Mikrosement i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mikrosement i Tønsberg

Ludvik XIV Gudmundsson

4.8 (22)

Islandsk Malermester med over 20 års erfaring, helt unik teknik i forhold til (hel)sparkling, veldig raskt med høy kvalitet. Se vårt nye produkt MORTEX, 100% vanntett microsement løsning, dusj, gulv, vegger, kjøkkenbenk, innvendig/utvendig .

Jan. 2021

Mikrosement

"Pålitelige"
C
Cecilie
Ludvik XIV Gudmundsson
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Mikrosement på baderom

3172VEAR

Ønsker å få lagt mikrosement på et relativt lite bad, tipper det er maks 10 kvm. Det er fliser på gulv og vegger i dag. Gammelt bad, men helt og funksjonelt, så regner med at mikrosementen kan legges oppå flisene.

Bygge om loftsrom i garasje til hybel

3174REVETAL

Hei! Vi vil å bygge om loftsrommet over garasjen til en hybelleilighet. Vi søker derfor et profesjonelt firma / håndverkere med solid erfaring fra denne type arbeid. Det kan være ønskelig med prosjektledelse fra A-Å, byggtekniske tegninger og søknader ift kommune, men ikke et krav dersom det foreligger papirer på arbeidet som er gjort. Målet er å få loftsrommet omgjort med varig bruksendring og det krever at man har god kjennskap til de lover og regler som gjelder rundt dette- samt at man følger TEK-17 standarden til punkt og prikke. Arealet i loftsrommet er på ca 30 kvm, med god takhøyde. Kort om det som skal gjøre: - Utvendig trappeadkomst med aluminiumstrinn. - Sette inn ytterdør - (Bygge et lite og rimelig bad) - (Graving og oppkobling til offentlig vann og avløp) - Bytte ut eksisterende vindu til godkjent soveromsvindu. - Brannsikring m.m - (Radonmåling) - (Montering av kjøkken) - Isolering - Gipsplater (listefritt) - Legge gulv - Kneloft i takstoler. - Sparkling/maling. - Legge opp mer strøm, egen kurs og sikringsskap. - (Tekniske tegninger og søknadsprosessen knyttet til dette) Ting som er merket med () haster ikke, men ønsker at dette også kan bli gjort utover høsten. Arbeidene kan starte omgående, naboer er varslet og signaturer er innhentet. Ferdigstillelse bør være rundt 01.08.2023. Det bør fremlegges et anslagsvis kostnadsbilde, og referanser fra tidligere arbeid. Vi ser frem til å høre fra dere, og møte dere på befaring. Mvh Alexander og Ida

Microsement på bad

3113TØNSBERG

Vi ønsker tilbud for påføring av microsement på fliser. Det gjelder gulv og vegger. Ønsker at du/dere har erfaring med tilsvarende jobber fra tidligere, referanser er fint. Dusjhjørnet har ikke godt nok fall mot sluk, så det må rettes opp slik at det får et naturlig fall mot sluk. Toalett, baderomsinnredning, dusjdører vil være fjernet i forkant av oppdraget. Det vil være en fordel om det lar seg gjennomføre i uke 27-28, men ikke avgjørende. Dersom det også kan gjennomføre rørleggerarbeid (demontere og montere opp nytt) er det en fordel.

Ny dusj

3172VEAR

Ønsker tilbud på legging av mikrosement i dusjsonen som er godkjent med papirer for eventuell forsikring. Dusjen skal bli 90x90, og er 203cm opp til luftekanalen

Mikrosemet på bad

3114TØNSBERG

Ønsker å fornye et lite bad med mikrosement. Samt legge fliser i våtsonen(dusjen). Flis på flis. Muligens flytte litt på vasken

Mikrosement over fliser på kjøkken

3175RAMNES

Ønsker tilbud på legging av mikrosement over fliser på kjøkken. Ca 13,5 kvm.