Håndverker

Blikkenslager

Trenger du en blikkenslager?

Skal du utføre fasadeendring, legge nytt tak eller reparere pipe? Da trenger du en blikkenslager! Ved å legge ut jobben på Mittanbud får du tilbud fra flere ulike blikkenslagere – og du står fritt til å velge det tilbudet du foretrekker!

Kom i gang!

Blikkenslagertjenester

En blikkenslager utfører utvendig arbeid på boliger, blant annet kan de montere, vedlikeholde og reparere pipe, tak, fasade, pipehatt, pipebeslag og takrenner. Blikkenslageren hjelper deg også med montering av ventilasjonsanlegg. I tillegg kan de lage spesialtilpassede interiørdetaljer i metall som kan brukes på ulike steder i eller utenfor boligen.


En blikkenslager kan hjelpe deg med flere ulike tjenester, blant annet:


  • Forming, montering og vedlikehold av pipebeslag, pipehatt, nedløpsrør og takrenner
  • Montering av metallplater til fasader og lignende fasadeendring
  • Planlegging, utforming og montering av ventilasjonsanlegg
  • Vedlikehold og renovering av tak og fasader
  • Ulike interiørdetaljer i metall, for eksempel kirkespir, trappegelender og gjerdeporterHva koster en blikkenslager?

Hvor mye en blikkenslager koster vil variere etter hvor omfattende prosjektet er, hva slags materialer som benyttes og hvor mange som skal involveres i prosessen.Timepris for en blikkenslager

Vanligvis ligger timepris for en blikkenslager mellom 800–1500 kroner i timen. I de fleste tilfeller vil det også være en oppstartspris for jobben. Noen blikkenslagere tilbyr pakkepris for oppdrag. Dette kan i noen tilfeller lønne seg, i tillegg til at du har full oversikt over alle kostnadene for prosjektet.Dette kan øke prisen på blikkenslagertjenester

Det er flere faktorer som påvirker totalkostnaden for et prosjekt som involverer en blikkenslager. I første omgang er omfanget på prosjektet avgjørende, og hvor mange ulike tjenester blikkenslageren skal utføre. Andre faktorer som påvirker prisen er blant annet:


  • Størrelsen og kompleksiteten på prosjektet
  • Hvor mange vinkler taket har og hvor skrått det er
  • Behov for stillas eller andre sikkerhetsinstallasjoner
  • Hvor mye utstyr og materiale som kreves til prosjektet
  • Hvor mange håndverkere som behøves


Håndverker som klipper til aluminiumsplate


Når trenger du en blikkenslager?

Når du skal reparere, vedlikeholde eller skifte tak eller utføre fasadeendring har du behov for en blikkenslager. De kan også hjelpe deg med reparasjon og montering av pipebeslag, pipehatt og takrenner. I tillegg utfører de ulike oppgaver tilknyttet ventilasjonsanlegg og inneklima, og lager spesialtilpassede interiørdetaljer som trappegelender og kirkespir.Pipehatt, pipebeslag og piperehabilitering

Om du planlegger å skifte ut eller reparere pipe bør du ansette en blikkenslager. Det er mulig å utføre montering og reparasjon av pipen på egenhånd, men dette krever at du har god kunnskap og erfaring for å få et godt resultat. Ofte er også tiltak og inngrep på pipe eller skorstein underlagt strenge regler og søknadspliktig. Ved å bruke en blikkenslager er du sikker på at arbeidet blir utført ordentlig og at pipen og pipeløpet blir vanntett.


Du kan lese mer om pipe og skorstein her


Vedlikehold og montering av tak

Hvis du trenger nytt tak, eller reparere det du har du behov for enten en taktekker eller blikkenslager. Om du skal skifte ut hele taket med beslag, pipe og takrenner vil du som regel ha behov for begge. Blikkenslageren kan også hjelpe deg med utforming og montering av takrenner, takbeslag og andre detaljer til taket.


Les mer om tak her


Fasadeendring og fasaderenovering

Har du lyst på fasade i aluminium, kobber eller annet metall til boligen din, eller kanskje du ønsker å vedlikeholde den du allerede har? Metallfasader har kommet mer på banen de siste årene, og ikke uten grunn! Du kan velge mellom flere ulike typer metall, som alle har ulike egenskaper. Metallet formes og tilpasses spesielt til din bolig, og du kan få et helt unikt uttrykk.

Blikkenslageren hjelper deg med både planlegging, utforming og montering av ny fasade. De vil også hjelpe deg med å velge det beste materialet og uttrykket for boligen. Husk at fasadeendring på boligen som regel er søknadspliktig.


Her kan du lese mer om fasaderenovering og fasadeendring


Ventilasjonsanlegg og inneklima

Planlegger du å installere ventilasjonsanlegg i boligen din vil du ha behov for en blikkenslager. De hjelper deg med hele prosessen, fra planlegging til ferdig resultat. Nye boliger har høye krav til inneklima, og det kan være lurt å installere ventilasjonsanlegg om du skal bygge nytt.


Det er mange fordeler ved å installere balansert ventilasjon. Du er sikret friskere inneluft uten kald trekk og varmetap, i tillegg til at du minimerer sjansen for fuktskader og fuktig luft innendørs. Det er anbefalt å benytte en blikkenslager eller eventuelt en annen spesialist for installasjon av ventilasjonssystemer. Da er du sikker på at jobben blir gjort ordentlig og er riktig tilpasset boligen din.


Les mer om oppvarming, ventilasjon og energiløsninger til boligen her


Kirkespir, gjerdeporter og andre interiørdetaljer i metall

Blikkenslageren kan forme det meste i metall, dette gjelder også ulike interiørdetaljer som gjerdeporter, gelender, kirkespir eller lignende. Fordelen med å bruke en blikkenslager til denne jobben er at du kan få detaljene spesielt tilpasset boligen din. Du kan også få hjelp av blikkenslageren til å finne det beste uttrykket for din bolig, og du er sikret en interiørdetalj du blir fornøyd med.


Les mer om gjerde og port her
Se andre blikkenslagerjobber som er lagt ut på Mittanbud

Sikring av overgang mellom kledning og mur for inntrengning av gnagere

3042DRAMMEN

Ønsker helsikring med perforerte metallplate i overgang mellom kledning og syll

Beslag ved takutstikk

0177OSLO

Montering av to eller tre beslag i overgang mellom yttervegg og takstein på takutstikk. Beslagene er alle under to meter lange.

Lage understell til spisebord (stål/metall)

0373OSLO

Hei, Jeg trenger hjelp til å lage et understell i stål med hjul som på vedlagt bilde. På bildene er det runde «rør» i rammen, men ønsker helt cleane vinkler som på det bildet med enkelt understell. Lengde 150 cm Bredde 85 cm Høyde 72 cm (inkl hjul) Er det noe dere kan hjelpe til med? Mvh Andreas

Forlenge taknedløp, utbedre beslag på tak mot pipe og utbedre utett tekking av terrasse

2420TRYSIL

Utbedre taknedløp og renner, bortledning av takvann. Utbedring av beslag på tak mot pipe og gradrenne. Utbedring av lekkasje fra utett tekking av terrasse over inngang til 719C. Forsikringsjobb. Men dette må utbedres asap. Vi trenger noen som kan se på jobben allerede denne uken og utføre utbedringer i neste uke (uke 49)

Beslag til Takvindu

1481HAGAN

Vi har monteret et takvindu. Der er brugt beslag fra Velux, men den nedereste del skal have bukket et beslag, da taket ikke er standart.

Avtrekkshette

1702SARPSBORG

Jeg trenger en enkel avtrekkshette for det nye lokale. Lurer om det må bli en befaring for å diskutere en løsning og å ta mål. Se bilder av gammel avtrekkshette og det nye lokale.


Se evalueringer fra jobber på Mittanbud

Stavanger Blikk AS

Stavanger Blikk holder til i Fabrikkveien 14, sentralt på Forus.Vi utfører de fleste typer blikkenslager arbeid og tilbyr gratis befaring/prisoverslag.- Bytte av takrenner- Rens av takrenner- Heldekkende pipebeslag- Takhatter- Vindvifter- Fuglepigger- Tak til varmepumpe- Stigetrinn og feieplatå/feieplattform- Båndtekking av tak/fasade med zink og kobber- Platetak- Stormskader- Lekkasjesøk/tetting- Beslag på målI tillegg utfører vi service på glassbalkonger og leverer glassrekkverk. Kom innom vår...

Se mer
Des. 2023

Pipebeslag m. hatt

"God kommunikasjon! Å godt arbeid."
M
Morten
Nærbø
Stavanger Blikk AS

CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

4.7 (65)

Des. 2023

Takrenne

"Blid og hyggelig fyr. Virket profesjonell. Arbeidet raskt og effektivt utført."
M
Monica
Frogner

HAVIKEN BYGG AS

Hei, alle kunder! Haviken bygg er en bedrift i Fredrikstad, viken. Vi ønsker å høre fra deg om dine behov for oppussing, renovering eller nybygg. Alt fra smått til stort. Vi kommer på befaring etter avtale, å ønsker å få dine prosjekter oppfylt. Vi utfører alt innenfor tømrerfaget, båt klargjøring, service jobber og små grave jobber. Ta kontakt på telefon: 92062947 Eller Mail: Havikenbygg@hotmail.com

Nov. 2023

Beslag på tak,mellom tak/takrenne og markise for å holde vannet borte

"Veldig bra i gjennomføring. hyggelig kar . God kommenikasjon og service . Anbefales."
T
Torill
SKJÆRHALDEN
HAVIKEN BYGG AS

Minde Blikk As

Vi er din lokale blikkenslager i Bergen og omegn, og leverer et bredt spekter av tjenester innen metallkledning, beslag, takrenner og lekkasjesøk.Våre ansatte har lang erfaring og høy kompetanse. Alle som jobber hos oss er fagarbeidere med svennebrev, og to av oss har mesterbrev som blikkenslagere. Som kunde vil du møte rask respons på henvendelsen. Vi kommer kjapt på stedet for å se på oppgaven og gi deg et oversiktlig tilbud på det videre arbeidet. Vi betjener både privatkunder og samarbeidspa...

Se mer
Nov. 2023

Skifte beslag på tak

"Leverte godt ihht avtale 👍🏻"
E
Eirik
Laksevåg
Minde Blikk As

MJØSBYGG AS

renger du håndtverker? Vi er her for å hjelpe! 15 års BRANSJEERFARING Mjøsbygg spesialiserer seg på helhetlige renoveringsløsninger som tar deg fra A til Å. Med dedikert oppfølging gjennom hele prosessen, kan du føle deg trygg på at ditt prosjekt blir håndtert med omhu og ekspertise. Våre medarbeidere besitter lang erfaring og ekspertise som gir deg trygghet for at ditt prosjekt kommer til å bli utført effektivt og ryddig. Vi utfører en rekke forskjellige tj...

Se mer
Nov. 2023

Trenger taktekker til å tette rundt pipe og tørke opp på loft

"Kom raskt for befaring og utførte arbeid til avtalt pris kjappere enn forventet. Absolutt fornøyd!"
C
Camilla
Gjøvik
MJØSBYGG AS

Bra Takservice Gauranga Nytyananda Skurdauskas

Firmaet har vært i drift i 1 år, men vi har 12 års erfaring i bransjen fra tidligere. Vi gjør jobber innen taktekking og blikkenslagerarbeid. Vi gjør det aller meste, og ingen jobber blir for store eller små for oss. Vi kan garantere deg høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Bytte isbord / vindski

"Skiftet vindskier og isbord, reparerte råteskade. Hyggelig å samarbeide med, godt levert arbeid. Noe forsinket, men det var uproblematisk. Bruker Bra Takservice gjerne igjen!"
P
Pål
Hvalstad

OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

4.7 (139)

Olsen Blikk & Montasje AS er et selskap som er lokalisert i Viken, vi tar på oss alt fra små til store prosjekter innenfor tak og fasadeVi har også en Bygg og uteområde avdeling, hvor vi tar på oss alt fra bygningsmessige arbeider og utvendige grave arbeider. Med Lang Erfaring kan vi tilby våre kunder høy Kvalitet på det vi levererKvalitet er når kunder kommer i retur, ikke varen!

Nov. 2023

Installere snøfanger og pipehatt

"Enkel å kommunisere med. Leverte helt som avtalt. Anbefales!"
S
Stein
Drammen
OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

SM ventipartners AS

Vi fikser det for deg! Vi er to kamerater som jobbet lenge innenfor ventilasjon og bygg i Norge. Siden trives godt her og ønsker vi derfor å gjøre noe positivt for både samfunnet og miljøet. Vi er folk som bryr oss om andre, og derfor fornøyde kunder er den største verdien vår. List over tjenester : 1: montere ventilasjon aggregater. 2: montere kanaler ( små og store kanaler ). 3: isolere ( varme isolasjon , Brann isolasjon ). 4: montere ventiler ( Tilluft , avtrekk ). 5: montere kjøkken venti...

Se mer
Nov. 2023

Takrenne for hus

"Gjorde jobben akkurat som avtalt"
A
Arne
Laksevåg
SM ventipartners AS

FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Fredriksen Håndverkerservice AS er en liten bedrift som fastholder fast forhåndspris samt konkurransedyktige priser. Ta kontakt for befaring til ditt prosjekt. Ingen prosjekt er for lite eller for stort. NB! Alle våre befaringer er kostnadsfri.

Nov. 2023

Montere ny takstige

"Pålitelig og effektivt. Anbefales på det Varmeste."
S
Svein Arne
Trondheim
FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

ISMO TAK

Nov. 2023

Montere takstige

"Utført til avtalt pris og tid"
I
Iris
Tromsø
ISMO TAK

LARSEN BYGGSERVICE V/GUNNAR T. LARSEN

Vi er et lite firma med tre ansatte, med 25 års erfaring. Vi kan også vise til gode referanser om ønskelig. Vi driver med nybygg og rehabilitering også vannskader - og alt som inngår det. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Nov. 2023

Skifte ut takrenner

"Utførte avtalt arbeid :)"
A
Astrid Helen
Haugesund
LARSEN BYGGSERVICE V/GUNNAR T. LARSEN

Publisert 30. jan. 2023, 13:43

Oppdatert 26. okt. 2023, 12:34

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.