Anleggsgartner i Sveio

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Anleggsgartner i Sveio

JOHANNESSEN ENTREPRENØR AS

TjenesterVi er veldig fleksible og ingen jobb er for liten eller for stor for oss. Vi kan være totalleverandør om nødvendig.Vi kan tilby følgende innenfor de ulike avdelingene:Trefellings og hagearbeid* Felling av vanskeligstilte trær.* Anleggsgartnere* Hagearbeid (hekk, plen, mm.)* Ugressfjerning (sertifisert)* Salg av ved (fri levering).Tømrer/snekker* Tømrere til nybygg, påbygg og rehabilitering.* Innredningsarbeid.* Demontering/montering av vindu og dører.* StillasbyggingAnlegg* Drening* Pla...

Se mer
Des. 2021

Fjerning av torvtak på hytte.

"Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort."
T
Torill Strand
Valevåg
JOHANNESSEN ENTREPRENØR AS

HAUGALAND BYGGSPESIALISTEN AS

Aug. 2022

legge skifer

"Godt fornøyd."
S
Steinar
Valevåg

LIE DRIFT

5.0 (3)

Lie DriftHage & vedlikeholdsarbeidetVi utfører arbeid som:- Hagefornying- Naturstein- Trefelling og beskjæring- Oppussing- Rehabilitering bygg

Mars 2021

Nytt gjerde rundt privat eiendom i Sveio

"Veldig bra jobb - og god kommunikasjon. Kommer når han skal og gir beskjed dersom det er noe. Kjapp og effektiv og veldig bra resultat. Og ikke minst - hyggelig!"
T
Tove
Sveio

C.L.HÅVARDSHOLM MASKIN

4.5 (6)

Sep. 2019

Grave grøft, sette sluk og legge rør.

"Jobben ble bra og fort utført. Men så noe uryddig ut ved ferdigstilling. Busker og trær ble ikke behandlet så fint som jeg oppfordret til på befaring."
M
Malvin
Sveio

FH NAPPEN

4.5 (2)

Juni 2019

Planering av deler av tomt

"Veldig nøgd med arbeidet som vart gjort, og god kommunikasjon undervegs :)"
L
Lisbeth
Valevåg

Kolnes Asfalt

Velkommen til Kolnes Asfalt :-)Kolnes Asfalt er et lite asfaltfirma, med 3 - 4 ansatte.Utstyr, håndarbeid og erfaring gjør oss gode til avretting og asfaltering.Vi kan asfaltere det meste, bortsett fra store veier med mye tungtrafikk.Eksempler er mindre veier, gårdsplasser, parkeringshus - plasser, boligsameie områder og for bedrifter. Vår maskinpark gjør oss fleksible til også transport av masse for bærelag, planering, bortkjøring av avfallTa kontakt for tilbud, enten du ønsker fri befaring e...

Se mer
April 2019

Asfaltering

"Rett tid, pris og resultat."
S
Silje Beate
Valevåg
Kolnes Asfalt

Danielsen & Skogland Maskin AS

4.6 (29)

Velkommen til danielsen gravingogbetong Vårt motto er 100% fornøyde kunder, og gode referanser...Vi kommer gjerne på befaring, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!Telefon: 91333212

Okt. 2018

Natursteinmur

"Kom på avtalt tid, var ferdig før først antatt og gjorde en god og nøyaktig jobb. Prisen ble også som avtalt. Ville brukt de igjen hvis eg får behov, og vil anbefale andre å bruke dem."
F
Frank
Sveio
Danielsen & Skogland Maskin AS

Sverdrupsen Hage & Maskinutleie

4.8 (14)

April 2018

Trefelling

"Vi er godt fornøyd med jobben , og kan anbefale firmaet videre. De holdt og alle avtaler som vi ble enige om."
S
Svanhild
Sveio
Sverdrupsen Hage & Maskinutleie

Heiane Røyr & Elektro AS

5.0 (2)

Heiane Røyr AS er ei lokal mesterbedrift bedrift med mange års erfaring i bransjen. Me tilbyr alt frå rehabilitering og service til totalbad og nybygg. Me held til på Stord og tek på oss oppdrag i heile Sunnhordlandsregionen, både i offentleg og privat sektor. Me har gode samarbeidspartnarar, og er stolte av å kunne tilby totalpakkar til deg som kunde.

Juli 2017

* Fortsatt ledig: Legge vann inn til hytte

"Kjempe. Fkom på befaring dagen etter. Fikk skriftelig anbud samme kveld som befaring. Startet arbeid påfølgende arbeidsdag. Hyggelige folk og til en meget god pris."
Ø
Ørjan
Vormedal
Heiane Røyr & Elektro AS

TRONSTAD ANLEGG

5.0 (1)

Alt i graving,drenering og natursteis muring.

Jan. 2015

Sprenging og utgraving for drenering

"Første del av jobben er da utført. Raskt, effektivt og til en god pris av en meget hyggelig maskinfører. Kan varmt anbefale Tronstad Anlegg!"
R
Roar
Sveio
TRONSTAD ANLEGG

Vikse Maskin Steinar Vikse

Vikse Maskin tar jobber innen graving og landbruk. Som: tomter,veier, veivedlikehold, drenering og utbedring av avløp,, plen, natursteinsmur, dyrking, trefelling, landbrukskjøring, snørydding og service på biovac minirenseanlegg og pumpekummer. Vikse Maskin er sentral godkjent for ansvarsrett med tiltaksklasse 1 i grunnarbeid og landskapsutforming Firmaet ble etablert i 2004 og har tre ansatte Har fagbrev og ADK sertifikat(godkjent for rørarbeid)For mer info og bilder...

Se mer
Juni 2013

Natursteinmur - ca. 15m - 1m høy

"Firmaet gjorde en god jobb med natursteinsmur, men sluttfaktura stod ikke i stil med tilbud basert på befaring i forkant. Vær nøye med å få et bekreftet tilbud og at evt. ekstrakostnader kommuniseres underveis før utførelsen."
J
Jarle
Haugesund
Vikse Maskin Steinar Vikse
Siste registrerte jobber

Sette opp ståhall

5550SVEIO

Sette opp et omega stålhall på 10x10 meter. Det trengs kran! Alle materialer er på plass og platting i betong er støpt.

Bygge opp natursteinsmur, og fylling av masse

5550SVEIO

Ca. 29m med naturstein skal bygges opp ca. 1,5m. Skal deretter fylle på masse slik at det går i ett med plen.

Skal få flyttet vaskemaskin fra kjeller og opp til badet

5554VALEVÅG

Jeg har vaskemaskin i kjeller, så jeg må få flyttet opp vaskemaskin til badet pga helsen. Så det må legges opp vann til maskinen og avløp.

1000 m gjerde for sau/villsau/geiter

5550SVEIO

Forespørsel på komplett leveranse (stolper, streng, gjerde, etc) av "kvalitetsgjerde" med høyde 120 cm egnet for sau/villsau/geiter. Inkludert fjerning av eksiterende gamle gjerder. Ta kontakt for befaring.

Gjerde rundt hustomt.

5551AUKLANDSHAMN

Båre i fjell, sette ned Stål spyd og sette på stål eller plast gjerde. 3.5 sider gjerde med en port. Høyde 2 meter gjerde for å hindre hjort inn i hage. Rå tomt, litt kupert . Lett adkomst fra vei.

Steinlegging på hytta

5554VALEVÅG

Vi trenger entreprenør som kan legge stein (grus, pukk, singel) på hytta vår: 1. Området for bil parkering (ca 2x4m) 2. Området foran huset (ca 9x5m) 3. Området ved siden av huset (ca 8x4m) Se bildet vedlagt som viser områdene.