Finsnekker og møbelsnekker i Moss

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finsnekker og møbelsnekker i Moss

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Finsnekker- og møbelsnekker-jobber i Moss

Bygge skap fra Kvikk i enebolig

1597MOSS

Har kjøpt skap for ny enebolig i Moss som vi trenger fagfolk for å montere. Soverommet hvor skapet skal monteres i har to jernstolper som gjør at man må kappe material for å tilpasse skapet slik at det passer inn. Dette er arbeid som vi føler at folk med bedre kunnskap og erfaring kan hjelpe oss med. Arbeid blir da å kappe material og tilpasse slik at skap passer inntil stolper. -Montere skapene

Listing av soverom og gang

1529MOSS

Jeg har et soverom som jeg trenger listet i eik langs gulvet, rundt et vindu og en dør. Dette rommet er på 8kvm. Så er det en gang utenfor soverommet på 3 kvm hvor jeg ønsker gulvlistene i hvit byttet ut med eik.

Tilpasse lister / planker

1530MOSS

Hei, etter en innebygd oppvaskmaskin var byttet, er det noe jobb som gjenstår. Se bilder. Eksisterende planker må tilpasses noe og festes.

Snekring av sokkel til skap

1523MOSS

Trenger hjelp til å lage sokkel til tre Ikea skap som skal monteres sammen til en skjenk. Det må også monteres en topp-plate.

Treskjæring - dekketallerken

1524MOSS

Skulle gjerne hatt noen til å skjære/kappe opp tre til dekketallerken. De må ha en diameter på ca 30 cm (har kubber selv), og ha en dybde på mellom 1-2 cm.

Kan du/ laminering ?

1598MOSS

Hei😊 Vi har et sofabord som vi kunne tenke oss å få laminert. Er dette noe dere kan gjøre? Mvh. Annette O. Burghardt

Siste evalueringer
Skyvedører til garderobe

Hyggelig, nøyaktig. Synes det tok litt lang tid. Kanskje like mye vår feil, da vi ikke avtalte noen tidsramme på prosjektet.

Juni 2021
A

Anne om OLE WEGARD UTNE

Moss
Sette opp innredning på vaskerom

Veldig hyggelig fyr, fornøyd med utført jobb og fikk en veldig god pris på jobben. God kommunikasjon underveis. Anbefales og kommer til å bruke han igjen

Jan. 2021
T

Thomas om OLE WEGARD UTNE

Moss
Bygging av køyeseng og hyller

Vi hadde et godt sammarbeid med snekkeren og vi er fornøyd med jobben som ble gjort. Vi kan anbefale han videre til andre og vil bruke han igjen ved anledning.

Nov. 2020
V

Vilde om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Moss
Montering av møbler. Ikea og VidaXL

Meget ryddig og hyggelig som gjør godt arbeid. Vi skal bruke de igjen

Nov. 2020
A

Aslak om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Moss
Montering av Ikea

Her kunne jeg krysset av ved alle punktene. Arsa Montering yter svært god service og kommunikasjonen er tilstede hele veien. Arbeidet blir utført etter avtale av hyggelige montører som rydder pent etter seg og etterlater en fin finish. Prisen var også veldig hyggelig! Vi har brukt de nå to ganger, og jeg vil uten tvil benytte meg av de igjen dersom behovet kommer. Kan trygt anbefale dette firmaet.

April 2020
A

Azets Insight om ARSA MONTERING AS

Moss
Handy(wo)man

AMAZING!!! Han er svært hyggelig, pålitelig, enkel å kommunisere med, holder avtaler, effektiv, oppfinnsom, rett og slett et funn! Jeg er en relativt krevende arbeidsgiver, men han tar alt på strak arm og tar eget initiativ der det trengs. Bred erfaring med det meste, tror jeg. Hos meg har han gjort mye forskjellig; listing, kapping, bygget skap på mål, skiftet hengsler, saget til og montert opptrinn, og til uken skal han legge fliser. Et fantastisk multitalent!

Okt. 2019
T

Toril om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
Bygge søppelskur

Myhrers Bygg og Dak har bygget et nytt søppelskur for Vesthellinga Borettslag. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Servicen i ettertid hvor vi har hatt behov for små justeringer har også vært svært bra. Her har snekkern stilt opp raskt. Vi bruker gjerne Myhrers Bygg og Dak igjen her i borettslaget.

April 2019
R

Richard om Myhrers Bygg Og DAK - Tjenester

Moss
Spesialbygd bokhylle

Tok litt tid fra avtalesignering til jobben ble påbegynt, men da ble den fullført på 3 dager. Resultatet er ikke møbelsnekker finish, men ganske bra. Kom til avtalt tid på morgenen, ryddet etter seg og jeg er ganske fornøyd med resultatet.

Mars 2019
S

Solveig Kristine Alfheim om BORG BYGG OG TAKST AS

Moss
Legge list på gulv mellom kjøkken og gang/stue

Veldig hyggelig mann som var like profosjell som han var effektiv. Prisen var gunstig og jeg kan trygt anbefale han til andre! :)

Jan. 2019
A

Andre om TAMAS MAKAI

Moss
Liste kjøkkenvindu.

Veldig fornøyd med punktlighet ,pris og utførelse. Anbefales på det sterkeste

Nov. 2018
M

Marita om REIDAR KVIVESEN

Moss
Kitchen board

Kom til avtalt tid, utførte avtalt jobb til avtalt pris og jeg ble forbøyd med resultatet. Anbefales!

Sep. 2014
M

Monica om C&G BYGG AS

Moss
restaurering

Tok tidelig kontakt og kom på befaring iløpet av kort tid. Ga ett godt tilbud å utførte jobben bare ett par dager senere.

Feb. 2011
A

Anette om NORSK BYGGECOM

Moss