Elbillader i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Installering av kurs til elbil samt montering av Tesla hjemmelader, kurs til varmepumpe

2646GÅLÅ

Jeg trenger en 32A kurs (3-fas?) lagt opp fra sikringsboks til inngangsdør der jeg trenger å få montert opp en Tesla Wall-Connector. Plassering på sikringsboks og tenkt monteringssted utenfor dør er markert på illustrasjon. Det er planlagt en fremtidig garasje noen meter utenfor denne døren og det skal være mulighet for å enkelt forlenge denne kursen ned til garasje og da enten flytte wall-connector dit eller installere legge en ekstra wall-connector i garasjen. Kunde sender inn bestilling på wall-connector ved bekreftet oppdrag. Jeg ønsker også tilbud på ny kurs 16A til varmepumpe. Innedelen til pumpa skal trolig monteres i innergang (vist på tegning), mens utedelen er tenkt montert utenfor ytterdør. Trenger at det monteres en stikkontakt på vegg i innegang der indikert på tegning.

Montering elbillader

2647SØR-FRON

Ønsker tilbud på montering av easee lader, inkl ledningsopplegg (ca 10 meter) og kobling til sikringsskap samt ny kurs for dette. Ønsker så høy kapsitet som skapet klarer (easee laderen kan maks klare 12.8 kw på 3-fas og 230V TT/IT anlegg med 32A sikring). 50A hovedsikring i skap.