Trenger du hjelp av anleggsgartner i Lillesand?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Lillesand kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Lillesand og omegn konkurrere om jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av anleggsgartner i Lillesand?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Lillesand kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Lillesand og omegn konkurrere om jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Anleggsgartner-jobber i Lillesand på Mittanbud

Løfte/dra tømmerstokker opp en skråning, Høvåg, Lillesand

4790LILLESAND

Jeg har felt 12-15 trær som ligger i/nedenfor en bratt skråning. For å spare ryggen hadde det vært gunstig å få hjelp fra noen med en maskin som kan løfte eller dra dem opp. Toppen av skråningen er en planert tomt, så helt greit å komme til med maskin. Antakelig ideelt med klo, men gravemaskin med grabb kan vel også fungere ved å feste tau/stropper til stokkene som grabben kan ta tak i. Eventuelt bare en traktor e.l. som kan dra dem opp. Oppgi timepris, og om du har kraftige stropper som kan brukes ved behov.

Pergola og trapp, samt diverse i hagen

4790LILLESAND

Vi ønsker å hente inn tilbud på hva det vil koste med å bygge følgende i hagen vår. Vi ønsker en fastpris. Pergolaområde (se bildevedlegg) - Plattingen skal henge sammen med en hellelagt plass og en bålplass. Den skal bygges organisk med plass til bålplass som vist på bilde. Ut mot veien kan det lages en vegg med spiler i cirka 90 150 cm høyde og inn mot fjellet, nord 180 cm eller helt opp. I hjørnet mot vest lages da spilevegg ut et stykke, f.eks. 100-120 cm og i samme høyde som vegg mot nord. Ønsker et eget tilbud på trapp som skal bygges som vist i samme bildevedlegg. Trappen skal være vinklet og bygges opp mot huset. Vi ønsker dette tilbud separat da vi må se på totalkostnaden. I tillegg til dette ønsker vi å løfte gress rundt 60% av huset slik at vi kan legge en grussti. Vi trenger gjerne hjelp til dette også men dette kan vi forklare nærmere på en befaring. Om du kun vil hjelpe med dette så ta kontakt.

Felling av et poppeltre

4770HØVÅG

Ønsker å få felt et poppeltre kan selv ordne med opprydding.

Gjerde

4790LILLESAND

Sette opp et gjerde som hindrer innsyn

Snørydding

4790LILLESAND

Trenger hjelp til snørydding av oppkjørsel til garasje, samt noe på utsiden av huset

Sette opp gjerde rundt enebolig

4780BREKKESTØ

Trenger hjelp til å sette opp gjerde rundt enebolig. Ønsker stakittgjerde i front og grønt kjedegjerde på bakside og i skog/fjell. Ønsker pristilbud.

Siste evalueringer
Snekring av veranda

Emil og Carmen er svært gode på kommunikasjon underveis. De er nøye og ryddige. Emil kommer med flere forslag til løsninger underveis og gjorde sluttresultatet særdeles godt. Kan anbefales på det varmeste!

Mars 2021
T

Tina Elisabeth om AMIS BYGGTJENESTER ANGELA CARMEN GRIJINCU

Høvåg
Lage trapp

Veldig fornøyd med service, pris, kvalitet. Profesjonell aktør.

Feb. 2021
G

Gørild om Vågen & Hansen Utemiljø

Stavanger
Rør under servant/vask lekker

Virker å være en strålende jobb. Personen kom også tidsnok og virket veldig hyggelig.

Des. 2020
C

Carl Christian om RØR FIKS AS

Lillesand
Utvide terrasse og sette opp stakittgjerde

De kom på rask befaring og kunne begynne nesten med en gang. Jobben måtte endres underveis og de tilpasset både arbeid og pris uten problemer.

Nov. 2020
A

Aase om RECO BYGG OG SKADETEKNIKK AS AVD AGDER

Lillesand
Asfaltering

Kjapt og bra utført

Okt. 2020
E

Eirik om Vågen & Hansen Utemiljø

Lillesand
Felling av stor furu

Treet mitt ble felt som avtalt og Brabo Sør gjorde også en god jobb med opprydning. Jeg er meget fornøyd.

Aug. 2020
M

Martin om BRABO SØR AS

Lillesand
Gressklipping, opprydding, bortkjøring

Godt utført jobb!

Juli 2020
O

Ole Hermann om SEVERIN ANDRÉ VALLE

Lillesand
Befaring - utbedring av tak

Montasje-team byttet tak for oss (nytt undertak, papp og stålplater). Arbeidet ble utført med god kvalitet og til avtalt pris. Dirk er veldig opptatt av å ha god kommunikasjon hele veien, og uforutsette ting ble alltid diskutert før vi tok en avgjørelse. Han er svært opptatt av service, og ga oss uvurderlig hjelp med en forsikringssak, selv etter taket var ferdig. Det må poengteres at han er meget opptatt av å gjøre kunden fornøyd. Tommel opp. Alle i teamet var veldige hyggelige, og jeg kommer til å bruke de igjen. Kan absolutt anbefales!

Juni 2020
T

Tom Henning om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Lillesand
Steinlegging bakgård

Ok hage la stein i Bakgården min. Strålende arbeid og kommunikasjon, ble holdt informert om plan og løsning for best mulig resultat. Er veldig fornøyd og vil anbefale OK videre:)

Mai 2020
L

Leif Sigurd om OK HAGE AS

Lillesand
Stubbefresing

Skogly kom presist som avtalt og fjernet to trestubber på plenen på effektiv og profesjonell måte. Er meget godt fornøyd med arbeidet og kan anbefale firmaet på det varmeste.

April 2020
R

Reidar om JAN ÅGE SKOGBY

Lillesand
Planere, fjerne trær og asfaltere

Han Med Traktoren kan anbefales, han gjorde alt det vi hadde avtalt, han holdt tidspunkter han hadde lovet, vi hadde perfekt kommunikasjon om jobben underveis, kvaliteten på jobben er perfekt. Skal jeg ha noe mer gjort er telefonnummeret til Han Med Traktoren lagret.

Mars 2020
L

Loyd om HMT AS

Lillesand
Belegningsstein og to støttemurer. Hage.

Hansen Utemiljø AS har gjennomført en strålende jobb for meg. Jeg skulle ha to murer og ca 180kvm med belegningsstein. Jeg kom også på diverse andre ting jeg ønsket underveis, dette fikset Hansen uten problem. (Ordnet med grunnarbeidet for ny garasje, 20m med kantstein, liten mur rundt søppeldunker, kuttet asfalt, kjøpte inn og plantet 60m med hekk, la ut bark, drenering osv). Hansen er dyktig i sitt arbeid og veldig nøye! Kommunikasjonen har også vært helt topp, fikk ingen overraskelser underveis, eller på slutten. Oppgjøret var veldig greit, en faktura når alt av stein, hekk, sand, pukk osv var kjøpt inn og siste faktura når jobben var helt ferdig. (Som stemte med tilbudet). Supert!

Feb. 2020
H

Helge Christopher om HANSENS UTEMILJØ AS

Kristiansand s