Finsnekker og møbelsnekker i Ålesund

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finsnekker og møbelsnekker i Ålesund

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Finsnekker- og møbelsnekker-jobber i Ålesund

Montering av IKEA Pax garderobe hjørneløsning

6014ÅLESUND

Montering av IKEA Pax garderobe Pax hjørneløsning pris?

Montere 6 Ikea kjøkken skap

6015ÅLESUND

4 overskap på vegg og 2 underskap, se tegning.

Lage romdeler

6006ÅLESUND

Vi ønsker å sette opp en romdeler mellom skorstein og vegg og oppi taket. Ca 195 bred og 240 høy. (omtrentlige mål). Vi vurderer enten hylleløsninger eller spilevegg eller en kombinasjon. Det må kunne være en tv på ene siden, f. Eks. innebygget eller bare på en tvbenk inntil romdeleren. Forslag fra fagfolk tas godt i mot både før og under planleggingen. Vi ønsker pristilbud på hva din løsning ev. vil koste. Det kan også dukke opp andre oppdrag i huset knyttet til romløsninger.

Listing

6006ÅLESUND

Gjelder 6 rom og kun taklister. 21x34 rund taklist. Listene er på plassen.

Plassbygd bokhylle

6005ÅLESUND

I en endevegg på stua ønsker vi å få bygd ei bokhylle som går fra gulv til tak. Høyde 243, lengde på rommet er 226. Vi ønsker en befaring først.

Lage bordplate i heltre

6020ÅLESUND

Ønsker en rund bordplate i lys eik. Har fungerende understell i metall, men den nåværende bordplate i laminat som er ganske ødelagt. Diameter på nåværende bordplate 119,7 cm og tykkelse 3,3 cm.

Siste evalueringer
Montering av møbler og demontering av et skap

Jobben ble utført raskt og effektivt av en flink og hyggelig kar

April 2021
K

Kari om HUITEMA BYGG OG TRANSPORT

Ålesund
maling av tak og tapesering av lite soverom

var raske og flinke kan trykt anbefale disse Pris var avtalt og tilbudet ble sendt på mobil

Mars 2021
Ø

Øystein om EKSPRESS MALER ROJDA JUNDI

Ålesund
Listing

Veldig fornøyd med resultatet av listingen.

Feb. 2021
M

Marte Nes om FRANTZVÅG SNEKKERSERVICE

Ålesund
Rive ut et gammelt innebygd klesskap

De arbeidet raskt og effektivt, veldig fornøyd 😀

Jan. 2020
E

Evy om OPPUSSING PLUSS AS

Ålesund
Lang benk under vinduer

Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet Solevåg Design gjorde med bygging av spesialtilpasset benk på stuen. Resultatet ble meget bra, og vi anbefaler han gjerne til andre.

Juni 2019
A

Alf Inge om SOLEVÅG SNEKKERI

Ålesund
Oppussing leilighet

Flinke snekkere. Kjekke gutter som var lett å samarbeide med. Veldig fornøyd med alt arbeid, maling, tapetsering, flislegging, legging av gulv og div snekkerarbeid, Kan anbefale denne gjengen.

Mai 2019
G

Gerd Evy om KASPARS BYGG AS

Tingvoll
Feste en ikea front på en oppvaskmaskin

Fantastisk jobb, rask tilbakemelding, fikk jobben gjort raskt og de var rimelig i pris. Avtalte pris på forhånd Anbefaler dette firmaet på det sterkeste

Mai 2019
V

Vivian Flått om HMK BYGG & EIENDOM AS

Ålesund
Lettere malerarbeid, oppussing av ganger trapperom

Det var god planlegging og gjennomføring. Firmaet kommuniserte med oss underveis og hadde innspill på hvordan utføringen kunne være. Virket ryddig og effektivt og med detaljert prisoppsett. Vi likte godt markus og synes han er flink. Anbefales på det varmeste!

April 2019
M

Marianne om UNIKT HJEM AS

Ålesund
Listing av ca 120 kvadrat

Listing av gulv med eikelister samt annet snekkerarbeid. Meget god kvalitet på utført arbeid. Pris og ferdigstillelse som avtalt. Profesjonelle og pålitelige, og svarer raskt.

Jan. 2019
L

Lone Græsdal om Vadseth Bygg

Ålesund
Montering

Flott utført arbeid og jobbet effektivt

Juni 2018
R

Ragnhild om VTBBYGG TOMASZ PIOTR GRZYWINSKI

Ålesund