Finsnekker og møbelsnekker i Voss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Fornying av en gammel sofa og to stoler

5710SKULESTADMO

Ønsker å få byttet skum og muligens trekk på en gammel sofa og to stoler. Skummet er morkent og går i oppløsning, slik at alt skum må byttes.

Jobb for flink Møbelsnekker

5708VOSS

Trenger en møbelsnekker. Jeg har to spennende tegninger på én endestolpe til trapp og ett lite klokketårn (kun trekonstruksjon) som du må bygge for meg. Begge er basert på samme konstruksjon / prinsipp. Har også en tegning på en Pergola om dere er interessert. Ikke nøl med å kontakte meg vedrørende spørsmål.

* Fortsatt ledig: Utvide terrasse og bygge bod

5710SKULESTADMO

Rive tak på bod og bygge terrasse over samt en bod på undersiden.

Plassbygde møbler til hytte.

5713VOSSESTRAND

Ønsker pris på plassbygde møbler til tre soverom samt garderobe i gang

Plassbygd seng og skapløsning på bad

5713VOSSESTRAND

Vi har en hytte i Myrkdalen hvor vi ønsker tilbud på en plassbygd seng på et loft med skråtak. Sengen skal stå i et hjørne og være 140 bred og 200 lang. Det skal være store skuffer under madrassen. Og vi tenker å bygge en endevegg opp mot skråtaket. Slik at dette blir en alkove. (se vedlagte forslag) Vi trenger også hjelp til å bygge inn varmtvannstank, vaskemaskin, samt å lage noen skuffer og benk. ( se vedlagte bilde for hvordan det ser ut idag).

Henge opp ventilator på murvegg

5704VOSS

Trenger hjelp til å henge opp ein ventilator /m kullfilter på murvegg.