 6 kvm, hadde også vært positivt om en kan ta ut eksisterende inventar.

Mikrosement Tak og Vegger

4023STAVANGER

Jeg ønsker å legge mikrosement på et bad på ca 5 kvadratmeter. Vill ha det på gulv og vegger, men må også gjøre noe med taket. Ønsker noen til å komme på befaring og se hva som kan gjøres rimelig. Badet er nå tomt uten inventar.

Mikrosement på vegger og gulv

4023STAVANGER

Jeg skal legge mikrosement på badet mitt. Jeg må også gjøre noe med taket, men vet ikke hva enda. Vil gjøre det rimelig.

Innhente/ fremlegge FDV dokumentasjon på våtrom og legge nytt badegulv

4021STAVANGER

Ønsker pristilbud på utbedrelse av noen mangler knyttet til et nytt hus (3 år). Det mangler FDV dokumentasjon på våtrom som vi ønsker få fremlagt. Det er også behov for nytt gulv (fliser / mikrosement ol) på badegulv hvor det ligger 60x60 fliser og det er noen tendenser til vannansamling på en flis rett ved siden av sluk, trolig grunnet bruk av for mye fugemasse. Ønsker tilbud på å utbedre en eller begge deler dersom det er interessant.

Mikrosement bad

4014STAVANGER

Trenger noen til å legge mikrosement på gulv og vegg, blir ca 25 kvm totalt. Jobben må bli gjort i uke 40. Vi tar selvsagt ut alt av toalett, dusj, servant osv.