Blikkenslager i Haugesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Blikkenslager i Haugesund

LARSEN BYGGSERVICE V/GUNNAR T. LARSEN

Vi er et lite firma med tre ansatte, med 25 års erfaring. Vi kan også vise til gode referanser om ønskelig. Vi driver med nybygg og rehabilitering også vannskader - og alt som inngår det. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Nov. 2023

Skifte ut takrenner

"Utførte avtalt arbeid :)"
A
Astrid Helen
Haugesund
LARSEN BYGGSERVICE V/GUNNAR T. LARSEN

ALTIVENT T SANDBERG

Vi er et lite firma som driver med bygg og vedlikehold, skog og hage samt blikk og ventilasjon. Jeg som daglig leder har 40 års erfaring fra bransjene vi tilbyr tjenester i. Vi har stor fokus på kvalitet og fornøyde kunder:) Beste hilsen, T Sandberg Vi leverer følgende varer: - Filter og støvsugerposer - Sentralstøvsugere - Ventilasjonsutstyr - Boligventilasjon - Porter, vindu og dører Vi utfører følgende tjenester: - vaktmestertjenester - kjøkkenmontering - bygg- og snekkertjenester - porter...

Se mer
Mai 2023

* Fortsatt ledig: Blikkenslager søkes til jobb

"Blir ikke brukt igjen Når han bruker Hvitt tetningstoff på sorte takrenner så er det ikke faglig gjort."
K
Karen Blikra
Haugesund

JAN SCHRAMM TAK FASADE OG BLIKK

Hei!Jeg er ny på Mittanbud, men har over 25 års erfaring i bransjen. Jeg fokuserer på små og mellomstore oppdrag.Utfører alle typer tak, skifer, tak panner, takpapp, sarnafiel, planja takprodukter, reparasjon, lage og montering av pipebeslag, andre typer beslag rundt huset, stigetrinn tak. Montering av vinduer og dører. alutile fasadeplater, lage treterasser m.m.Det er viktig for meg at jobben blir utført fagmessig korrekt, at kommunikasjonen med kunden er god og at arbeidsplassen er fin og rydd...

Se mer
Sep. 2020

Pipebeslag og montering

"Tilbyder var raskt ute med å gjennomføre befaring og gi pris. Prisen var konkurransedyktig og helhetsinntrykket medførte at jeg valgte denne tilbyderen. Arbeidet ble utført forholdsvis raskt etter at avtale ble inngått."
U
UNKNOWN
Haugesund

TØMRERFIRMA MADSEN

Aug. 2020

Skifte takrenner på garasje.

"Kom når de lovet og fullførte jobben effektivt og fint"
U
Unni
Haugesund
TØMRERFIRMA MADSEN

MH BYGGTJENESTER AS

5.0 (10)

Velkommen til MH Byggtjenester AS

Nov. 2019

Montering av feiertrapp.

"Er særdeles godt fornøyd med arbeidet Odd Ståle Liknes utførte hos oss. Vi har allerede avtalt et nytt, større arbeid hos oss på nyåret. Anbefales! Mvh Ingeborg Anna Strømme Svendby"
I
Ingeborg Anna Strømme
Haugesund
MH BYGGTJENESTER AS

PSH GROUP AS

4.8 (10)

Aug. 2019

Reparasjon av smijernsbalkong.

"Jeg trodde dagene var talte for min smijernsbalkong der festene var rustet i stykker. PSH group reparer alt fort og greit og nå ser den helt fin ut igjen. Alt ble gjort etter avtale. Firmaet kan trygt anbefales videre."
A
Anne Marie
Haugesund
PSH GROUP AS

HAUKÅS BLIKK

Vi har hatt mange oppdrag disse to første årene etter vi startet opp. Har ikke vert så mye på mittanbud før nå. Ventilasjon og beslag driver vi mest med. Har samarbeid med flere lokale bedrifter på haugalandet ønsker det også flere plasser. Vi som jobber her har ti års erfaring innen yrket.

Juli 2019

Pipebeslag lecapipe

"Flott resultat. Kan anbefales"
O
Ole Herman
Haugesund
HAUKÅS BLIKK

123TAK AS

Vi utfører:- Alle typer tak, nye tak, renovering av eldre tak- Alle typer tømrer tjenester- Nybygg, elementbygg- Tegning av hus og hytter- Byggesøknader- Ansvarsrett - FasadearbeidVåre hjemmesider: www.123tak.no

Nov. 2018

Pipebeslag

"Raskt utført, har ryddet opp etter seg, og arbeid ser ut til å være bra utført."
U
UNKNOWN
Haugesund
123TAK AS

BYBARTAS AGENTUR NORGE

Nov. 2018

Piperehabilitering

"ærlige og rederlige folk"
J
Jonathan
Haugesund
Siste registrerte jobber

Skifte ut takrenner

5518HAUGESUND

Vi har noen takrenner som trenger å byttes ut

Drypplekkasje fra luftehatter

5522HAUGESUND

Lekkasje fra 2 eldre luftehatter. Det er 5 stykk i samme område på tak. Det er satt opp stillas for tilkomst. Ønsker råd og utbedring av dette. Har prøvd og fikse selv, uten hell.

Ny hette til pipe

5538HAUGESUND

Oppdaget at "hetten" til pipen var blåst av i går, 27.09.23. Ser ut som om at festene er knekt av/slitt ned. Trenger nok en fagmann for å reparere dette på en forsvarlig måte. Ønsker et prisoverslag. Når kan det evt. bli utført? Vurderer også å få pipe-beslag i samme slengen. Pipen er pr. nå kun malt.

Vannrenne på terasse lekkasje

5537HAUGESUND

Gjelder en lekkasje i vannrenne ved inntak til nedløpsrør Terrasse.

Bytte takrenner

5519HAUGESUND

Bytte/ justere takrenner

Blikkenslager. Bytte blikk på rekkverk på terrasse.

5518HAUGESUND

På rekkverket på terrassen på huset vårt ble det montert blikkplater da huset ble bygget nytt i år 2010. Montasjen ble da gjort med feil metode i skjøtene mellom platene slik at det ikke er helt vanntett. Det er garasje under terrassen og der kan en se litt vannskade i det uisolerte taket. Vi ønsket at en blikkenslager gir tilbud på å legge nye blikkplater på rekkverket på terrassen, fagmessig utført, slik at vi får det helt vanntett. Mengde blikkplater er 18,5 meter lengde og 28 cm bredde oppå rekkverket pluss noen cm blikk på begge sider over rekkverkskanten. Blikket er i dag foliert metall i svart farge.