Anleggsgartner i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Anleggsgartner i Hareid

URKE MASKINSERVICE AS

Vi er Urke Maskinservice AS, en maskinentreprenør som har vært i bransjen i 20 år. Siden 2014 har vi utviklet selskapet fortløpende med stadig fornying og forbedring av maskinpark. I dag er vi åtte ansatte i selskapet, der vi har en utrolig hyggelige og dyktig gjeng i arbeid. Urke Maskinservice AS har over tid opparbeidet et godt rykte for vårt effektive og ryddige arbeid, samt kvalitet på sluttproduktet. Dette spesielt innen områder som grunnarbeid, dreneringsarbeid, natursteinsmurer, opparbeid...

Se mer
Juli 2021

Natursteinsmur

"Fikk oppført to natursteinsmurer og asfaltert veg Veldig fornøyd med utført arbeid, proffe folk Alt utført iht avtale Anbefales"
Ø
Øystein
Hareid
URKE MASKINSERVICE AS

SANDAL PARKDRIFT AS

5.0 (2)

Vi er spesialister på trepleie, trefelling og landskapspleie. Vi har medarbeidere som er utdannet arborist, agronom, gartner m.m Du kan være trygg på at vi har kompetansen og utstyret til å løse oppgaven!Med hovedkontor i Volda og kontor, lager og verksted i Ålesund er vi tilgjengelig uansett hvor i distriktet du bor.

Mars 2020

Sage ned ca 10 høye grantrær

"Vi er veldig fornøyd med dette firmaet og kan anbefale de til andre. Jeg fikk raskt et anbud på min forespørsel og hadde god kommunikasjon underveis. Det var veldig høye trær som skulle felles, og de måtte klatre i to stk. for å ta toppen av før..."Se mer
M
Marit
Hjørungavåg
SANDAL PARKDRIFT AS
Siste registrerte jobber

Trefelling av 2 grantrær.

6063HJØRUNGAVÅG

Felling og fjerning av 2 grantrær ca. 20 meter høye. Det må tas hensyn til strømledninger og hytte i nærheten av trærne. Det er kort vei til kommunal vei.

Graving, tilstelling, planering, muring og utbedring av hage/skråning

6060HAREID

Vi ønsker å utarbeide/utbedre hagen vår som i dag består av lite og dårleg plenareal + skråning med mykje buskevekstar. Vi ønsker: - Planere, utbedre og utvide plenareal - Utbedre skråning med veiduk - Avslutte skråning med natursteinsmur - Utbedre parkeringsplass i samband med skråning og natursteinsmur Synfaring er nødvendig.

Snøbrøyting rundt bedriftslokala/parkeringsplass.

6060HAREID

Snøbrøyting rundt bedriftslokala/parkeringsplass. Det gjelder: Jets Vacuum AS, Myravegen, 6060 Hareid.

Parkeringsplass i hage

6060HAREID

Vil omgjere ca 60-70m2 av grasplen til parkeringsplass. Kan bruke masse til å rette av deler av resterende plen. Tek gjerne imot befaring for meir detaljert forklaring.

Forbedring av sti til hytte

6063HJØRUNGAVÅG

Vi ønsker å forbedre en sti ned til hytta vår ved Hjørungavågen. Bygge en enkel trapp på et parti og utvide/jevne ut ca 20 meter av stien (kommer ikke til med maskiner)

Forbedre sti til hytte på Sunnmøre

6060HAREID

Trenger å forbedre sti til hytta vår på Sunnmøre. Mulig bygge en enkel trapp og noen steder lage stien bredere og ev legge heller.