Finsnekker og møbelsnekker i Enebakk

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Finsnekker og møbelsnekker i Enebakk

MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

Møbelmontering, boliginnredning og lang erfaring i diverse byggearbeid. Vi har god kapasitet, og vi kan hjelpe deg på kort varsel. Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp til noe. Besøk gjerne vår nettside: www.mbhnorge.no for mer info. "Finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2022". "Nominert i Norges Hyggeligste Håndverker 2023".

Mai 2022

Montering i hus

"Veldig bra jobb utført og hyggelig!"
R
Rebecca
Enebakk
MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

Striuogaitis Møbelmontering

5.0 (20)

Jeg er profesjonell møbelmontør, møbelsnekker. Jeg lager unike møbler etter spesielle bestillinger. Jeg har jobbet med møbler i 10 år. Jeg studerte på universitetet i 4 år og fikk en bachelorgrad i "møbler og treingeniør". Algirdas Striuogaitis Mob. +47 968 17 604 Striuogaitis Møbelmontering Org nr. 921 553 897 MVA

Jan. 2020

Montering 2 skuffer under kjøkkenbenk

"Godt tilbud, hurtig gjennomføring med høy kvalitet. Veldig profesjonelt."
H
Henning J.
Oppegård
Striuogaitis Møbelmontering

BALDUR PALMAR GEORGSSON

Er fra Island men snakker og forstår godt Norsk. Har fagbrev som Tømrer og over 35 års erfaring. Tar gjerne rehabilitering og restaurering utvendig og innvendes.Har stor erfaring med forskaling og armering av betong.Har høy arbeidsmoral og er nøyaktig.Besikter gjerne prosjektene gratis.Ta gjerne kontakt pr tlf. 45421482.

Des. 2017

* Fortsatt ledig: Montering av benkeplate på bad

"Utførte jobben som ønsket , hyggelig og lett å samarbeide med :)"
A
Ailin
Flateby

NORDERUDS OPPUSSINGSSERVICE

4.7 (14)

Min hovedgeskjeft og spisskompetanse i sommerhalvåret er steinlegging (skifer, granitt, beleggningstein). Videre har jeg solid erfaring innen alt av innendørs steinarbeider, forblending, mur og støpearbeider, forskaling, flislegging, snekkerarbeider og generell oppussing. Har aldri hatt en reklamasjon og har massevis av referanser og bilder som kan fremvises om ønskelig.

April 2015

Diverse småjobber - snekkerarbeid/bad/mur

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, til riktig tid og til avtalt pris. Kan anbefales!"
U
UNKNOWN
Flateby
Siste registrerte jobber

Plassbygget bokhylle

1914YTRE ENEBAKK

Vi ønsker en permanent plassbygget bokhylle bygget i MDF-plater som vi allerede har kjøpt inn. Bokhyllen skal bestå av to deler bundet sammen med en topplate over en lysåpning (se bilde) Hyllens største del har målene 150cm(bredde) x 250cm(høyde) x 30cm (dybde) Vi har allerede noen tanker om design, men er åpen for innspill. :-) Legg gjerne ved referansebilder på tidligere utførte oppdrag.

Montering av skyvedørsgarderobe

1914YTRE ENEBAKK

Trenger noen kan montere 4 skyvedørsgarderober med innredning for en rimelig pris.

Eik bordet

1914YTRE ENEBAKK

Trenger noen som kan pusses ned eik bordet for en rimelig pris

legge lister i min stue på ca 40 kvadrat

1914YTRE ENEBAKK

Hei jeg trenger noen som kan liste stuen min den er på 40 kvadrat ca :) jeg ønsker hvite enkle lister og lurer på om jeg kan få en pris på oppdraget

* Fortsatt ledig: Montering av brann/lyddør

1911FLATEBY

Trenger hjelp til å ta ut eksisterende innerdør og sette inn ny brann/lyddør mellom hoveddel og hybel. Lister må av og på.

Montere et garderobeskap og seng

1914YTRE ENEBAKK

Hei. Har kjøpt Garderobaskap (2 dører - 102 cm bredt og 236 cm høyt, samt en dobbeltseng med skuffer 160*200. Trenger hjelp til montering, da IKEAs partner ikke monterer på min adresse.