Elbillader i Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elbillader i Harstad

IB HANSSEN

Nov. 2023

Installere elbil-lader i garasje

"Fleksibel og grei avtale om gjennomføring, møtte til avtalt tid og gjorde jobben hurtig og pent!"
M
Martin Berg
Harstad
Siste registrerte jobber

Montere elbillader utendørs og 3 fase stikk i kjeller.

9408HARSTAD

Overspenningsvern i skap. Montering av elbilader, Easee/Zaptec smartlader. Monteres på biloppstillingsplass. Det står i dag en trestolpe som kan brukes. Kabel 3 fase 6kvadrat til fremtidig garasje er trukket men må skøtes med ca 3-5m slik at den rekker fram til stolpe på biloppstillingsplass. Kabel ligger klar på loftet rett over sikringsskap. Det er en luke over sikringsskap. Montere lite underskap i kjeller for varmepumpe, trenger stikk enfase 20A og 3 fase stikk 16A. Kabel 3 fase 6kvadrat ligger klar i kjeller og over sikringsskap. Dere må også gi beskjed om dere eller jeg skal skaffe selve laderen.

Koble opp elbillader

9408HARSTAD

Trenger noen til å sette opp lader fra sikringsskap til parkeringsplass. Bor i tredje etasje i borettslag.

Installere elbil-lader i garasje

9407HARSTAD

El-bil lader installert i garasje. estimerer 8 meter kabel fra sikringskap til yttervegg, deretter ca 6 meter til garasje, og inntil 4 meter langs garasjevegg for å få optimal plassering. helst zaptec, men kan vurdere amina, easee eller andre smarte ladere. 16-20A kurs ønskes.

Elbillader

9414HARSTAD

Montering av elbillader på hytte. Elektrisk anlegg er fra 2005 med automatsikringer. God plass til sikring og ev jordfeilbryter/overspenningsvern. Sikringsskap står i bod, og elbillader skal monteres på motsatt vegg i bod utendørs, så anslår 1-2 meter strømkabel Adresse Grovfjordveien.

Lader til El bil, nye kurser osv.

9402HARSTAD

Vi ønsker å få utført en del elektrisk arbeid utendørs. Dette er det vi vil få gjort: •Få større kurs i garasjen(16 amper), den vi har nå er bare 10 ampere. •Dobbel stikk med 16 amp ute ved plattingen. •stikk til varmepumpe. •Også har vi nylig fått elbil og må ha montert lader. Vi har ikke kjøpt selve laderen enda,så de av dere som selger det kom gjerne med tilbud på de også.

Installasjon av ny kurs og montering av elbil-lader

9408HARSTAD

Ønsker tilbud på installasjon av ny 32A kurs og Zaptec Go elbil-lader. Zaptec Go kjøper jeg selv fra Tibber. Ca. 5m kabel fra sikringsskap til monteringspunkt for Zaptec. En gjennomføring i vegg.