Trenger du hjelp av anleggsgartner i Balsfjord?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Balsfjord kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Balsfjord og omegn konkurrere om jobben.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Anleggsgartner-jobber i Balsfjord på Mittanbud

Bytte avløpsrør mellom hus og septiktank

9055MEISTERVIK

Ønsker tilbud på gravearbeid, samt bytte av avløpsrør mellom hus og septiktank. Avløpsrøret er ca. 10 meter langt. Røret ligger ca. 110cm under bakken ved septiktank og 150cm under bakken ved hus. Det ligger ingen kabler i bakken der det skal graves.

Legge 64 m2 belegningsstein

9050STORSTEINNES

Ønsker å få lagt ut 64 m2 belegningsstein på ferdig preparert underlag. Oppdragsgiver står for innkjøp av stein og fugesand. Steintype: BEL.STEIN HERREGÅRD 1/1 GRÅMIX 6CM 20X13,5X6 CM 10,70 M2/1443 KG PALL Legges med fugesand, 6 sekker a 25 kg. 6 paller, totalt 2376 stein. Steinen plasseres på paller ved leggested. Leggested befinner seg på enden av et jorde, ca 120 meter fra gårdsplass. Det er ikke mulig å kjøre fram med bil (med mindre høsten blir svært tørr). Underlaget er kompakt jordfylling avrettet med 10 cm veigrus som er kompaktert med gravemaskin. Regner derfor med sig og setninger i grunnen og det er ok og oppdragsgivers ansvar. Steinene legges for å gi gjørmefri foringplass til dyr og perfekt overflate over tid er ikke avgjørende. Ta gjerne kontakt for spm eller for å diskutere foreslått løsning. Er åpen for å justere oppdraget etter anbefaling. Vedlagte bilder viser ankomst til leggested over jorde og selve leggestedet.

Bygge gjerde rundt hustomt

9040NORDKJOSBOTN

Hei. Vi har kjøpt en eiendom på rundt 1 mål der vi trenger hjelp til å sette opp levegger (som vi har) og til å bygge et tregjerde. Tomten er forholdsvis helt flat med litt små ujevnheter i bakken. Dette blir å gjerde inn hagen vår. Hvor vi bor: Fylke: Troms Kommune: Balsfjord Sted: Nordkjosbotn Vi bor i et boligområde og har små hunder som det er ekstremt viktig for oss å sikre sikkerheten til. Vi ønsket i utgangspunktet et liggende tregjerde på ca 1.20-1.50 meters høyde. Dette da avstanden mellom plankene ikke må være for stor da vi har små hunder + at vi må prøve å forhindre at andre hunder kommer inn. Da vi ikke har noen erfaring med tregjerde er vi åpne for innspill dersom den som tar oppdraget ser en bedre løsning. Naboen (på baksiden av huset) har et stakittgjerde mellom oss som er rett over 1 høy. Leveggene vi har er rett over 1 m i høyden - lik høyde som naboens stakittgjerde - (lave litt lange levegger) og ønskes satt opp på baksiden av huset. Disse er ment for bruk til hundeluftegård. Her trenger vi hjelp til å få montert de fast og stolper i jorden. Fra leveggene og til resten av hagen ønskes det bygd et tregjerde. Det blir på en måte å "dele hagen/området" i 2 deler. 1 del med levegger og 1 del med tregjerde. Leveggene er på baksiden av huset (der hundene luftes) og tregjerde skal være på en framsiden av huset. Vi ønsker å få satt opp en liten port mellom disse 2 hageenhetene. Porten kan enten bygges i tre eller vi kan kjøpe 1 liten i stål. I eiendomspapirene våre (kjøpte huset i -22) står det 1 mål tomt. Men jeg tror ikke det blir totalt 1 mål å bygge et helt nytt gjerde til siden vi har levegger som skal settes opp. Jeg vil tro at det er rett over 1/2 mål som det må bygges et nytt tregjerde til. Vi ønsker også å få laget en port ved innkjøringen.

Skog og kratt på stasjonsområde til statnett

9050STORSTEINNES

*Skog og kratt fjernes 3 meter fra begge sider av gjerdet. Det er noen områder langs det 1km lange gjerdet som må ryddes. *Skog og kratt inne på stasjonsområde skal fjernes. Det er noen områder som ønskes ryddet

Rørlegging til 2 hytter i Laksvatn

9042LAKSVATN

Vi har en hytte i Laksvatn og nytt hytte skal installeres til sommeren ved siden av eksisterende hytte. Vi borer for vann etter påsken og ønsker å tilføre vann til begge hyttene. Laksvatneveien. Eiendommene ligger rett ved siden av hverandre. En enkel hytte skal ligge på samme linje som den gamle (se markeringen i gull i grunnkart bildet). Hytte plan på Bnr 44 finner du i bilde nr 2. Her ligger kjøkken og bad ikke veg i veg. Denne har rør som tilbringer vann fra fjellet (ubrukelig på vinter pga frost) (Se skisse i bilde nr 3) Vi ønsker tilbud fra dere om: 1) rørlegging fra brønn til begge hytter (Vi vet ikke ennå hvor det skal borres, men regner med det er en plass på eiendommen, nært hyttene) 2) to små varmtvannsbereder og kobling til dusj for en enkel/kort dusj på badet i begge hytter 3) instant varmt vann (eller en lignende enkel løsning) for kjøkenet i hytte på Bnr 44. 4) I dag har vi Cinderella forbrennings toalett i hytte på Bnr 44, men vi vil gjerne høre om det er lov og mulig å legge til Urinal fra Cinderella i begge hytter. Hvordan skal teregnen under forberedes hvis så? Sand filtrering? Eventuelt montere septisk tank som kan samle fra begge hytter 5) gravinga som trenges for rørlegging, eventuelt til septisk tank 6) søknader til kommunen. Utslipstilatelse? Med tanke på miljø, vi ønsker å begrense vannbruken i begge hyttene. Ta gjerne dette i beregningen når det gjelder type/størrelse av varmtvannsbereder og generelt ellers installasjonen. Eventuelt, hva er den enkleste/lovlig løsning for å ha en enkel dusk og toalett? Ta gjerne kontakt for mer info, eventuelt for befaring.

Ny varmtvannsbereder og litt småting

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker tilbud på ny varmtvannsbereder ca250l. Skifte av 2 blandebatteri og bytte av hovedvann stengeventil innvendig i hus.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp av anleggsgartner?

Legg ut en jobb og få tilbud