Finsnekker og møbelsnekker i Frogn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Finsnekker og møbelsnekker i Frogn

RIAZ STRÅLENDE MALERARBEID

4.9 (48)

(snekkerarbeid) (murerarbeid) (malerarbeid)

Juli 2022

23,25 meter med profilerte taklister

"Vi pusser opp stuen i huset vårt, vi la karmlister og gulvlister selv, men taket var så skjevt og gammelt at vi ikke klarte å legge taklistene med god nok kvalitet selv. Vi la oppdraget ut på anbud og fikk tilbud fra Riaz samme kveld. Vi avtalte ti..."Se mer
E
Even
Drøbak
RIAZ STRÅLENDE MALERARBEID

MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

Møbelmontering, boliginnredning og lang erfaring i diverse byggearbeid. Vi har god kapasitet, og vi kan hjelpe deg på kort varsel. Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp til noe. Besøk gjerne vår nettside: www.mbhnorge.no for mer info. "Finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2022". "Nominert i Norges Hyggeligste Håndverker 2023".

Mars 2022

Montering av garderobeskap

"Bra kommunikasjon, effektiv, ryddig og bra resultat."
L
Lise Bjelland
Drøbak
MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

BYGGEBITEN AS

Motto: kvallitet fremfor kvantitet! Høy prisverdighet.Drivkraft: At kreativt utforme optimale løsninger gjeldene bruksfunksjonalitet og komplexiell stilrein design!Spesialitet: Plassbygging av hyller og komplekse sammensetninger av møbler og annen interiør med forskjellige funksjoner.

April 2021

Plasstilpasset garderobeskap på nygygget hytte

"Robert lagde en garderobeløsning i inngangspartiet på hytta vår. Det er både skråtak og over 4 meter høyt på det meste, så det var ingen enkel jobb. Han skisserte en løsning som ivaretar det funksjonelle, og i tillegg er et vakkert møbel. Alt ble byg..."Se mer
B
Bente Lønnquist
Drøbak
BYGGEBITEN AS

PRO-LUK AS

Vi har lang erfaring innen byggebransjen. Vi jobber raskt, og tilbyr gode priser. For oss er det veldig viktig at kunden er 100 prosent fornøyd med pris og arbeid. Men vårt viktigste mål er å levere kvalitet, kompetanse og god service, slik at våre kunder får et best mulig resultat av investeringen sin. Se referanser på noen av våre prosjekter.

Mai 2020

Slå i sammen to soverom til ett.

"Pro-luk AS er et firma som i høyeste grad lever opp til forventningene vi hadde om utførelsen av jobben. Dette er et meget profesjonelt firma som holdt alle avtaler som ble inngått innen tidsfristen til tross for at det kom tilleggsarbeid under perio..."Se mer
J
Jørn Ove
Drøbak
PRO-LUK AS

VAKTMESTER BUE AS

Driver firma for meg selv og har over 20 års erfaring som tømrer. Tilbyr nå også vaktmestertjenester siden jeg bor like ved større hytteområde ( Mylla ) Har tidligere satt opp mange Horten hus og Follo hus. Tar på meg både store og små oppdrag.

Mars 2020

Listing av rom + foring rundt bærebjelke

"Veldig bra gjennomføring"
T
Terje
DRØBAK
VAKTMESTER BUE AS

MARIS BYGG

5.0 (2)

Nov. 2019

Snekring

"Veldig fornøyd med utført jobb. Effektiv, ryddig og pålitelig. Kan anbefale Maris Bygg. Susan Armstad"
S
Susan
Drøbak

Holmen Møbeltapetsering Cathrine Lorsa Ringvold

Innehaver har vært i faget siden 1999, og har svennebrev og mesterbrev innen møbeltapetsering. Jeg har verksted i Peishuset på Vækerø, med stor gratis parkeringsplass rett utenfor huset.Jeg kan tilby:Tradisjonell stopping av møblerOmtrekkingLøse trekk Hodegjerder som lages etter kundens mål og spesifikasjonerSøm av alle typer puter og madrasser, også puter til hagemøbler og båterInnmat til puter i dun eller skumplastEnkle restaureringsarbeider som reprasjon av løse ben og armlenerJeg lager puffe...

Se mer
Juni 2017

Omtrekking av to lenestoler

"Vi var veldig fornøyd med jobben som ble gjort; omtrekking av to lenestoler og en puff. Det ble gjort veldig pent og til avtalt tid og pris. Stolene ble veldig fine, helt som nye."
M
Marit
Drøbak
Siste registrerte jobber

Trekke om 2 Gripsholm stoler

1447DRØBAK

2 Gripsholm stoler i eik med armlener ønsket trukket om i brunt lær.

Montere sofa og seng fra ikea

1446DRØBAK

Montere en sofa (pärup 3seter med sjeselong) og en seng (brämnes). Begge fra ikea. Begge er bært inn på rommene de skal være. Ta med alt av papp.

Montering av soffa og seng

1446DRØBAK

Ikea møbel montering 1 stk Pärup soffa 1 stk Brämmnäs säng Papp og søppel må tas med

Pusse/slipe kjøkkenbord. Heltre.

1449DRØBAK

Sølt noe vaskemiddel over bordet som ikke ble oppdaget før det hadde gått flere timer. Resultat ble et ødelagt bord. Trenger hjelp å få det fikset ordentlig.

Bytte lister

1446DRØBAK

Fjerne lister på 6 rom. Kjøpe og legge nye hvite lister på alle rom. Rommene er helt tomme. Listene må fjernes raskt. Sette på nye når maler og gulvsliper er klare, om ca 2 uker.

Renovering/oppgradering av antikke kjøpmansdisker

1448DRØBAK

Har 2 antikke kjøpmansdisker som trenger å restaureres/oppgraderes så de blir fine og brukervennlige.