Trenger du hjelp av anleggsgartner i Trysil?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Trysil kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Trysil og omegn konkurrere om jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av anleggsgartner i Trysil?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Trysil kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Trysil og omegn konkurrere om jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Anleggsgartner-jobber i Trysil på Mittanbud

Snøbrøyting av innkjørsel område til hus.

2428SØRE OSEN

Vi har en enebolig med carport som trenger snøbrøyting så vi kan kommer frem til inngang. Ønsker noen som kan gjør det flere gjennom hele vinter så vi slipp å bruker en timer når vi kommer hver gang. Område som brøytes er ca. 5m x 3m i størrelse (se bilde av område merket i rød) - trenger ikke å vare nøyaktig denne, men har nok plass for en SUV å kommer inn og ut av carport med god plass på begge siden.

Legge inn vann hytte

2429TØRBERGET

Hei. Har en hytte i nærheten av Trysil hvor jeg trenger en rørlegger. Vann fra borehull er lagt frem til kjøkkenbenk. Trenger påkobling vask kjøkken samt dusj. Det må dras vannrør utenpå vegg til dusj. Ca 5 meter. VVS bereder står klar under kjøkkenbenk. Har også trykktank hvis nødvendig. Avløp er allerede på plass. Ta kontakt. Mvh Sondre Skansen.

Skifte av kloakkrør under kjellergulv

2420TRYSIL

Ett betong kloakkrør har kollapset ca 5 meter inne under kjellergulv i enebolig fra tidlig 70 tall. Trenger utskiftning av rør snarest mulig

Påkobling vann hytte

2429TØRBERGET

Hei. Jeg har en hytte i Trysil hvor jeg trenger litt hjelp. Har kjøpt hyttetorget sin løsning for vannopplegg og har tenkt til å bruke dette. https://www.hyttetorget.no/vannsystem-1-2?variant=15637 Vannet er lagt inn i hytten og befinner seg nå i kjøkkenskap under vask. 30mm slange inn til hytten. Neste kjøkkenskap er det en trykktank (fra hyttetorget) og i skapet etter det en vvs bereder (kjøpt på megaflis). Trenger påkobling her. Videre trenger jeg at det blir lagt opp en 4 meters kabel (fra hyttetorget, som jeg har kjøpt) fra kjøkkenet til badet. Også her påkobling armatur til dusj og vask. Forholdsvis enkel jobb som tar ca 1 dag for den som kan det. Skal ha alt av utstyr fra pakken til hyttetorget, men mulig man trenger noe annen supplering i tillegg. Hører fra deg/dere ved interesse.

Utgraving, planering hytta tomt

2428SØRE OSEN

Vi søker en graver som kan ferdigstille hyttetomten vår som ligger i fjellet. Vi trenger noen som kan levere fyllmasse

Jekke opp og rette opp hytte (ca 40 kvm)

2430JORDET

Liten hytte som står på pilarer av leca. Hytta har for mange år siden sunket og muligens forskjøvet seg litt. Ønsker å jekke opp og rette opp hytta. Se bilder. Ta kontakt for mer info og eventuelt avtale befaring. Jeg er lettest å nå etter kl 16 Hytta ligger i Trysil.

Siste evalueringer
Grunnarbeid / utgraving av hyttetomt i 2420 Trysil

Martin Grambo leverte på alle punktene; og når man bygger hytte i Trysil og bor 35 mil unna er det nødvendig. Martin er ikke bare lett å snakke med, han tar telefonen og er lett å få tak i. Martin deltok i plassering av bygningen på tomten, diskusjonen om utgraving og utformingen av tomten, deretter kunne vi overlate resten til ham; resultat ble akkurat som avtalt eller bedre. Det var også mulig å den gitte situasjonen å diskutere egeninnsats; antakelig ikke så vanlig å åpne for det. Det har vært både betryggende og en fornøyelse å samarbeidet med Grambo.

Des. 2019
K

Kjell Arne om GRAMBO'N

Trysil
Felling av trær på hyttetomt

En meget dyktig og hyggelig mann!

Sep. 2019
B

Bjørn Henning om Kai A. Holt

Jordet
Sette opp et nettinggjerde

Bedriften er servicerettet og leverer god kvalitet på jobben.

Des. 2018
M

Marianne om DRAMMENS PORT-OG GJERDEFABRIKK AS

Østby
Bytte torvtak

Meget godt fornøyd, vil bruke Øyvind senere også. Fant de feilene som måtte utbedres og hva vi ikke behøvde gjøre noe med. Kostnadene ble derfor ikke unødvendig høye. Oppstart kun noen dager etter befaring. Enkel å kommunisere med.

Aug. 2017
O

Oddvar om ØL.VEDLIKEHOLD ØIVIND LUND

Trysil