Behov for blikkenslager på Stange?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere på Stange som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for blikkenslager på Stange?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere på Stange som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste blikkenslager-jobber på Stange på Mittanbud

Bytte ut fuktig bordkledning rundt takrenne

2312OTTESTAD

Vi har oppdaget at bordene i nærheten av en av takrennene våre er fuktige tvers gjennom, med svak lukt av mugg. Vi ønsker en befaring for å avdekke hva vi bør gjøre, og så få et tilbud på hva en utbedring vil koste. Hadde helst om mulig vært fint å avdekke hvorvidt det er kommet skader på isolasjon eller andre bygningsdeler. Vi prater her om en veldig avgrenset del, og ikke en hel vegg - men fortsatt viktig å få ordnet fort så det ikke sprer seg.

Ny luftehatt mm

2330VALLSET

Trenger hjelp til å få satt opp ny luftehatt med avtrekksvifte fra vaskerom/bod. Avtrekksvifte trenger strøm på bryter fra vaskerom/ bod. Det må lages nytt hull i hoved taket for å få utført jobben. Det må også ordnes utlufting fra nåværende kjøkkenvifte, i samme utlufting event to utluftninger i hatten. -Ny luftehatt -Nytt hull i hoved tak -Ny avtrekksvifte fra vaskerom/bod -Bryter og strøm til vifta -Rør fra nåværende kjøkkenvifte må ha utlufting. Jobben må besiktiges. Vanskelig å beskrive alt, når jeg ikke vet alt selv. Jobben må gjøres så fort som mulig når jeg ikke har noen utlufting fra kjøkken, bod/ vaskerom i dag. Vil ha oppstart dato og sluttdato for jobben og fastpris.

Montering av feieplattform

2334ROMEDAL

Er det noen som selger og monterer feieplattform på pipe etter forskriftene? Har fått beskjed av feier at pipa våres er for høy og de vil ikke feie før plattform er montert.

Pipehatt

2337TANGEN

Trenger enn pipehatt 79x55cm 2stk kanaler i pipa

Nytt blikktak og takrenner

2330VALLSET

Trenger nytt blikktak og takrenner til mitt hus. Vindskier og kanskje underplanker noen steder bør også skiftes. Mest mulig for minst mulig :-)

skifte vindu

2312OTTESTAD

skifte vindu komplett med innvendig utforing og utvendig beslag og tetting. Ca.60x240 fast karm som må kontrollmåles før produksjon. Karmventil i overkarm, ferdig behandlet og tre lags isolerglassruter......

Siste evalueringer
Skifte tak og takrenner på enebolig - Vallset i Stange Kommune

Skrev under kontrakt på en torsdag. Arbeiderne kom dagen etter med stilaser. Lørdag begynte de riving av gammelt tak. Litt uheldig med været, men ble sjekket nøye i etterkant. Johnny kom med smarte forslag på utbedringer underveis som har gjort at sluttresultatet ble bedre enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt. Fortjener 5 stjerner! Tak og blikkservice har vært veldig konkurransedyktig på pris!

Nov. 2018
O

Ove Magnus om Tak Og Blikkservice

Vallset
Montere snøstopper på hustaket.

Hyggelig og god dialog. Fin oppfølging. Resultatet ser fint ut.

Okt. 2018
O

Odd om ALEXANDERSEN TAK OG SERVICE

Stange
Legge shingel på 150m2

Vår varmeste anbefaling til J.Rom Tak og malerservice - Det tok ikke så lang tid etter befaringen at tilbudet lå på bordet og vi hadde bestemt oss for å akseptere. Jim er en hyggelig fyr som man raskt får god kontakt med og som virkelig har kunden i fokus. Vi ble godt orientert fra første sekund og følte at vi hadde kontroll – Oppdraget var å renovere taket vårt med betongstein fra 1960-tallet, fjerne alt, utbedre råteskader for så å legge ny shingel, bytte alle gamle slitne beslag og takrenner. Oppdraget ble eksemplarisk utført i henhold til avtale helt uten noen form for overraskelser når oppgjørets time var kommet. Vi ble orientert om fremgangen hver dag og han var flink til å si ifra når det ble avdekket ting vi ikke var klar over etter hvert som demonteringen gikk fremover. Taket ser fantastisk ut og de nye pipebeslagene har virkelig løftet huset ti hakk, vi er veldig fornøyd! Tusen takk for bra utført arbeid Jim –fem av fem stjerner til deg, vi håper du får mange oppdrag i tiden fremover, og vi ringer deg neste gang vi trenger hjelp!

Okt. 2018
L

Lars om J.ROM TAK OG MALESERVICE

Åsvang
snøfanger

Tilbud ble gitt etter bilder. Deretter kom Aleksander da han sa han skulle og gjorde jobben på et blunk. Alt skjedde kjapt og enkelt. God kommunikasjon hele veien.

Aug. 2018
A

Agnete om A.H MONTASJE & BLIKKENSLAGERSERVICE ALEXANDER HALVORSEN

Stange