Finsnekker og møbelsnekker i Sandnes

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Sandnes.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finsnekker og møbelsnekker i Sandnes

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere i Sandnes.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Finsnekker- og møbelsnekker-jobber i Sandnes

Work desk with sliding tray for music keyboard

4328SANDNES

I need the help of a carpenter to make a work desk with a sliding tray underneath for a music keyboard. I would like the desk to be 120 cm long and the sliding tray to be able to support a music keyboard that is 100 cm long. The depth of a desk should be minimum 60 cm. I would prefer a clean and simple design and I have some pictures that can better describe the job. NB: The desk does not have to be height adjustable (as shown in the attached picture).

Sliping av stort bord

4319SANDNES

Stort spisestuebord a to eikeplater. Totalt 130 bredt og 280 langt, 4cm tykt heltre. Platene veier ca 100kg stk. Vi ønsker hjelp til å få dem slipt pent og behandlet med lyspigmentert olje etter avtale som gir en vannavstøtende overflate.

Omtrekking av 2 sofaer

4307SANDNES

2 stk 3 seter sofaer trenger omtrekking. Helt kvadratiske i formen. 3 puter, fast rygg. L=205 cm. Dybde 83 cm. Høyde 72 cm. Microfiber / Alcantara stoff.

Teak sjenk som trenger restaurering

4307SANDNES

Hei til deg som leser🙂 Jeg har en, hva jeg er ganske sikker på er en teak sjenk, som trenger en liten oppfriskning/restaurering. Den er kjøpt i 1962, og er arvegods fra mine besteforeldre. Den har en vannskade som har ført til flassing på høyre side på toppen, så nedpussing og ny lakk/olje av hele skjenken for å få den lik over hele. Den trenger nye låser(til to dører og en til glassdøra i midten). Nye handtak til skuffene, er kun en av skuffene som har begge håndtakene. Om mulig; fjerne det elektriske, tenker det går fint om jeg ikke har lys i skapet(glassdøra).

Flette og lime stoler

4308SANDNES

Trenger hjelp til å lim og flette på nytt 6 jærstoler fra Slåke.

Kjøkkenfronter - Eik (finer) - 8 skap, 2 dekkside

4307SANDNES

Vi ønsker å lage kjøkkenfronter til 8 skap fra Ikea og 2 dekksider. Det er underskap for en kjøkkenøy. I forhold til materiale er vi åpne for at vi enten kjøper selv, eller at dere leverer eikefiner. Legger ved et bilde til inspirasjon på hva vi ser for oss. Takk

Siste evalueringer
Spilevegg

Superfornøyd 👌 Effektiv, kvalitet og god kommunikasjon Anbefales !!

Juni 2022
A

Anja B om KLINGSHEIM HOGST OG HAGE AS

Sandnes
Skifte gulv

Veldig fornøyd

Juni 2022
T

Torbjørn om PARKETTSPESIALISTEN Ben Eirik Motland

Sandnes
* Fortsatt ledig: Hjelp med kontor

Rask og profesjonell utføring. Veldig fornøyd!

Okt. 2021
K

Karen-Maria om BYRK TREDESIGN - IVAR BYRKJEDAL

Sandnes
Listing av stue/oppholdsrom (ca.55m2)

Jarek gjor en flott jobb med listingen i 1.etg. Presist og nøyaktig arbeid som jeg trygt kan anbefale.

Aug. 2021
K

Kent Inge om POL BYGG AS

Sandnes
Renovering av leilighet på 60kvm

Brukte Pol Bygg til totalrenovering av en leilighet hvor jeg byttet lokasjon på kjøkken og satt opp nye vegger, de jobber hurtig og presist. Alltid gode innspilling til løsninger på utfordringer som oppsto underveis (forsinkelse i levering av kjøkken osv). Jeg vil absolutt anbefale Pol Bygg videre

Juli 2021
A

Amalie om POL BYGG AS

Stavanger
Elfa skyvedørsgarderobe

Full score på alt Rask kontakt, ingen ventetid, pålitelig og effektivt arbeid. God kommunikasjon, og råd for vedlikehold evt endringer. Svært ryddig, kunne ikke se at en stor jobb var gjort etterpå. God pris, absolutt verdt det!

Mars 2021
T

Therese om POL BYGG AS

Sandnes
Listing av vegger, tak, dører og vinduer i 50m2 stue/kjøkken

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Ryddig og nøyaktig. Tok seg tid til å fuge sprekker og tette alle spikerhull, resultatet ble strøkent. Tok en liten ekstra sparklejobb på strak arm som også ble bra. Jeg bruker gjerne Rav byggeservice igjen.

Des. 2020
R

Ronny om RAV BYGGESERVICE AS

Sandnes
Bygge bardisk i "L" format + barbord + diverse små finishing

Vedig greie folk, flink i det de gjør, god kommunikasjon under hele byggeprosessen. Setter veldig pris på at de er veldig lett å snakke med i forhold til justeringer og endringer underveis. Gode på å finne løsninger til detaljnivå. Kommer definitivt til å velge de igjen til neste prosjekt.

Nov. 2020
J

Jake Lawrence om Parvev Services

Sandnes
Gulvlister og dørlister

Dyktig snekker som jeg trygt kan anbefale. Effektiv og imøtekommende. Jeg fikk hjelp til flere ting utenom listing av gulv og gamle dører, alt ble godt utført og til en grei pris.

Juli 2020
E

Elin om BG KURAS

Sandnes
Stedsbygd utesofa

Aleks er meget dyktig! Flott kvalitet på alt han lager. Effektiv. Ryddig. Pålitelig. Kommer til p bruke han igjen neste gang og anbefaler han på det sterkeste.

Mai 2020
M

Melissa om ALEKS NORGE AS

Sandnes
Lister, tak og gulv

Hyggelig mann, effektiv og rask. Vil bruke dem igjen og har anbefaler dem til alle jeg kjenner.

Okt. 2019
K

Kjerstin om ROGALANDS REHABILITERING

Sandnes
Legge gulv og liste i stue og soverom

Jobbet raskt og effektivt. Resultatet ble bra. Må trekke en 1 stjerne for dårlig kommunikasjon. Måtte betale ekstra for at han måtte bære korkvinylen opp trappen, noe han unnlot å kommunisere på forhånd eller underveis de 2 dagene han var her. Hadde han bare gitt beskjed så skulle vi båret den opp på forhånd eller mens han la gulvet.

Aug. 2019
J

Jan Ivar om TMS PARKETTLEGGER TOMASZ SKALSKI

Sandnes