Finsnekker og møbelsnekker i Arendal

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Arendal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finsnekker og møbelsnekker i Arendal

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Arendal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Finsnekker- og møbelsnekker-jobber i Arendal

Bygge et lite utekjøkken.

4817HIS

Ønsker å få bygget et lite utekjøkken. Skal stå på Campingplass. B 140 - D 45 Tot høyde bakvegg 130. Arb. høyde 90, m 2 hyller under. Skal brukes i Grimstad kommune. Kan event sende bilde av det vi tenker. Strekning: Tvedestrand - Kristiansand.

Nytt postkassestativ for tre postkasser

4816KOLBJØRNSVIK

Ønsker ferdig montert postkassestativ i moderne uttrykk ferdig behandlet og montert

Borre hull på aluminium dører

4841ARENDAL

Har kjøpt et skap fra homeroom og dessverre så har det ikke vært noe hjelp å få fra kundeservice og jeg taper masse hvis jeg returnerer skapet. Ser etter noen som kan hjelpe meg med å borre hull i dørene til en rimelig pris. Vær så snill!!

Vaskemaskinskap

4841ARENDAL

Vaskemaskinskap, tilsvarende bildet, hvertfall døren, veggene skal være helt enkle.

Hei

4838ARENDAL

Jeg er på jakt etter en spisebord Som kan gjøres om til 12 pers. Men utenom det ønsker jeg det ikke lengre enn en meter. Det må være i hel tre ,behøver ikke være noe dill dall på dette. Liker litt dreide ben men må ikke ha det. Jeg tar meg av beising og slikt selv. Det kan ikke koste skjorte men det sånt kan vi prate om.

Justere og montere IKEA PAX

4844ARENDAL

Trenger håndverker til å justere og montere IKEA PAX garderobe. Sokkelen må kappes ned noe, samt at to av skapene må smales inn for full utnyttelse av rommet.

Siste evalueringer
Build a Cornball game

God kommunikasjon og bra jobb

Aug. 2020
E

Erik om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Paradis
Små oppdrag. Haster

Kjempe hyggelige ansatte som stiller opp. Jer er veldig fornøyd med kommunikasjonen , arbeidet de utfører, pålitelige og presise. Får unna gjort jobben punktlig . Anbefales på det varmeste ! Kommer til å be disse gutta om hjelp igjen . Storfornøyd ! Sara

Juli 2020
S

Sara om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

LØRENSKOG
Montere 3 x Malm IKEA kommoder

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales!

Jan. 2020
T

Thomas om B.K BYGG & EIENDOMSUTVIKLING AS

Arendal
Ødelagt sofabein

Hyggelig og jobben ble utført som avtalt

Feb. 2019
L

Louis om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Arendal
Bokhylle

Jeg trykket på alt ovenfor, fordi jeg er så fornøyd med raskt og godt gjennomført arbeid. Giedrius hadde avansert og nytt verktøy, snakker godt norsk og er en meget sympatisk ung mann jeg vil anbefale. Han har nok fått et nytt oppdrag hos oss for neste år.

Nov. 2018
L

Linda Viken om GD-BYGG AS

Rykene
Platting, 66 m2 på flat tomt

Solid utførelse til avtalt tid og pris, grundig og godt arbeid. Samarbeidsvillig og åpen for endringer underveis. Satte opp ryddig kontrakt. Anbefales.

Mai 2013
O

Ove om HAUGEN BYGG

Nedenes
Kattehus

ønsket et kattehus men visste ikke helt åssen,så ga noen ideer og fikk tilsendt flotte tegninger i 3D. Huset ble levert hjem til meg og resultatet av kattehuset viste seg å være enda bedre en jeg hadde forventet det.Masse stilige detaljer inne i huset også. Det ble tegnet/designet og bygd på en proff måte,og med utrolig positiv og god oppfølging,så kan jeg derfor anbefale videre.Det er det fineste kattehuset i hele Norge etter min mening:)

Mars 2013
N

Nina om H.G. HALLDORSSON

Bjorbekk
småting innvendig

Straks ferdig med oppdraget hos meg- ble litt mer for ham å gjøre når jeg først satte i gang - men stort sett er jeg veldig fornøyd - han kom som avtalt, ryddet veldig fint opp etter seg - var til å stole på og hyggelig fyr.  Vil nok bruke ham igjen ved en senere anledning.

Juni 2010
H

Helen E. om HANS THORSEN

Arendal