Behov for blikkenslager i Lier?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Lier som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for blikkenslager i Lier?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Lier som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste blikkenslager-jobber i Lier på Mittanbud

Reparere takrenne

3413LIER

Trenger hjelp til å kjøpe ny del + bytte ut del på takrenne (se bilde).

Montering av snøfangere på tak

3413LIER

Montering av snøfangere på tak av to-etasjes rekkehus (svart/grå takstein på tak). Totalt behov for 13 løpemeter (3 m ene siden, 10 meter andre siden).

Rens av takstein, helbeslå pipe og bytte panel rundt vinduer.

3405LIER

Ønsker uforpliktende befaring angående vedlikehold/utskifting av tak. Trolig ønskes det kjemikalsk rens av hele taket til bolig og garasje for å bli kvitt mose på betongstein, men det må vurderes om når det er behov for omlegging. Takst rapport viser til at pipe bør helbeslås, ønsker mer info rundt dette. Noen råttene panelbord rundt vinduer som må skiftes ut.

Skifte takrenne på hytte på Haugastøl

3403LIER

Vi trenger ny takrenne på en side på hytten på Haugastøl. Denne var ny i 2016 og siden den gang har vi bare hatt problemer med den. Det virker som om materialet som er brukt ikke er robust nok til vintrene her oppe. Hytten ble bygget på 90-tallet og vi har ikke hatt problemer med dette tidligere. Takrennen er viktig for oss da den samler takvann til vinteren. Derfor er det viktig for oss at dette kan fikses raskt og ikke minst med skikkelige robuste materialer slik at vi slipper å reparere rennen annethvert år. Det er mulig at noe av shingelen på taket må fikses i arbeidet da det ligger over festene til rennen.

Blikkbeslag.

3413LIER

Ønsker uforpliktende pristilbud på følgende: Lage og montere blikkbeslag i overgang mellom husvegg av mur og verandatak. Takstein ligger ca 2-3 cm fra husvegg. Lengde ca 4,5 meter.

Bytte tak

3403LIER

Ønsker å innhente tilbud for bytte av tak på rekkehus. Rekken består av 6 enheter, på ca 500m2 tak. Ønsker å invitere noen utvalgte til en uforpliktende befaring. Ved tilbud ønskes det et kostnadsestimat på hele jobben, alle 6 enheter, samt hver enkelt for seg. Samt at det skilles ut hvor mye enkelte ting vil koste, eksempelvis: legging av sten (zanda taksten), fjerning av gammel sten, bytte av takrenner, legge blikk rundt piper, m.m. Dersom det er mulig ønskes befaringen å gjennomføres 25.04.

Siste evalueringer
Beslag på vannbord på hus og garasje

Leverte raskt og ryddig. Bra utført arbeid.

Aug. 2020
A

Anne om BR BLIKK AS

Lierskogen
Legge nytt tak på enebolig

Fikk lagt nytt tak på huset og garasjen. Er kjempefornøyd med resultatet. Jobben ble utført innenfor den tidsplanen og til den prisen som var avtalt i kontrakten. Gutta som arbeidet hos meg var særdeles flinke og effektive, og Daniel er lett å komme i kontakt med. Alt utført slik vi ble enige om. Kan derfor anbefale E.V. Tak og Bygg AS til andre. Det er tydelig at Daniel og gutta hans kan tak!!!

Aug. 2020
G

Geir Roger om E. V. TAK & BYGG AS

Tranby
Pipebeslag

Kom på befaring, ga anbud og skrev kontrakt samme dag som vi la ut annonsen. Dro på ferie en uke og kom hjem og da var jobben gjort. Det er sånne håndtverkere man bare drømmer om!

Juli 2020
M

Martin om BR BLIKK AS

Gullaug
Lekkasje ved pipe

Jeg vil bare si at jeg var veldig fornøyd med hva disse gutta fikk til. Rimelig, raskt, effektivt og ryddig. De fikset både pipe og bidro til å hindre soppdannelse på innside tak. Fra første telefon til ferdig jobb tok det under 24 timer. Forventer ikke slikt hver gang, men mange takk for hjelpen. Mvh Jan-Eric Sharman

Feb. 2020
J

Jan-Eric om ECO-TAKSENTER STØEN

Vollen
Montere snøfangere på garasje

Svært godt fornøyd med jobben, som var montering av snøfanger på garasje. Jobben ble fullført raskt og etter avtale, til en god pris. Anbefales!

Okt. 2019
H

Hilde om TELGER AS

Lierskogen
Snøfanger, takrenne, stigeoppheng og trinn

Jeg vil gjerne anbefale Augestad. De har lagt tak hos meg, beslag, takrenner, pipehatt og mye mer. Tatt bilder underveis og bidratt til et tett tak og kommet med gode forslag til løsninger. Jeg bruker dem gjerne igjen om det skulle være nødvendig. Ryddige, effektive og pålitelige. Lillian Langgaard

Okt. 2019
L

Lillian om AUGESTAD TAK

Gullaug
Bytt takrenner

Bra utført iløpet av avtalt tid.

Juni 2019
L

Leif Kåre om AUGESTAD TAK

Gullaug
Montere feierplattform på tak

Rask, effektiv og punktlig. God kommunikasjon.

Mai 2019
T

Trond om NILSEN BLIKK & MONTASJE

Lier
Monter snøfanger

Veldig fornøyd. Anbefales.

Sep. 2018
T

Tuan Ba om DALEN VENTILASJON OG TAK

Tranby