Elbillader i Namsos

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elbillader i Namsos

Elman AS

Utfører alt av elektriske innstallasjoner, solcelle anlegg, el-kontroller bolig, landbruk og industri Leverer og monterer varmepumper. Elman ble startet i 2008, og har siden oppstarten vært en bedrift i utvikling. Fra å være et firma med fire ansatte ved oppstarten er vi i dag arbeidsgiver for rett under 200 personer. Det betyr at vi er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde. Vi har nå begynt og satset for fult på solcelle anlegg, og håper på å kun...

Se mer
Jan. 2023

Installasjon av elbillader

"Pålitelige og effektive."
E
Espen
Namsos
Elman AS

HOLMS ELEKTRO AS

Daglig leder har erfaring som elektroinstallatør fra tidligere firma Elektro Consult AS som ble etablert i 1995. Jeg innehar således bred erfaring fra installasjoner av boliger, leiligheter, hytter etc samt serviceinstallasjoner tilbygg m.m. Da vi har minimale faste kostnader kan vi tilby markedets beste lave priser.

Mai 2022

Installere billader i garasje

"God kommunikasjon. Tok også på seg gravejobb uten ekstrabetaling. Gjorde unna jobben på en dag. Anbefales på det sterkeste :)"
M
Mustafa
Namsos
Siste registrerte jobber

Elbillader

7802NAMSOS

Ønsket pris på elbillader installert i garasje.

Installasjon av elbillader

7805NAMSOS

Ønsker pris på installasjon av elbillader

Installere billader i garasje

7803NAMSOS

Hjemmelader til elbil. Garasjen har allerede strømpunkt. Usikker på om det trengs en egen kurs, isåfall ligger garasjen ca 5 meter fra huset og sikringsboksen er i andre etasjen.