Finsnekker og møbelsnekker i Askøy

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Askøy.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finsnekker og møbelsnekker i Askøy

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Askøy.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Finsnekker- og møbelsnekker-jobber i Askøy

Flat terskel

5308KLEPPESTØ

Trenger en som kan skaffe/lage en flat terskel som selvfølgelig tåler vann/ behandlet treverk. Den må helst være i lys farge. Målene er: 9mm tykk, 145mm i bredde og 1500mm lang. Dette er en terskel som skal stå innendørs.

Pusse opp innredning i seilbåt

5302STRUSSHAMN

Jeg ønsker å pusse opp innredningen i min seilbåt etter vann- og fuktskade. Det bør lages ny himling, nytt bord, nye køyer, hyller, benker og tiljer, samt ny motorkasse. Rett person kan også lage nye benker og ny dørk i cockpit, samt legge ny anti-skli på dekk.

Spilebenker 4stk som skal stå ute.

5306ERDAL

Vi ønsker oss 4 stk spilebenker i dimensjonene L:140cm x H:48cm x B:60cm

Levegg med benk og blomsterkasse

5306ERDAL

Vi ønsker oss en levegg i spiler med dimensjonene L: 300cm x H: 180cm. Integrert i leveggen ønsker vi oss en benk med dimensjonene L: 150cm x H: 45cm x B:50cm samt en blomsterkasse i L-form med dimensjonene: L: 150cm x H: 45cm x B: 50cm (dimensjoner utstikk: L:110cm x H:45cm x B:50cm)

Pussing av trestammer

5306ERDAL

Vi i DD Magic Flowers ønsker tilbud på pussing av trestammer. Vi leverer ca 10 stk stammer, så kom med et tilbud på det. Vi produserer kunstige trær og blomster, der våre stammer for våre trær er ekte, mens blomstene er kunstige. Til nå har vi selv fjernet barken, pusset og beiset stammen selv. Derimot øker produksjonen og siden vi selv ikke har alt av utstyr ei heller plassen til å utføre arbeidet, ser vi etter noen som hjelpe oss med det. Du vil få stammer av forskjellige høyder, alt i fra 60 cm - 160 cm og som har forskjellige former og grener. Barken må fjernes og deretter pusses til vår standard. Jeg selv har pusset med trekantsliper med sandpapir korn 180, for ønsket kvalitet. Hvilke utstyr du bruker er helt opptil deg og hvordan du gjør det, velger du selv. Vi forventer heller ikke leveranse dagen etter, så om det taes bit for bit ila en uke, helt greit. Send gjerne en melding her om du er interessert, enten tilbud eller vi kan møtes for å diskutere mer. Se gjerne vår FB side DD Magic Flowers for å få en ide av hvordan våre tre stammer ser ut. Hilsen DD Magic Flowers

Tette trappetrinn og innredning under trapp.

5310HAUGLANDSHELLA

Vi ønsker å tette trinnene i trappen vår,samt lage en super lur og komplett garderobe løsning under. Helst skal det være til hverdagsklær til et barn. Men om best mulig,garderobe til jakker som ikke er i sesong,turtøy mm. Ønsker helst skuffe løsning mtp optimalisere plassen.

Siste evalueringer
Avslutning av prosjekt (mdf plating + listing) + bygging av hems

Veldig bra utført arbeid. Det ble raskt satt i gang, kommunikasjonen underveis var bra. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra. Løsningen som ble foreslått og utført ble vi veldig fornøyd med. Kan absolutt anbefales.

Nov. 2020
T

Thomas om AARSTAD MALING, TAPET OG GULVBELEGG NATALIYA LEONIDIVNA HONYSHNYUK

Florvåg
Demontering og montering av baderomsmøbel

Meget fornøyd med arbeidet som ble gjort, til en rettferdig fornuft pris. Terningkast 6

Juli 2020
P

Paul Bjarte om ARNA VANN VARME OG SANITÆR AS

Vøyenenga
Listverk, haster

Med ett forbehold: vi har ikke mottatt faktura enda. Jobben ble utført kjapt og effektivt, og helt etter ønske. Resultatet er vi meget godt fornøyd med! Hyggelig tømrer som utførte jobben, og han sto på uten pauser til han var ferdig. Tipp topp og anbefales!

Aug. 2018
I

Inge om JOHNNY NILSEN VEDLIKEHOLD OG UTLEIE

Bergen
Bytte vinduer enebolig.

Vi er strålende fornøyd med Bergen Vindu Import. Kom raskt på befaring, og fikk raskt pris. Vi hadde flere på befaring, men BVI gav helt klart det beste inntrykket, så valget ble enkelt. Arbeidet som er utført er strøkent. Vi kommer til å bruke dem igjen!

Nov. 2015
M

Martin Thune om BERGEN VINDU IMPORT AS

Follese
tapetsering, maling gulvlegging haster!

Fikk en god og oversiktelig anbud, med fast pris. Og prisen ble som avtalt. Det at de møtte opp på kort varsel i seg selv på en så liten jobb er positivt Arbeideren møtte opp til de tider som var avtalt, og gav beskjed om det ble evt endringer grunnet vinterføre. Arbeideren var nøyaktig og tok seg god tid. alt i alt er jeg fornøyd.

Jan. 2012
T

Tom om BYGGUTVIKLING DRIFT AS

Kleppestø