Anleggsgartner i Vinje

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Anleggsgartner i Vinje

BERGBY TREFELLING

Mai 2021

Felling av 3 osp

"Ryddig og profesjonell!"
O
Odd Øyvind
Rauland

SIMEN RØNNING

Vi tar på oss alt av trefelling, stubbefresing og opprydding etter trefelling. Vi har også maskin utleie av:Minigraver 1,8 tonn, Beltedumper med lasteevne på 1500kg. Tilhenger montert flishugger som tar opp til 21cm i diameter og har enorm kapasitet og Stubbefres

Mai 2020

Trefelling i Holtardalen, Vinje kommune

"Enkelt å greit, slik skal det gjøres."
L
Lars
Rauland
SIMEN RØNNING

Haugarne Maskin Service

Juni 2019

Planering/masse utfylling

"Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. God dialog og kommunikasjon underveis. Hyggelig befaring, og kjapp tilbakemelding med pristilbud."
M
Morten
Hafrsfjord
Siste registrerte jobber

Ny kloakkpumpe

3864RAULAND

Jeg ønsker et anbud på installasjon av ny kloakkpumpe, den gamle har brent seg. Fordi flotøren ble liggende rett oppå pumpen, og stoppet aldri å gå og pumpen brant seg til slutt.

Etterfylling av jord / såing hyttetak

3864RAULAND

Ønsker tilbud på etterfylling av jord på hyttetaket + såing.

Prosjektering og installasjon renseanlegg for gråvann

3895EDLAND

Ønsker tilbud på - prosjektering gråvann anlegg for hytte til bruk i kommunal søknad om utslipp - anlegg av typen Vera Compact F1 m/varmekabel eller tilsvarende - installasjon av anlegg. 10 m grøft fra hyttevegg til anlegg. Tilbud kan gis på hver av delene eller alt samlet. Sted: Stokketjønn, Vinje kommune, Telemark.

Planere / lage ny parkeringsplass

3864RAULAND

Ønsker tilbud på planering / lage ny innkjøring for parkering av biler.

Natursteinsmur

3895EDLAND

Natursteinsmur på ca 20m og en snitthøyde på 1m. Muren skal opparbeides mellom kjørevei i hyttefelt og plen/gress til hytte. Etterfylling bak mur med stein/pukk med topplag av jord.

Utgraving og grunnmur

3890VINJE

Det er en lagerbygg som skal bygge. Det er behov for å skifte ut 0,5 meter i bulk. Hvis entreprenøren ser det det er behov for masse utskifting over 0,5 meter skal dere varsle oss i god tid. Det skal også levers en graveplan som viser opparbeidelse av tomten. I dag ligger bygget i lav skråning i forhold til terrenget rundt. Vi dermed sett behov for å heve terrenget ca. 0,5 meter for å få naturlig avrenning fra bygget. Entreprenørene må derfor omfatte terrengheving, skjøting og puss mot nærliggende terreng. Med tanke på vann og avløp må det graves rør som skal gå opp gjennom betongplaten i varmesystemet rom. Plassering av avløps sluk og vanninntaket skal diskuteres i prosjekteringsfasen. Avløps vannrøret skal avsluttes i kummer utenfor bygget, ca. 3 meter fra ytterveggen. Nybygget skal settes opp med gulv på grunn med ringmurselement, ref. Byggforsk datablad 521.111. Betongplaten skal være minst 15 cm og støytett med betong som egner seg for verksted gulv, slik som B35 MF45. Platen skal isoleres med ringmur og gulvisolasjon i henhold til Byggforsk datablad 521.112. Betongplaten skal avrettes med fall mot døråpningene, minimum 1 %. Ellers må stålplaten glattes og behandlet last med lithurin betong forsegler.