Elbillader i Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elbillader i Trysil

RØINAAS ELEKTRO AS

Vi står på for at dere skal ha best mulig opplevelse av å benytte oss som elektroentreprenør til deres prosjekter, og at resultatet skal bli best mulig!

Mars 2023

* Fortsatt ledig: Elbil lader i Trysil

"Jobben ble utført til avtalt tid, og en bra pris. Veldig flott utført. Jeg kommer til å bruke Røynås neste gang jeg skal ha en elektrikker. Tommel opp."
H
Helge Gangmark
ØSTBY
RØINAAS ELEKTRO AS

Innlandet Elektro AS

Vi er en ny etablert installasjonsbedrift med lang erfaring inne elektroinstallasjoner. Selskapet tar på seg små og store oppdrag innen elektro, automasjon og fiber. Vi er registrert i DSB og er medlem av Nelfo. Våre ansatte er montører med lang og god erfaring. Vi utfører også EL sjekk for eventuelt å avdekke feil og mangler.

Sep. 2021

Elbillader

"Rask og bra gjennomført jobb. Vi fikk satt opp 2 billadere I Trysil. God kommunikasjon hele veien. Anbefaler Innlandet Elektro AS. mvh Paul Hansen"
P
Paul
Lillestrøm
Innlandet Elektro AS

BRAVIDA NORGE AS AVD HAMAR ELEKTRO

01.12.2016 Kjøpte Bravida firmaet Moelven Elektro! Nå har vi byttet navn til Bravida Norge Hamar. Vi utfører nye installasjoner i bolig, servicejobber og elektroinstallasjon på større prosjekter. Vi har rammeavtale på elektroinstallasjon hos flere næringskunder i tillegg til flere rammeavtaler med husleverandører i Brumunddal, Hamar og Elverum. Kontakt eller besøk oss i våre lokaler i gamle Nestle fabrikken på Hamar hvis du går med byggeplaner.

Aug. 2021

Montering av elbillader

"Veldig hyggelige og dyktige montører. Veldig fornøyd med arbeidet."
K
Kari Elise
Jordet
BRAVIDA NORGE  AS AVD HAMAR ELEKTRO

NETCO AS

Avdeling Hamar, Elverum og Raufoss. Erfaring siden 1995. Ta kontakt for befaring

Mai 2021

Oppgradering av sikringsskap

"Terningkast 6 . Alt fungerte 100% . Vil absolutt anbefale denne bedriften ."
R
Rita
Søre osen
NETCO AS
Siste registrerte jobber

Installasjon av elbillader på hytte i Trysil

2420TRYSIL

Installasjon av elbillader av typen Easee eller Zaptec Go på hytte i Trysil

Montering ladeboks

2420TRYSIL

Montering av ladeboks på vegg, inkludert installasjon av ny kurs til den samme. Ønsker 22KW smartlader hvis mulig, ellers 11KW

Elektriker - kurser til nytt kjøkken mm.

2420TRYSIL

Oppdraget er tredelt og gjelder tømmerhytte på Trysilfjellet sør. 1) Installasjon av nødvendige kurser til nytt kjøkken. Kjøkken vil ha induksjonstopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er mellom 8 - 12 meter kabellengde fra sikringsskap til kjøkken. 2) Oppgradering av sikringsskap. Originalt anlegg er fra 1989 og har skrusikringer. 3) Installasjon av elbillader. Det er ønskelig å få arbeidet utført i uke 7 eller ev starten av uke 8. Kjøkken installeres i slutten av uke 8.

* Fortsatt ledig: Elbil lader i Trysil

2424ØSTBY

Ønsker tilbud på montering av elbil lader i Ljørdalen i Trysil, har 3 fas i sikringsskapet, og det er ca 6m til ladeplass.

Elbillader Trysil

2420TRYSIL

Ønsker tilbud på 2 stk elbilladere i Trysil Sør og Fageråsen.

Montering av elbillader Easee

2420TRYSIL

Komplett montering av elbillader på husvegg og inn i sikringsskap. Lengde fra monteringspunkt til sikringsskap er 4 meter. Ønsker 16 amp, 3 fas. Installasjon behöver utföras 5 desember eller 29-30 desember