Trenger du hjelp av anleggsgartner i Lier?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Lier kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Lier og omegn konkurrere om jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av anleggsgartner i Lier?

Har du planer for endringer i hagen eller annet uteområde - så vil en god anleggsgartner i Lier kunne hjelpe deg i mål. Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige anleggsgartnere i Lier og omegn konkurrere om jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Anleggsgartner-jobber i Lier på Mittanbud

Bygging av trapp og utvidelse av innkjørsel med belegningsstein

3413LIER

Prosjekt 1: Bygging av trapp Jeg ønsker å få bygget en trapp som vist på det vedlagte bildet. Trappen skal ha en bredde på 1 meter og være utstyrt med et gjerde. Jeg ønsker pristilbud på både en trapp i treverk og en trapp i belegningsstein/naturstein som matcher resten av området. Prosjekt 2: Utvidelse av innkjørsel og flytting av søppelskur Jeg ønsker å fjerne det merkede området på bildet for å få en større innkjørsel. Søppelskuret skal flyttes så langt som mulig til høyre. Jeg ønsker at hele området som nå er asfalt på min tomt skal legges med belegningsstein. I tillegg må det legges belegningsstein der hvor søppelskuret står etter flytting.

Trimming av hekk

3414LIERSTRANDA

Ønsker pris på trimming/klipping av hekker i hagen ca 40m tenker jeg og bortkjøring av avfallet fra dette. Se på bilder og kom med en god pris.

Reparere del av gårdsplass etter boring

3409TRANBY

Vi har fjernet et hjørne i gårdplassen da det skulle bores for vannbåren varme. Alle stener og skifer ble lagt til side så dette har vi inntakt. Området er ca 2x2 meter. Bilder viser hvordan det var opprinnelig og hvordan det ser ut nå.

Uteplass med beleggningsstein

3420LIERSKOGEN

Vi ønsker oss en uteplass i hagen der det legges beleggningsstein. Det er inntil huset, i en krok. 3,1 m x 5 m. Vi har begynt å grave ut massene, men trenger noen proffe til å få riktig fall fra huset. I tillegg går det en fiberkabel langs husveggen som ikke må ødelegges.

Rense hele bak siden av huset også sette steiner isteenfor platting

3406TRANBY

Hei, Vi trenger en befaring på hvor mye jobben koster. Ser etter en som kan fikse hele Hagen bak huset. Vi vil sette flishelle istenfor platting.

Feilsøk signalkabel robotklipper

3406TRANBY

Har ca 600 meter signalkabel som må feilsøkes. Stihl-klipperen min påstår iallfall det. Har ikke skjedd noe spesielt i vinter som skulle tilsi brudd, men noe er det. Har ekstra kabel og skjøtekoblinger selv.

Siste evalueringer
Asfaltering av oppkjørsel. 115m2

Profesjonelt utført arbeide. Hyggelige serviceinnstilte ansatte

Juli 2023
W

Wiggo om MESTA AS

Lier
Luking av ugress

Kom som avtalt og gjorde en grundig og ryddig jobb!

Juni 2023
N

Nils Tore om TAGE LARSEN

Horten
Fjerne trær og busker

Det ble avtalt å fjerne trær og busker, samt utføre stubbefres og beskjæring av hekken min. Jeg må si at jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble utført. Han kom til avtalt tidspunkt og startet umiddelbart med oppgavene. Det var tydelig at han hadde god erfaring og kunnskap innenfor sitt fagfelt. Han jobbet målrettet og holdt et imponerende tempo gjennom hele prosessen. Resultatet av arbeidet var også utmerket. Trærne og buskene ble fjernet grundig og uten spor. Stubbfresingen var grundig utført, og jeg er svært fornøyd med hvordan det ser ut nå. Jeg vil absolutt anbefale Park & Eiendomsdrift AS til andre som trenger lignende tjenester.

Juni 2023
V

Varjit Singh om Park & Eiendomsdrift AS

Lierstranda
Flettverksgjerde ca 30m

Gjerdet ser meget bra ut og det var en gunstig pris . Ingenting å utsette på gjerdet eller arbeid . Forbedringspunkt : avtale tid og tidspunkt for oppmøte . Vi fikk enn noenlunde dato , men i nettabell hverdag fint med eksakt tid / dato. Anbefales !

Juni 2023
L

Lars om RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Reistad
Fornying av et rør

Profesjonelt gjennomført til en god pris. Enkelt å kommunisere!

Mai 2023
M

Mustafa om Bad & Bygg Vvs AS

Lierstranda
Kjøkken,

De gjorde en ganske bra jobb. Holdt tiden vi ble enige om .

April 2023
M

Monica om ATS Byggservice AS

Lier
Trefelling

Veldig fornøyd, alt etter avtale og litt til👍

Mars 2023
B

Bernard om Rusvik trefelling AS

Lier
Fjerning av snø fra terrasse

Noen tonn snø ble fjernet fra terrasse raskt og effektivt. Timeforbruket passet godt med estimatet. Rusvik Trefelling anbefales på det varmeste. Vi kommer til å benytte selskapet flere ganger!

Jan. 2023
E

Erik om Rusvik trefelling AS

Lier
Oppgraving på anborring, og utføre lokal reparasjon av rørbrudd.

Veldig bra!

Jan. 2023
C

Charlotte Blanche om FJELDHEIM ENTREPRENØR AS

Oslo
Hage og asfaltering

Nå er vi ferdige med prosjekt hage. Gutta til Flemming har vært kjempeflinke , veldig god kvalitet og hyggelige å samarbeid.

Jan. 2023
T

Tor Egil om ERGA BYGG OG ANLEGG AS

Lier
Overgrodd hage

Strålende utført jobb! Hyggelige karer og god kvalitet på arbeidet. Jeg anbefaler Kunzels hage på det sterkeste!

Jan. 2023
C

Camilla om KUNZELS HAGE/WOUTER KÜNZEL

Lier
Betongplatting på mark

Bengt lagde en armert betongplate for ett tungt reklameskilt foran inngangspartiet til vår bedrift. Han var veldig fleksibel i gjennomføringen av arbeidet og tydelig i kommunikasjon i hele perioden. Han har faglig tyngte og utførte dette oppdraget veldig bra selv om det var lite og lett kan nedprioriteres, men det skjedde ikke. Har bare godt å si om Hus & Hage og ville valgt dem igjen!

Des. 2022
N

Norway om HUS & HAGE BENGT RØNEID

Lierstranda