Blikkenslager i Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Blikkenslager i Tromsø

ISMO TAK

Nov. 2023

Montere takstige

"Utført til avtalt pris og tid"
I
Iris
Tromsø
ISMO TAK

KEHT AS

KEHT AS ble etablert sent i 2022, men vi har 6 års erfaring i bransjen. Det ble startet med er brennende engasjement og ønske om å utøve godt håndverk. Våre kjerneverdier er å være en omgjengelig og pålitelig entreprenør. Kvalitet skal alltid være vår største prioritet på alle fronter. Målet er at kundeopplevelsen skal være utelukkende positiv fra kunden entrer nettsiden, til jobben er overlevert.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Okt. 2023

Snefanger

"Raskt og profesjonelle utført arbeid, ryddig og bra kommunikasjon. Anbefales"
T
Tobias
Tromsdalen
KEHT AS

PM KRÆMER EIENDOMSSERVICE AS

4.9 (23)

Vi tilbyr vaktmestertjenester og renholdstjenester i hele Troms, både for private og bedrifter. Ingen oppdrag er for store eller for små for oss.Ta kontakt for gratis befaring og tilbud.

Okt. 2023

Feste takrenne

"Veldig fornøyd med jobben de gjorde med å feste takrenner i sameiet vårt. Også veldig fornøyd med kommunikasjonen."
K
Kaja
Trollåsen
PM KRÆMER EIENDOMSSERVICE AS

9000 Bygg AS

5.0 (8)

9000 Bygg er et lite firma som ønsker å satse lokalt på renovering og mindre byggkonstruksjoner. Firmaet har 4 ansatte hvor en er lærling. Velger du 9000 Bygg lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få det som du ønsker i prosjektet om det er lite eller stort.

Okt. 2023

Snøfangere

"Bare positivt!"
C
Cato
Kvaløya
9000 Bygg AS

TOR EVERTH ASPVIK

Vi utfører det meste innen bygg, men også betongarbeid, som muring, støttemurer, vegger, dekker osv.

Okt. 2022

* Fortsatt ledig: Takstige, snøfangere og repr takrenne

"Levert iht plan."
F
Frode
Tromsdalen

TKBYGGSERVICE AS

4.6 (20)

Alt innen renovering/ bygg & anleggSnekkere.Taktekkere.Malere.Flisleggere.Hjelp til annet Jobb og Privat.

Nov. 2022

Installere snøfanger og stige på tak

"Installerte snøstopper og stiger raskt og i henhold til avtalen. Kommer til å bruke Tkbyggservice i fremtiden også."
K
Kristian
Lyngseidet
TKBYGGSERVICE AS

ARCTIC VEDLIKEHOLD AS

Juli 2021

* Fortsatt ledig: Legging av ny takshingel ++

"Kjempefornøyd. God arbeid, hurtig og opptatt av at vi som kunde var fornøyd. Anbefales virkelig!"
U
UNKNOWN
KVALØYA
ARCTIC VEDLIKEHOLD AS

HPH SERVICE AS

5.0 (30)

HPH Service AS ble ettablert i 2010 og utfører oppdrag innenfor : - Vaktmestertjenester: ? ?? Daglig vedlikehold- søppelhåndtering- snømåking - Vedlikehold av fasteiendom ? ?? Stifting av vinduer, dører- tak- innredning og snekker oppdrag - Vedlikehold av båter? ? ?? Reparasjoner på alle typer båter ? ?? Hydraulikk - sveising - mekanisk Det er bare å ta kontakt for en hyggelig prat

April 2021

Takstige feier

"Hyggelig kar, som jobbet effektivt og med bra resultat."
H
Håkon
Kvaløysletta
HPH SERVICE AS

HANSEN SNEKKERSERVICE

5.0 (8)

Juli 2020

Bytte tak (skråtak)

"Utførte jobben med god kvalitet."
S
Samer
Tromsø

MAXIBYGG AS

MaxiBygg er medlem av Byggmann og totalleverandør av hus og hytter. Vi gjør også det meste av renovering og tilbygg etc.

Sep. 2020

Sjekk av tak

"Bra oppfølging av jobben underveis."
B
Bjørn
Tromsø
MAXIBYGG AS
Siste registrerte jobber

Takstige og gangvei

9017TROMSØ

Fra besiktigelse: "Det må monteres fastmontert og standardisert takstige og gangbro på taket. Etter vår mening vil beste og mest hensiktsmessige løsning være å montere opp takstigen på det laveste taket til tilbygget over inngangspartiet. Denne monteres med trinn opp til høyde med skorsteinen. Innenfor takstigen, på hustaket monteres en gangbro bortover taket helt frem til rett bak skorsteinen, så kan vi stå på gangbroen under feiing. Det må samtidig med montering av gangbroen vurderes om det i tillegg må monteres et feieplatå oppå gangbroen. Dersom skorsteinen er høyere enn 1,20 meter over taket på det laveste punktet, er det krav om plattform. "

Etablering av gangbro og takstige på tak

9017TROMSØ

Fra befaring: «Det må monteres fastmontert og standardisert takstige og gangbro på taket. Etter vår mening vil beste og mest hensiktsmessige løsning være å montere opp takstigen på det laveste taket til tilbygget over inngangspartiet. Denne monteres med trinn opp til høyde med skorsteinen. Innenfor takstigen, på hustaket monteres en gangbro bortover taket helt frem til rett bak skorsteinen, så kan vi stå på gangbroen under feiing. Det må samtidig med montering av gangbroen vurderes om det i tillegg må monteres et feieplatå oppå gangbroen. Dersom skorsteinen er høyere enn 1,20 meter over taket på det laveste punktet, er det krav om plattform. Med plattformen montert må fortsatt skorsteinen ikke være høyere enn 1,20 over taket. Dette for at vi skal ha muligheten til å kontrollere skorsteinen.»

Levering og montering av takstige

9105KVALØYA

Levering og montering av takstige for sikker adkomst til pipa. 1 etasjes enebolig.

Montere snøfangere

9009TROMSØ

Montere en ekstra rad med snøfangere. Totalt ca 20 meter.

Montere takstige

9014TROMSØ

Montere takstige på hus fra 1969. Underlag: takshingel. Behøver komplett jobb hvor takstige og eventuelt nødvendig tilbehør er tatt med i tilbudet.

Montere nedløp / takrenne fra tak

9017TROMSØ

Se vedlagte bilder. Nedløpet av firkantet rør - disse er muligens vanskelig å få tak i - men vi kan gjerne ha runde hvis det ikke finnes.