Behov for blikkenslager i Melhus?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Melhus som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for blikkenslager i Melhus?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Melhus som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste blikkenslager-jobber i Melhus på Mittanbud

Børstet stål plate til kjøkkenvegg

7232LUNDAMO

Ønsker en plate i børstet stål til kjøkkenvegg-mellom komfyr og skap. Plate pluss montering . Målet på platen er ca 50cm x 179cm

Skøytebane/grusbane

7224MELHUS

Ønske på vegne av FAU styret v/Gimse barneskole på Melhus. Skolen planlegger å anlegge skøyteis på grusbanen i skolegården. Grusbanen er 29x17 meter, og delvis inngjerdet med nettinggjerde slik den står i dag. Vi har behov for en opphøyning rundt banen, og noe som kan tette ned mot bakken, slik at banen kan islegges. Vi er åpen for ulike forslag til hvordan dette kan løses. Det er ønskelig med en varig løsning som kan brukes år etter år. Ønsker gjerne forslag og tilbud på utførelse

* Fortsatt ledig: Levering og montering av vedovn og rørpipe.

7227GIMSE

Ønsker pris på følgende: 1 - Levering av rørpipe og vedovn 2 - Komplett montering av dette. 3 - Mulig oppsett og levering av stige til feiing av pipe. og feste til stige ihht til krav satt av feiervesnet. Det er åpen løsning fra ovn og opp til tak. Ca 3,5 meter inkl ovn. Skal være brannsikker pipe og ovn. Slik at jeg slipper å montere brannmur bak ovn og rør. Enkel tilkomst 30 graders takvinkel. Stålplate tak. 1 egt hytte. Mulighet til befaring før pris.

Feierstige og stålrør i teglstenspipe hytte Lundamo, Melhus kommune, Trøndelag

7232LUNDAMO

Pålegg bra Brann -og feiervesenet: Må være montert feierstige på taket. Er blikktak (sort, lagt på 80-tallet) som er skrudd i takbjelker. Pipe er i teglsten fra 1942. 2 ildsteder koblet til eksisterende pipe. Er vei helt frem (til snøen kommer), hytta ligger langs skogsbilvei ca. 8 km. fra E6 Lundamo.

Pipe beslag

7232LUNDAMO

Jeg trenger beslag til pipa mi.

* Fortsatt ledig: Skifte av tak og opsjon vindfang

7224MELHUS

Gjelder én-etasjes hus med saltak, 22 grader: Rive av shingel Rive 3 ventilhatter og blikk rundt 1 pipe Rive takrenner, spillblikk og nedløpsrør Rive dekkbord og vindskier Inspisere taktro Reparere 2 råteskader i taktro og 1 råteskade på taksperre Tette hull etter 1 ventilhatt Ny takpapp og shingel 152 m2 skrått målt Koordinere med solcelleleverandør Nye takrenner 2 x 16 m, spillblikk og 2 nedløpsrør Remontere takstige Nye dekkbord og vindskier Kle igjen raftkasse 2 nye ventilhatter og blikk rundt 1 pipe OPSJON Vindfang/bislag ca 1,5 x 1,8 m Tak sammenføyes med hustak Fundament jordspyd To tette vegger Terassebord Tre trappetrinn Håndløper på hver side

Siste evalueringer
Montere nedløp for takrenner

Veldig godt fornøyd med utført jobb og pris. Ble endel forsinkelser og tidvis manglende kommunikasjon omkring forsinkelsene, men ellers ble jobben utført enda bedre enn avtalt, og det uten avvik fra avtalt pris.

Okt. 2020
R

Roy W. om BLEKKENSLAGERN AS

Melhus
Nytt beslag pipe

Jobben er utført i henhold til avtale. Resultatet ser bra ut! Ryddig i kommunikasjon. Endringer i tid for utførelse ble varslet. Lofthus Blikk bruker vi gjerne igjen!

Nov. 2019
K

Ketil Andre om LOFTHUS BLIKK

Gimse
Utskifting av tak

Legging av 150 m2 shingeltak, bytte av nedløp og takrenner, bytte av pipehatt og luftehatt, samt nye vindskier. Meget fornøyd med gjennomføringen. Jeg er ingen fagmann, men det ser veldig bra ut! Effektive og punktlige til en rimelig pris. Var så fornøyd med takleggingen at jeg i tillegg fikk gjennomfør bytte av 2 vinduer. Anbefales!

Sep. 2019
J

Jonas om TRONDHEIM BYGG OG FASADE AS

Gimse
Plater i børstet stål

Kjempefornøyd med både produlkt og levering.Og ikke minst veldig hyggelige folk.

Mai 2012
M

Michelle om Arne Wold

Lundamo