Elbillader i Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elbillader i Holmestrand

Moderne Elektro As

På mittanbud.no siden 2011 Kontakt oss dersom du ønsker solceller på ditt tak. Moderne elektro er autorisert og anbefalt av Tesla for installasjon av Tesla sine ladestasjoner. Vi er også autorisert av Easee, Waybler Defa, og leverer komplette løsninger for lading av elbiler i sameier/borettslag. Vi utfører også elektriske installasjoner i boliger.

April 2023

Installere Zaptec Go, bytte ut gamle gulvvarme termostater, ny el punkt på tarrase.

"Jeg vil anbefale selskap på det sterkeste. De er proff og utfører jobb fort og efektivt. Det som er viktig er at alt ser fint ut."
A
Adrian
Sande i Vestfold
Moderne Elektro As

GRYTNES ELEKTRISKE AS

Grytnes Elektriske AS ble etablert i Horten i 1986, vi har gjennom mange år satset på kvalitet og service. Vår målsetning er å være en ledende leverandør og samarbeidspartner innenfor sterkstrøm, svakstrøm telefoni og dataspredning - både for bedriftskunder og privatmarkedet. Ved å benytte seg av en Registrert elinstallatør kan du som kunde være trygg på at oppdraget utføres ihht gjeldene lover og forskrifter. Når folk flest velger elinstallatør ønsker de seg en fagmann som gir trygghet for god ...

Se mer
April 2023

* Fortsatt ledig: Elbillader, bytte av sikringer og montering av overspenningsvern

"God kommunikasjon fra start til slutt."
K
Kent Ole
Sande i Vestfold
GRYTNES ELEKTRISKE AS

PEC ELEKTRIKER'N AS

For å være nærmere våre kunder i innlandet har PEC Elektriker 'n etablert et kontor på Revetal. PEC Elektriker 'n består i dag av omlag 10 ansatte som alle bor i det området vi jobber i. Kort vei til kunden er god økonomi for alle! Hovedtyngden av våre jobber er serviceoppdrag i bolig, næring og landbruk. Ring oss i dag for avtale og vi tar gjerne en gratis befaring.

Mars 2023

Installere elbillader

"Raskt levert til avtalt pris."
K
Kristoffer
Holmestrand
PEC ELEKTRIKER'N AS

EL-INSTALLASJON AS

Tilsammen har vi over 60 års erfaring fra Elektro bransjen!Vi tar oppdrag innen:-Nybygg-Rehabilitering-Industri-El-bil lader-SmarthusSjekk veilederen her: https://store.futurehome.no/partner/0015800001PhOEG_/builder

Des. 2022

Ønsker pristilbud på montering av elbillader

"Montering av elbillader. Fornøyd med arbeidet, men prisen ble høyere enn først oppgitt fastpris. Det ble heller ikke kommunisert underveis at prisen ville bli endret. Kommunikasjonen kan bli bedre rundt dette."
R
Raj
Holmestrand
EL-INSTALLASJON AS

ÅSGÅRDEN ELEKTRO AS

Juni 2022

El bil lader

"Jobben ble utført raskt som avtalt. Bra løsning etter forslag fra elektriker, løsningen med å sette opp nytt inntaksskap ved garasjen gjorde at det ikke ble behov for graving og ombygging av eksisterende anlegg."
Ø
Ørnulf
Holmestrand
ÅSGÅRDEN ELEKTRO AS

Norges Elektro AS

Norges Elektro AS er en elektrobedrift etablert i 2005, med beliggenhet i Tønsberg. Vårt spesialfelt er Bolig/Leiligheter nytt og gammelt. Vi har gode betingelser, stor erfaring og legger vekt på "kvalitet til fornuftig pris". Vi har erfaren medarbeidere, som setter kunden i fokus, for å yte maks service i de enkelte jobbene. Løsningsørienterte medarbeidere , med sansen for fornuftighet og det litte ekstra. Vi er idag ca 25 ansatte, med arbeidsområde fra sør i Vestfold, til Buskerud i Nord. Vi...

Se mer
Aug. 2021

Elbillader

"Jobben ble utført rask og godt av en hyggelig montør. Jeg har brukt Norges Elektro før og kan absolutt anbefale dem."
J
Jan Øystein
Holmestrand
Norges Elektro AS

GECOM AS

Firmaet ble startet av Gunnar Svensen i Horten i 1947. Da het firmaet Gunnar Svensen Elektrisk Foretning. Siden har navnet endret seg fra G.Svensen A/S til Gecom AS som det heter i dag. Gecom AS har i alle disse årene vært en betydelig aktør og samarbeidspartner for industri, næring og boligmarked i Nordre Vestfold. I dag strekker markedet vårt seg over enda større områder. Vi er stolte over den spisskompetansen vi har bygget opp gjennom alle disse årene. Vi leverer alt innen sterk og svak strøm...

Se mer
Juni 2021

Montere opp el billader

"Fikk ett prisforslag, og Gecom holdt seg til den, veldig fornøyd"
L
Leif Arne
Holmestrand
GECOM AS
Siste registrerte jobber

Installasjon av elbillader i carport

3089HOLMESTRAND

Hei, trenger hjelp til installasjon av elbillader i carport. Boligen er fra 2019 med systemspenning på 400 V. Ønsker tilbud med lader inkludert i prisen, men kan også kjøpe laderen selv på forhånd. Bilen som skal lades er en Hyundai Kona 2020.

Kjøp og montering av elbillader

3089HOLMESTRAND

Kjøp og montering av elbillader

Elbillader

3070SANDE I VESTFOLD

Vi har kjøpt en brukt elbillader og trenger at denne monteres opp. Skal være bra lagt opp til dette, 400volt relativt nytt bygg. i carport. Laderen er en lett brukt easee charge lite (ny type). Det står transformator/tavleboks utenfor carportene, det skal bare være å sette opp boks og kable til grå boks (se bilde) + oppsett av ladeboksen.

Montering av EL bil lader

3074SANDE I VESTFOLD

Ønsker tilbud på montering av EL bil lader. Moderne bolig fra 2015, maks 10 meter avstand fra sikringsskapet.

El-billader å ny kurs og trekke kabel

3080HOLMESTRAND

Montere og sette opp lader til el-bil. er nok lurt med en befaring. blir noen meter med Kabel ca 30 meter. pluss ny sikkring.

Koble til elbillader

3074SANDE I VESTFOLD

Trenger en elektriker som kan trekke kabel/sikringsskap og koble til en elbilerlader