Behov for blikkenslager i Skien?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Skien som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for blikkenslager i Skien?

Trenger du en blikkenslager til å utføre fasadeendring, legge nytt tak, fikse ventilasjonsanlegg eller reparere pipe? På Mittanbud finner du dyktige blikkenslagere i Skien som får jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste blikkenslager-jobber i Skien på Mittanbud

Feste plate på taket

3710SKIEN

En plate har løsnet på taket etter vind. Fare for at den detter ned, så trenger å få festet den. Den er ved mønet, så det er litt høyt opp.

Takhatt til forbrenningstoalett

3732SKIEN

Takhatt med tilhørende feste til Incinolet Model TR (forbrenningstoalett) er løsnet og deformert i snøværet. Trenger ny "hatt" og montering av denne. Gjelder hytte som ligger på Tromøy i Arendal. BIldet som er vedlagt så er det takhatt i midten det er snakk om

Sjekk av tak samt feste varmekabel i takrenne

3720SKIEN

Vi ønsker følgende: - å få utført sjekk av tak. Det inkluderer en nøye sjekk av taket for å avdekke om alt er tett, eller om det er noe som må fikses. - å få festet varmekabel som ligger i takrennen på fremsiden av bygget. I dag ligger den bare i takrennen, noe som medfører at den ofte faller ut. Vi ønsker å få tilbud på denne jobben samlet.

Taklekkasje m.m.

3720SKIEN

Det lekker fra et tak og inn på kryploft. Tidligere forsøkt utbedret ved takvindu. Oppdraget går ut på å finne stedet der vannet kommer inn, trolig må en del takstein fjernes. Så må årsaken til lekkasjen utbedres. Deretter må det lappes med ny sutak underlagsplate i det aktuelle fakk (den gamle er våt og ødelagt). Taket har en relativt bratt vinkel og enkelte som har vært på taket har foretrukket tilkomst med lift. Ved god sikring og takerfaring er det trolig mulig å arbeide seg nedover fra toppen av taket.

pipebeslag og pipehatt

3742SKIEN

Utbedre eksisterende pipe med beslag og pipehatt, mur pipe med mål bredde 28 cm og høyde på 39 cm.

En takplate har blåst av, og det lekker inn i huset i 2. etg.

3739SKIEN

En takplate har blåst av taket, og jeg trenger hjelp til å få heist den opp og lagt den på plass igjen.

Siste evalueringer
Pipebeslag

Ryddig og pålitelig kommunikasjon. Grei pris og gode forslag til løsninger. Flott kvalitet på jobben. Anbefaler Tangen blikk til alle som trenger en blikkenslager.

Mars 2022
O

Ole Martin om Tangen Blikk AS

Skien
Bytte takrenner og vindskibord

God kontakt med snekker hele perioden

Feb. 2022
H

Halvor om Fasadeteknikk As

Skien
Blikkenslager til arbeid på garasje ønskes

Jobben ble gjort bra og til en god pris.

Nov. 2021
J

Jørn om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Skifte takrenne

Veldig godt fornøyd med både gjennomføring og resultat. Anbefales!

Juli 2021
L

Line om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Pipehatt på 2 piper

Veldig fornøyd med jobben som er utført. Rimelig og flott utført arbeid! Hyggelig kar og god kommunikasjon underveis. Kan varmt anbefales!

Mai 2021
T

Thomas om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Blikkenslagerarbeid

Effektiv og godt utført arbeid

April 2021
T

Tone om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Montere 3m-4m med snøstopper

2 sterke karer kom og fikset jobben omgående selv om forholdene ikke var de beste. Flott arbeid som ble meget effektivt utført. Til slutt kan jeg også avsløre at jeg fikk en meget konkurransedyktige pris :)

Jan. 2021
M

Morgan om Nordic Taksenter

Skien
Tetting rundt pipe og nytt pipebeslag.

Rask, god og pålitelig. Oppdaterte underveis ift fremgang. Levert som avtalt.

Jan. 2021
F

Frode om PROFFE BOLIGPARTNER AS

Skien
Vannlekkasje langs takhatt

Vi fikk raskt på plass en praktisk løsning på vårt lekkasjeproblem uten at det ble urimelig dyrt. Dag er en hyggelig kar som var flink til å kommunisere underveis.

Nov. 2020
S

Stian om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Stigetrinn på tak

Alt var veldig bra. God kommunikasjon. Kjapp til å komme med tilbud, jobben kjapt og bra gjennomført. Bra pris.

Okt. 2020
c

cathrine villemo om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Ny Pipehatt ferdig montert.

Veldig bra kvalitet på jobben som ble gjort. Også bra og konkurransedyktig pris. Det beste var likevel effektivitet, pålitelighet og levering. Fasadeteknikk AS målte opp pipa mandag, ga meg pris og vi ble enige. Levering og montering tirsdag. Utrolig bra levert. Kan varmt anbefale firmaet til alle :)

Okt. 2020
J

Jan Haaber om Fasadeteknikk As

Skien
Mindre arbeid på tak

Hyggelig, flink og pålitelig.

Okt. 2020
Y

Yngvar om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien