Elbillader i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elbillader i Ålesund

INDUSTRI OG SKIPSELEKTRO AS

Industri og Skipselektro AS er en familiebedrift som ble etablert i 1991 av Hallstein Skår. Og drives videre av sønnene Martin og Morten Skår. Vi leverer elektrotjenester som serviceoppdrag, rehabilitering bolig, nybygg, varmepumpe, industri og båt. Firmaet holder til i Sula kommune og flyttet til egne lokaler på Fiskarstranda august 2017. Industri og Skipselektro AS har flere dyktige fagarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Montering av elbil lader

"Gjorde jobben på en effektiv og ryddig måte"
T
Terje Bystøl
Ålesund
INDUSTRI OG SKIPSELEKTRO AS

ALFA ELEKTRO AS

Elektriker bedrift som holder til i Vegsund. Bredt spekter av kunder. Vi tar på oss arbeid i industri, kontor, hjem, hytter og landbruk. Kundene setter vi alltid i fokus, og med over 20år erfaring har vi gode og velprøvde løsninger.

Okt. 2023

Skifte hovedinntak og montere elbillader

"Leverte som avtalt, og var rask i utførelsen av arbeidet."
G
Geir
Ålesund
ALFA ELEKTRO AS

EIDSNES ELEKTRO AS

Alt av elektriske installasjoner i boliger.

Juni 2023

Elbillader

"Kom til avtalt tid og god kommunikasjon underveis"
S
Sigve
Ålesund
EIDSNES ELEKTRO AS

Storm Elektro Vest AS

Storm Elektro Vest AS er et Ingeniør- og Elektroentreprenørfirma med kontor i Ålesund. Vi har sentral godkjenning og er godkjent lærebedrift. Vi er 18 ansatte som gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd! Ingen jobb er for liten og ingen for stor. Storm Elektro Vest AS prosjekterer og installerer alle typer elektroinstallasjoner både i bolig- og næringsbygg. Vi har også Ekomnettautorisasjon (tele, data, antenne, svakstrøm) Vi er medlem av Nelfo og Sikringen kjeden for å holde oss oppdatert...

Se mer
Nov. 2022

Montering av elbillader

"Per Gunnar var tydelig og hjelpsom med å tydeliggjøre hva som behøvdes. Hadde også noen spørsmål om kapasitetsutvidelse underveis og han ga konkrete råd uten å gi "bløggetilbud." Tillitsvekkende kar. Godt gjennomført arbeid av elektrikeren."
A
Andreas
Ålesund
Storm Elektro Vest AS

SEAS SPJELKAVIK ELEKTRO AS

SEAS Spjelkavik Elektro AS er et solid firma som har vært i elektrobransjen helt siden Martin Sunde startet firmaet i 1946. Våre elektrikere har solid erfaring og kompetanse innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner i alle typer bygg. Vårt hovedmål er å skaffe industri- og privatkunder varer og tjenester av høy kvalitet til rimelige priser.

Okt. 2022

Elbil ladestasjon

"Alt etter avtale"
B
Brynhild Ringdal
Hellesylt
SEAS SPJELKAVIK ELEKTRO AS

Møre Elektroservice AS

Sep. 2022

Montering elbillader

"Kom når de skulle, og alt virker."
O
Ola
Svanøybukt
Møre Elektroservice AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Utvidelse av el.kurs og kobling av elbil ladestasjon

6017ÅLESUND

Utvidelse av el.kurs mellom hus og garasje og kobling av elbil ladestasjon. Nye kabler NEK Kabel TFXP MR Flex 4G6mm² er kommet på plass og ladestasjon anskaffet.

Elbillader montert i garasje

6013ÅLESUND

Ønsker tilbud på å få montert elbillader i garasjen sammen med 32amp automat i sikringsskap. Ønsker at jeg borer hull trekker kabel og elektriker foretar koblingene.

Montere elbillader

6014ÅLESUND

Montere elbillader på huset mitt, inkl montering og tilbud av lader.

Installering/montering av elbillader

6006ÅLESUND

Trenger hjelp til å installere/montere en elbilladestasjon i garasjen.

Montering av elbillader og lastbalansering.

6019ÅLESUND

Vil ha pris på montering av elbillader (Defa Power), og lastbalansering (Defa Balancer). Er trukket rør fra sikringsskap til garasje. Trenger 10 m kabel (RV-K 4G6mm²), Jordfeilautomat 32A/3 pol C-Kar.

Installasjon Zaptec GO elbillader

6017ÅLESUND

ønsker tilbud på lader og installasjon