Behov for blikkenslager i Lørenskog?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Lørenskog som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for blikkenslager i Lørenskog?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Lørenskog som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste blikkenslager-jobber i Lørenskog på Mittanbud

Trenger å få skjøtet på takrenne

1476RASTA

Hei, trenger å få skjøtet på en takrenne slik som naboen som bor over meg har. Naboens takrenne er markert i rødt. Grønn markering viser hvor jeg ønsker en tilsvarende montasje. Vedlegger bilde av dette. Hva vil dette koste?

Ønsker beslag til pipe

1475FINSTADJORDET

Vi har en pipe vi ønsker heldekkende pipebeslag på. Ønsker tilbud som inkluderer alt som trengs av materialer og montering. Kom gjerne på befaring for å gi et mest mulig riktig tilbud. Vennlig hilsen Kjell

Innkapsling av pipe og montering av pipehatt

1476RASTA

Ønsker tilbud på innkapsling av pipe over tak og montering av pipehatt. Se vedlagte bilder.

Feste Vindskibeslag på tak

1476RASTA

Et vindskibeslag (2m) nærmest møne har blåst av og trenger å feste et nytt. Har nytt beslag og skruer. Må enten bruke stige opp på siden av huset - ca 6meter, alternativ klatre opp på taket, ca 4m opp til taket og gå på taket opp. Har bilder som kan sendes ved behov. En veldig enkel jobb, men krever at man kan jobbe i høyden. Stige til kanten av taket finnes på plass. Huset er i Lørenskog utenfor Oslo

Beslag til garasje + utvendig ved varmepumpe

1462FJELLHAMAR

Ønsker beslag innvendig i garasjen, for å unngå at vann legger seg inntil vegg. Også et beslag bak varmepumpen på husveggen, hvor is bygger seg opp

Blikkenslager arbeid

1470LØRENSKOG

Vi trenger hjelp til å etablere en bedre drenering på vår fasade. Hvilket innebærer: - I skjøt mot nabohus må vi få etablert mer blekk i fasaden for å sikre at vann ikke kommer inn bak fasade, men dreneres bedre ned i takrenne. - Hjørner mot nabohus må vi se på behovet for å sette inn blekk. - Nederste fasadebordet på den ene husveggen ligger for nære grunn, og den ønsker vi å fjerne for så å erstatte med blekk. - Over alle vinduer trenger vi å etablere blekk for å hindre at vann trenger inn bak fasadebord som er lagt som en slags karm. Det er ingen takoverbygg på veggene, og det gjør fasaden mer utsatt for vann. - På nedsiden av vinduskarmene er det etablert blekk, men enkelte har ikke oppbrett. Vi må ettergå det arbeidet som er gjort for eventuelt å utbedre. Det er enkelte steder hvor fasadebord går inn i blekket som også gjør det vanskelig å tørke. - Over inngangsdør må vi også inn med blekk for å hindre at vann trenger inn bak fasadebord over døra. Det er foretatt fuktmålinger, og det er ikke påvist noe fukt i fasaden.

Siste evalueringer
Fornye pipebeslag.

Seriøs aktør, anbefales.

Aug. 2022
G

G.Haukenes om Næss Blikk og Tak AS

Fjellhamar
Bytte tak

Tak og Bygg Partner AS gjorde en veldig god jobb med å bytte tak, og etterisolere tak, og til en meget fin pris. De jobbet effektivt og med et supert resultat.

April 2022
T

Tor Erik om TAK OG BYGG PARTNER AS

Lørenskog
Takrenner, avløp og beslag - hjelp trengs

Veldig flink, effektiv og imøtekommende.Kan anbefales på det sterkeste!

Feb. 2022
V

Vibeke om MNA TAKSERVICE AS

FJELLHAMAR
* Fortsatt ledig: Takbeslag mot vegg

Topp på alle måter: kommunikasjon, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og prisen jeg betalte. Kan tryggt anbefales.

Nov. 2021
A

Arild Håkon om TØMRERMESTER ARTUR GIZA AS

Lørenskog
Pris på bytte av tak.

Vi benyttet Tømrer Kameratene Bygg As til å rehabilitere hele taket på en enebolig fra 80 tallet, og er strålende fornøyd. Det har vært tett dialog i forkant, underveis, og helt frem til ferdigstillelse. Kundefokus, kvalitet på arbeid og kvalitet på materialer har vært upåklagelige, samtidig som prisen på prosjektet har vært konkurransedyktig. Vi er strålende fornøyde, og kan på det varmeste anbefale firmaet videre.

Okt. 2021
R

Richard om TØMRER KAMERATENE BYGG AS

Fjellhamar
Legge sinkbeslag

Saidas la beslag rundt garasje og grunnmur. Bra kvalitet på arbeidet og effektivt utført. God pris. Ryddig og pålitelig kommunikasjon.

Okt. 2021
L

Lasse cornelius om SAIDAS RUDZIANSKIS

FJELLHAMAR
Nytt tak, pyramidetak

Nortekk stilte krav til grundighet i takprosjektet, bl. a ved fjerning av all gammel papp, kontroll av taktro og bytting av eventuelle råtne bord. Ny diffusjonsåpen papp ble lagt, og deretter sløyfer og lekter, takplater, møneplater, takstige, snøfangere og beslag. Argumenter for installering av mye takrenner og nedløpsrør ble framført underveis i prosjektet, og dette ble bestilt og gjort. Nortekk framstår som et firma med stor faglig kunnskap og kompetanse. Faglig og håndverksmessig grundighet synes å være et varemerke for denne bedriften. Den kan absolutt anbefales!

Sep. 2021
A

Anders om Nortekk AS

Rasta
montering stigesikring på takrenne

Han er flink og utførte som avtalt

Juli 2021
M

Muhammad om MNA TAKSERVICE AS

Finstadjordet
Pipebeslag

Pålitelig, hyggelig og flink

Nov. 2020
M

Magnus om BYGG OG INDUSTRISERVICE Odd Thore Larsen

Fjellhamar
Beslag/vannbord

Leverte til avtalt pris og meget god kvalitet på jobben.

Okt. 2020
L

Lars om K.T. BLIKK AS

Rasta
Montere snøfanger garasje tak

Veldig fornøyt med resultatet. Kom opp med gode forslag uten at dette var store prisøkninger fra forespeilet pris ved inngåelse av avtale. Kan anbefalle Saidas til blikkenslager jobber. Veldig profesjonell, ryddig, bra kvalitet.

Okt. 2020
U

UNKNOWN om SAIDAS RUDZIANSKIS

Fjellhamar
Blikkenslager - blikk mellom vegg og bakkeplan)

Veldig godt fornøyd med service, dialog og gjennomføring - kan anbefales.

Sep. 2020
J

Jon om SAIDAS RUDZIANSKIS

FJELLHAMAR