Finsnekker og møbelsnekker - Gjøvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Finsnekker og møbelsnekker i Gjøvik

Remik Klosinski Bygg

Hei,Jeg er ny på Mittanbud, men har over 25 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Jeg har bred kompetense og kan utføre alt fra renovering, rehabilitering, oppussing, snekkerarbeider, mindre reparasjoner og mye mer.Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende.Med vennlig hilsen.Daglig leder, Remik KosinskiKlosinski ByggTelefon: 477 22 130Epost: remigiusz@live.com

Se mer

Dekksider og foringer

"Gjennomførte jobben presist og nøye. Kom med gode forslag og tok på seg flere oppgaver enn opprinnelig avtalt. Ryddig og pent etter fullført oppdrag."
T
Tina
Gjøvik, April 2023
Remik Klosinski Bygg

JAN OLAV AASEN

4.7 (7)

Jeg har over 35 års erfaring som selvstendig næringsdrivende med lang erfaring innen Tegning og prosjektering, Nybygg, Rehabilitering, Tilbygg og mer. Det viktigste for meg er at mine kunder blir 100% fornøyd med resultatet. Jeg tilbyr alltid en uforpliktende befaring før pristilbud blir sendt.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Se mer

Sette opp skyvedører og støttevegg til garderobe

"Kvalitetsarbeid og hyggelige folk. Veldig pent og skikkelig utført. Ble gjort og ble ferdig til avtalt tid. Anbefales!!👍🏼😇"
L
Line og Øivind
Hunndalen, Jan. 2023
JAN OLAV AASEN
Siste registrerte jobber

Montere og bygge skap

2816GJØVIK

Ønsker å få opp et plassbygd skap til gangen, med bruk av skrog og dører fra Ikea. Men tilpasset som vist på bilder. Trenger litt erfaring og verktøy med snekring, men forholdsvis siden bruk av flatpakker i stor grad trengs ingen utdannet snekker. Legger ved bilde på metode. Lengde 3,50 - høyde 2,40 (full takhøyde)

Møbelsnekker til knelebenk/alter og talerstol i kirkebygg

2816GJØVIK

Frelsesarmeen på Gjøvik, hvor jeg er leder, trenger møbelsnekker til å bygge knelebenk/alter og talerstol i vårt nye kirkebygg på Gjøvik. Vi trenger dette innen 10.1.2024.

Oppussing ta kjøkken -maling -stue -gang

2817GJØVIK

Hei ! Jeg søker etter seriøse møbelsnekker -maling ta kjøkken -tak golv / vegger / stue

Montere IKEA møbler

2821GJØVIK

Skal møblere en leilighet med møbler fra IKEA. 3 Senger 2 Skap Spisebord med 4 stoler Sofa Tv Benk Sofa-Bord 3stk Skrivepulter

Plassbygd utekjøkken

2817GJØVIK

Hei, Vi trenger hjelp til å plassbygge et utekjøkken ( med hjørne) på Gjøvik. Ta kontakt dersom dette er noe du ønsker å hjelpe oss med 😊

Enkel Kattegård.

2836BIRI

Vil bygge en enkel Kattegård med skråtak på verandaen. Send meg gjerne tilbud på å bygge den. Verandaen er ca 3x4 Meter.

Siste evalueringer
Garderobe innredning og lagringsplass under trappa

Han kan anbefales sterkeste. Veldig flink med jobben og holder tidsskrift av jobben. Møter riktig.

Aug. 2022
E

Emre om I. SEMULIS BYGG & HÅNDVERK

Oslo
Maling og listing

Mjøs Regnbue malte vegger, tak, lister m.m hos meg. De startet og avsluttet arbeidet to dager senere enn vi hadde skrevet avtale på, hvilket medførte noen problemer for min del. Dessuten bommet de på estimatet for jobben i såpass stor grad at det ville blitt ca 25% flere timer enn estimert (og ytterligere forsinkelse) om vi ikke hadde kuttet ned på jobben for å få det innenfor budsjett. Kommunikasjonen omkring dette i etterkant mener jeg nok kunne ha vært mer forsonlig og ydmyk. Selve malejobben var imidlertid av god kvalitet, og maleren var hyggelig og løsningsorientert.

Aug. 2022
H

Håvard om MJØS REGNBUE AS

Gjøvik
Div små snekker-/malerjobber

Veldig hyggelige folk som møtte til tid og gjorde en god jobb. Serviceinnstilte og flinke!

Mars 2016
K

Karen om JOSEF SERVICE IOAN IOSIF FERAR

Gjøvik

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.