Få hjelp til elbillader i Tromsø

Trenger du hjelp med å sette opp elbillader i Tromsø? Uansett hva slags elbillader du skal ha – hos Mittanbud finner du sertifiserte elektrikere som kan hjelpe deg med både veiledning og installering av hjemmelader til elbil.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til elbillader i Tromsø

Trenger du hjelp med å sette opp elbillader i Tromsø? Uansett hva slags elbillader du skal ha – hos Mittanbud finner du sertifiserte elektrikere som kan hjelpe deg med både veiledning og installering av hjemmelader til elbil.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber i Tromsø tilknyttet elbillader

Installasjon av elbillader

9022KROKELVDALEN

Plassering og installasjon av elbillader.

Montering av elbillader

9010TROMSØ

Er på utkikk etter elektriker for montering av Zaptec elbillader hjemme.

Montere ladestasjon i garasje

9019TROMSØ

Har kurs i sikringsskapet på 16a til kjelleren som igjen går til garasjen. Antar vi må ha 32a kurs økt kabelstørrelse? Kan vi fortsette å ha kursen til kinoen med avstikker til garasjen eller må det være separat kurs? Vurderer å kjøpe ladestasjon selv, en Futurehome charge

Montere elbillader

9010TROMSØ

Har allerede lagt opp kurs for elbillading, men i dag står det en CEE kontakt i enden (har en veldig gammel elbil). Har dedikert overspenningsvern og elbilkurs (b-vern, 16 amp). Har fått en Inohome Charlie 1 i gave som jeg ønsker montert i stedet for CEE kontakten da ny elbil er på tur. Sikkert også lurt å oppgradere sikringen til 25 amp. Kabelen som er lagt opp er 6mm2. Oppsummert: Ny sikring 25 amp, og montere laderen i andre enden.

Montere elbillader til sameie

9008TROMSØ

Ønsker å få montert elbillader i et lite sameie med 6 enheter. Vi har 3 parkeringsplasser på deling og i første omgang ser vi for oss at det er tilstrekkelig med en ladeboks. Dersom det finnes løsninger som kan registrere strømforbruk fra den enkelte bruker hadde det vært kjekt, men ikke et must om det er veldig fordyrende. Sikringsskap ligger ca. 20 meter fra ønsket sted for montering.

Montering

9009TROMSØ

Montering av Amina elbillader. Har selve laderen. Billaderen er 1-faset. Må legges kabel fra sikringsskap til carport, usikker på hva som ev. må gjøres i sikringsskapet. Ligger bl.a. en trefaset sikring i sikringsskapet, men vet ikke hva den går til. Kabel legges gjennom kjeller til carport. Må nok bores gjennom vegg ut til carport. Ser gjerne på muligheten til også å få montert en vanlig stikkontakt i carporten.

Siste evalueringer
Koble til billader i garasje

Flere gode erfaringer med dem. Godt arbeid til bra pris.

Sep. 2022
A

Anders om TROMSDALEN ELEKTRO AS

Tromsø
Montere lader til elbil

Veldig fornøyd med arbeidet. Vi fikk raske tilbakemeldinger og jobben ble gjennomført til avtalt tid. Virket å ha god fagkunnskap og gjennomførte arbeidet nøye og effektivt.

Aug. 2022
L

Lotte om Front Proptech AS

Kvaløya
Montering av ELbillader

Ryddig, effektiv

April 2022
M

Matilde Johanne Olsen om NORD-NORSK ELEKTRO AS

KROKELVDALEN
Easee ladeboks, installasjon og lys i carport

Meget fornøyd med pris, kommunikasjon i forkant og underveis, samt utførelse av oppdraget. Armaturene elektriker valgte så veldig bra ut og lyser opp carport og bod på en god måte. Elbillader ble montert på ønsket sted og kabel til lader ble godt skjult. Ble også informert om muligheten til å få montert stikkontakt i bod ved behov.

Mars 2022
R

Ronny om ELEKTRO OG VENTILASJON AS

Kvaløysletta
Installasjon av elbillader på rekkehus fra 2019

Veldig fornøyd med arbeidet. Elektriker møtte på problemer som gjorde at jobben tok lengere tid en beregnet, men dette gikk ikke utover avtalt pris. Hyggelig elektriker.

Feb. 2022
R

Runar om SPIDER INDUSTRIER AS

Kvaløya
Legge inn strøm i carport + lader til el-bil

Bra utført jobb. Rimelig og til avtalt tid.

Nov. 2021
P

Pernille om ELEKTRO OG VENTILASJON AS

Kvaløya
Vi trenger el-bil-lader utendørs og nytt termostat på badet

God veiledning, godt arbeid

Sep. 2021
M

Marja Reibo om TROMS ELEKTRO AS

Oslo
Hjemmelading elbil/hybrid

Bra pris og raskt levert!

Okt. 2020
J

Jørn om ELEKTRO OG VENTILASJON AS

Tromsø