Blikkenslager i Stavanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Blikkenslager i Stavanger

J Johnsen & Sønner AS

Vi er et tradisjonelt blikkenslagerverksted med hovedtyngde av oppdrag rettet mot: Tak- og fasadearbeid i metall, Renner og beslag, Tekking av piper, Eget verksted med topp moderne utstyr. Velkommen til J. Johnsen & Sønner AS! J. Johnsen & Sønner AS ble etablert i 1923 med hovedtyngden av oppdrag på tak- og fasadearbeid, nybygg, rehabilitering på privatbygg, offentlige bygg og industribygg. Vi er pr i dag et av Stavangers ledende firma på disse områder. Vi er godkjent opplæringsbedrift og har ...

Se mer
Nov. 2023

Bytte nedløpsrør fra tak til grunn

"J Johnsen & Sønner AS kom kom samme dag som avtalen ble inngått og leverte arbeid av høy kvalitet. Jeg kommer garantert til å benytte meg av samme bedrift dersom jeg skal få lignende arbeid gjort igjen. Anbefales!"
D
David
Hafrsfjord
J Johnsen & Sønner AS

RH BLIKK AS

Sep. 2023

Pipetekking

"Kjempeflinke fagfolk kan absolutt anbefales til alle som skal få utført dette arbeidet."
G
Geir
Hundvåg
RH BLIKK AS

Team Tjensvoll AS

Jeg heter Thomas Tjensvoll (38) og kommer opprinnelig fra Jæren. Bor i dag på Lura med kona og våre to sønner. Jeg har 6 års erfaring fra steinbransjen, og ellers flere års erfaring som handy og altmuligmann. Team Tjensvoll hjelper til med steinarbeid, vaktmestertjenester eller tømming av dødsbo. Ta gjerne kontakt!

Sep. 2023

Sveising av stålkasse

"Fikk sveiset og lakkert et spesiallaget stålstativ. Resultatet ble overraskende bra, og jeg opplevde meget god kommunikasjon underveis i prosessen. Alt ble levert som låvet. Anbefales på det sterkeste!"
H
Henrik
Svelvik
Team Tjensvoll AS

Geir Tønne AS

Hei, jeg er ny på Mittanbud, men har over 7 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Selvstendig næringsdrivende som kan utføre alt fra taktekking og blikkenslager-arbeid, i tillegg til å være en habil snekker.Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller lignende.Med vennlig hilsen.Geir ArneTelefon: 473 85 421

Aug. 2023

* Fortsatt ledig: Beslag rundt hus, på bakkeplan.

"Veldig bra utført"
s
Sergio
Stavanger
Geir Tønne AS

ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG

Askvig Bygg er et Byggefirma med spesialkompetanse i faget. Daglig leder, Nils-Chr Askvig har 35 års erfaring i bransjen og 15 års erfaring som daglig leder. Askvig Bygg tar høyde for å alltid ha fornøyde kunder og mener veien å gå er topp kvalitet og fokus på kommunikasjon .Vi har som utgangspunkt å levere fra oss en fast pris på jobben som vi forholder oss til i byggeperioden. og dermed ingen uforutsette utgifter for kunden.Fornøyde kunder er inkludert i prisen.

Juli 2023

Ny takrenn og tetting

"Kjempefornøyd, anbefales uten forbehold. God kommunikasjon, hyggelig, profesjonell . Takk!"
K
Karin
Hafrsfjord

Stavanger Blikk AS

Stavanger Blikk holder til i Fabrikkveien 14, sentralt på Forus.Vi utfører de fleste typer blikkenslager arbeid og tilbyr gratis befaring/prisoverslag.- Bytte av takrenner- Rens av takrenner- Heldekkende pipebeslag- Takhatter- Vindvifter- Fuglepigger- Tak til varmepumpe- Stigetrinn og feieplatå/feieplattform- Båndtekking av tak/fasade med zink og kobber- Platetak- Stormskader- Lekkasjesøk/tetting- Beslag på målI tillegg utfører vi service på glassbalkonger og leverer glassrekkverk. Kom innom vår...

Se mer
Mars 2023

Komplett pipehatt

"Veldig fornøyd :)"
I
Ingve
Stavanger
Stavanger Blikk AS

Vaktmester Dominik Maga

Jan. 2023

Takrenne som hopper ut

"God pris, meget fornøyd med kvaliteten på jobben og punktlig. Gjennomfører helt i tråd med avtale. Anbefales 👍🏻"
M
Marius
Stavanger

Sletten Bygg

Hei, jeg heter Jan Erik Sletten og har ca 40 års erfaring som tømrer/byggeleder i bransjen gjennom flere store byggefirma i distriktet.Jeg påtar meg alle typer tømrer/snekkerjobber

Nov. 2022

Bytte takrenner

"Dette er en bra jobb Sletten Bygg har utført hos meg. Det var veldig profesjonell kommunikasjon, kom og utført jobb som det var avtalt. Huset var stengt, han kom med materialer gjennom stige på terrassen. Kan si en stor takk 👍🏻😊"
M
Milorad
Stavanger
Siste registrerte jobber

Bytte nedløpsrør fra tak til grunn

4049HAFRSFJORD

Vi har byttet kledning og kledningsbord på takboks og oppdaget at overgang taksluk til nedløpsrør er ihjelrustet. I tillegg er selve nedløpsrør skjevt og stygt. Vi ønsker at noen kan få dette gjort pent og sikkert, slik at vi kan kle igjen med tryggheten om at dette ikke kommer til å lekke, samt at sluttresultatet blir pent.

Fastmonterning av stige på tak, slik at feier trygt kan nå frem til pipen

4007STAVANGER

Feieren har gitt oss beskjed om at vi mangler skikkelig stige på taket i Kalhammarkroken , 4007 Stavanger. Taket er ikke stort, og ikke særlig bratt - men, det er belagt med eternittplattplater. Vi trenger derfor å komme i kontakt med blikkenslager / taktekker eller tilsvarende som kan utføre jobb med fastmontering av stige på eternitt-tak iht krav fra feiervesenet. Selve stigen på taket ønskes inkludert i løsningsforslag og prisestimat. Ta kontakt for ytterligere klargjøringer.

Problemer med drenering på terrasse

4017STAVANGER

Trenger et prisestimat på kostnad på utbedring av drenering under terrasse. Gammelt dreneringssystem som ikke er i bruk lengre, men det lekker vann. Rør under terrasse har dårlig vinkel, så det er dårlig avrenning og drenering.

Installere takstige eller taktrinn på takpapp

4041HAFRSFJORD

Har fått pålegg av kommunen å installere taktrinn eller takstige slik at feier kommer til pipe. Ønsker tilbud på takstige eller taktrinn samt montering på tak. Det må må være produkter som tilfredsstiller arbeidsmiljøloven og montert korrekt.

Montere pipebeslag

4034STAVANGER

Montasje av pipebeslag/pipetekking. Murpipe fra 1986 trekker vann rundt pipen ved nedbør og må fikses. Ønsker pris og når jobben kan være utført.

Tetting rundt pipe på taket

4010STAVANGER

Utbedre blyet rundt pipen på taket.