Behov for blikkenslager i Hol?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Hol som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for blikkenslager i Hol?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Hol som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste blikkenslager-jobber i Hol på Mittanbud

Montere taktrinn og gang vei til feier + montere pipehatt/beslag.

3593USTAOSET

På vegne av et lite sameie i Ustaoset sentrum (Nyestølvegen 28) ønsker jeg uforbindtlige prisanslag på to oppdrag: 1. Montering av taktrinn/stige og gangvei til 3 piper. Må tilfredsstille krav fra feier. 2. Mindre reparasjon av murpipe samt montering av pipehatt eller fullt beslag på pipen. Se bilder. Ytterligere info for beskrivelse av jobbene: 1. Taktrinn/stige: Det er relativt enkel adkomst til taket via trapperepos til leil. i 2. etg, der man kan stige over rekkverket til tak over tilbygg i vest. Høyde til taket er da ca. 1,6 m. Takvinkel på hovedtaket er ca. 25 grader. Taket er tekket med shingel papp. Avstand opp til murpipen (for taktrinn/stige) er ca. 4,8 m. Avstander til stålpipene (for montering av gangvei) er: Til pipen i vest (til høyre på bildet) ca. 4,5 m. Til pipen i øst ( til venstre på bildet) ca. 6,7 m. 2. Murpipen. Pipen har en liten skade ved at det er løsnet litt murpuss. Vi ønsker forslag og prisantydning på a) reparasjon av skaden, og/eller b) pris på å montere pipehatt eller 'c) pris på å montere pipebeslag (da må kanskje ikke pipen pusses?) Målene på pipen er ca. "Mansjett" nede ca. 83x75. Den er ca. 20 cm. høy. Over mansjette er målene 75x51 . Høyde 72 cm. Røykkanalen i pipen er 15x15 cm.

Montere taktrinn for feier og hatt/beslag på murpipe

3593USTAOSET

Taktrinn

MONTASJE AV PIPELØP I STÅL

3580GEILO

Ønsker leveranse av montasje av pipeløp over frittstående HARVIA bastuovn i frittliggende bastuhus. Alle deler fins.

Pipebeslag

3593USTAOSET

Hei. Ifm ekstrem nedbør i høst ble det oppdaget lekkasje rundt pipen på hytta vår på Ustaoset. Ønsker derfor å få pipen kledd inn med heldekkende beslag. Mål: Tak med 17,4 grader helning med høyde pipe 149,8 cm nederst og 132,0 cm øverst. Pipen har to løp (kamin og peis) med lengde/bredde 75,2 x 48,5 cm. Beslag med noen svake områder i det ene hjørnet, beslag strekker seg 20-25 cm opp på pipe og ut på asfaltpappen. Dersom det skal legges beslag fra pipe over mønet, er lengden til mønet 186 cm. Ta kontakt om du/dere er interessert i jobben. Det er lett å komme opp på taket (2 meter over bakken på nordsiden) med stige som ligger langs hytteveggen. Bom kan åpnes via telefon.

Lage sot og feieluke i pipe

3580GEILO

Trenger å få laget sot og feieluke i pipa.

* Fortsatt ledig: Skifte takrenner Hytte på Myrland I Hol kommune.

3577HOVET

Ønsker tilbud på skifting av takrenner på Hytte på Myrland. Det skal skiftes fra tre-takrenner til Ståltakrenner. Takrenner med nedløp og alt tilbehør er på hytte.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Skifte tak, vinduer og bygge terasse utenfor hytte

Svært god service og godt utført arbeid av Mesterbygg Geilo. De pusset opp en gammel hytte for oss og det kom naturlig uforutsette ting underveis. Vi ble godt orienterte underveis og de løste ting på en god måte. De er ikke blant de billigste, men her får du god kvalitet for pengene og folk du kan stole på!

Okt. 2021
N

Nicolas M F om MESTERBYGG GEILO AS