Anleggsgartner - Nesbyen

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i ditt område konkurrere om jobben.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Utvalgte anleggsgartnere

Siste evaluering

bygg et gjerde - Myking/Nesbyen

"jobb veldig bra utført, enkel kommunikasjon, rask løsning. Kan sterkt anbefale"

M

Michael

Oslo, juli 2021

Les flere evalueringer om GEILO HYTTESERVICE AS

Vis flere selskaper
Anleggsgartner-jobber på Mittanbud

Asfaltering av gårdsplass og innkjøring

3540NESBYEN

Ca 500 m2 gårdsplass og innkjøring ønskes asfaltert.

Drensrenne støping og gravearbeid - Skraping av masse foran garasje

3540NESBYEN

Jeg er på utkikk etter et firma som kan hjelpe meg med å skrape vekk litt masse foran garasjen og inngangen min. Jeg ønsker å forbedre fallet slik at jeg kan unngå vannansamling og vanninntrenging i garasjen. Hvis du har erfaring med denne typen arbeid og kan tilby en rimelig pris, vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg ser etter noen som kan tilby enkle og rimelige alternativer, for eksempel grus eller andre enkle løsninger. Hvis du kan hjelpe meg med dette, vennligst ta kontakt så snart som mulig. Jeg er også på jakt etter et firma som kan hjelpe meg med å grave ut 3-5 meter for en drensrenne vekk fra garasjen. Jeg har allerede kjøpt inn drensrenner, og jeg kan selv bistå med kutting av betong foran og fjerning av det for å få nye drensrenner på plass. Men jeg trenger fortsatt hjelp med å støpe dem på plass for å sikre at de er ordentlig festet og fungerer som de skal. Jeg ønsker å samarbeide med noen som har erfaring med støping av betong og som kan sikre at arbeidet blir gjort riktig og pålitelig. Hvis du har den nødvendige ekspertisen og kan tilby en rimelig pris for denne jobben, vil jeg gjerne høre fra deg. Merk at disse to jobbene kan bli kombinert til en jobb hvis du har den nødvendige kompetansen og erfaringen. Hvis du kan tilby begge tjenestene til en rimelig pris, vil jeg være interessert i å diskutere dette videre med deg. Ta kontakt med meg så snart som mulig hvis du kan hjelpe meg med noen av disse jobbene. Takk!

Rudde grunnmur for snø

3540NESBYEN

Ønsker å rydde en grunnmur for snø. Muren er ca. 120 kvm og det må ryddes 2 meter bredt ut fra grunnmur. Hytta er av typen Storeble fra Telemarkshytter. Hytta står på Nesbyen i Hallingdal 2 mil fra sentrum. God vei helt frem. Det er ca. 0,75 m snødybde.

Montering av sanitærutstyr

3540NESBYEN

Vi bygger ny hytte hvor alle bad skal innredes med sanitærutstyr. Resterende rørleggerarbeid er gjennomført. Utstyrslisten finnes vedlagt. Omfanget er tre baderom og en WC som inneholder: 4 toaletter 2 flisbygde dusjer med innbyggingskomponenter og to slukrenner 1 steamkabinett 4 servanter 4 servantbatteri Utstyret som benyttes er innbyggingskomponenter fra Hans Grohe AXOR One. Sisterner er Geberit Monolith Plus med kullfilter og luktavsug. Alle servanter er bolleservanter montert på topp av allerede monterte servantskap/innredninger. Innredningene må kobles til vann og avløp. Alt utstyr er allerede innkjøpt. Forbruksmateriell og rørdeler må påregnes. Arbeid ønskes utført så fort som mulig.

Sette opp nye portstolper

3540NESBYEN

Trenger nye portstolper da posten ødela mine. Ønsker anbud med komplett portstolpe ferdig montert. Høyde ca 130-140cm, bredde ca 360-380cm

Doffin - Nesbyen renseanlegg, Entreprise VA1-Ledningsanlegg, Overføringsledninger

3540NESBYEN

Levering og montasje av ledningsanlegg på ca. 700 m mellom planlagt avløpspumpestasjon Bringo og tomtegrensen til det nye avløpsrenseanlegg Nesbyen. Anlegget omfatter hovedsakelig ledninger for drikkevann, avløpsvann og trekkerør for strøm og data. Traseen har med seg blant annet elvekryssing, banekryssing, kryssing av høyspentledning og kryssing av riksvei og fylkesvei.

Siste evalueringer
Skifte ut toalett, samt lage opplegg for vaskemaskin (i tilknytning til toalettet)

Kjapt utført i henhold til avtale. God kommunikasjon underveis.

April 2021
T

Torbjørn om VIKEN VARME OG SANITÆR AS

Oslo
Felling av trær, Hytte Natten

God jobb, raskt og godt gjennomført.

Okt. 2020
R

Rikard om HALLINGDAL TRE OG HAGE JUST

Nesbyen

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp av anleggsgartner?

Legg ut en jobb og få tilbud