Finsnekker og møbelsnekker på Stange

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere på Stange.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finsnekker og møbelsnekker på Stange

Har du lyst på et plassbygd møbel, trenger hjelp til å restaurere noe gammelt eller bygge noe nytt? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra dyktige finsnekkere og møbelsnekkere på Stange.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Finsnekker- og møbelsnekker-jobber på Stange

Lage TV-vegg og male stue

2312OTTESTAD

Ønsker å bygge inn TV-en på veggen som er avbildet. Nederst skal tre skap settes inn og ellers skal det bygges hyller rundt TV-en. Se bilder for inspirasjon. Ønsker også å male over den blå fargen på 4 vegger. Skapene og hyllene skal males i samme farge som resten av stua.

Montere IKEA garderobe og kjøkkenøy

2312OTTESTAD

Hei! Vi skal kjøpe IKEA PAX garderobe og kjøkkenøy og trenger hjelp til å montere. Info: - PAX garderoben er 147 x 236 cm (to stammer, 3 dører). Begge stammene har hylle i toppen og henge-seksjon. Den ene stammen har fire trådskuffer. Den skal stå i gangen. - Kjøkkenøya er 120 cm (to seksjoner og tilpasset benkeplate med overheng). Det er ikke komfyr eller vask i kjøkkenøya. Vi ønsker montering første halvdel i februar. Vi vil gjerne høre fra deg om dette kan være interessant.

Bygge benk med ramme, fire ben og stofftrekk

2312OTTESTAD

Søker etter en møbelsnekker til å bygge en sittebenk (til innendørs bruk) med en ramme på fire ben og med stofftrukket sittepute, som vist i vedlagt eksempelbilde. Benken som skal bygges skal ikke ha rygg, som den på bildet, men ellers kan den være i samme stil. Vi skaffer trekk (tekstil) til sitteputen, som skal være festet til rammen. Benkens dimensjoner skal være bredde 100 cm, høyde 45 cm og dybde 40 cm. Høyden fordeler seg med ca 15 cm på sitteputen og 30 cm på bena. Ta gjerne kontakt om flere opplysninger er nødvendige.

Bygge konsollbord i eik eller eikefinér

2312OTTESTAD

Søker etter en møbelsnekker som kan lage et konsollbord i eik eller eike-finér som vist på bildet i jobb-beskrivelsen. Bordet skal ha én skuff som går over hele bredden under bordplaten. Denne skuffen kan være ca 14 cm høy med demper på skinnene. Rammen til bordet skal ha en bredde på 6 cm, og det trenger ikke å være en bakplate, som det er vist på eksempel-bildet. Bordets dimensjoner skal være: høyde 70 cm, bredde 90 cm og dybde 40 cm. Det skal lakkeres eller spray-beises i en sort mocca farge. Ta gjerne kontakt om flere opplysninger er nødvendige.

Entreoppbevaring

2312OTTESTAD

Hei! Ønsker garderobeløsning til entre

Fikse lister og dørkarmer i gang.

2335STANGE

Jeg trenger hjelp med listing og dørkarmer rundt i gangen min. Etter å ha hatt en valp som dessverre tygde på alt fra lister til dørkarmer i gangen når han var liten, så disse må byttes. Høyden på gulvet har blitt høynet da det er satt inn fliser med varmekabler i ettertid. Derav må listene kuttes midt på for å passe høyden på listene i resten av leiligheta. Jeg har allerede overgangs listen fra fliser i gangen til laminaten i leiligheta. Jobben i korte trekk: - lister rundt hele gangen og dører. - Nye dørkarmer til ytterdør og dør til kontoret (vises ikke på bilde, men er på venstre side. Samme type dør som til badet som er vist).

Siste evalueringer
Legge listverk på to soverom

Tømrer Stenvåg og hans medarbeidere utførte ypperlig arbeid! Anbefales :-)

Okt. 2019
M

Marit om TØMRER STENVÅG

Stange
Skjære hull til platetopp

Oppdraget bestod i å sage og tilpasse hull i benkeplate til platetopp. Veldig fornøyd med utførelsen og resultatet. Fikk raskt svar og gjorde en avtale. Tydelig kommunikasjon i mail og på telefon. Møtte opp presis og utførte jobben svært nøyaktig. Tok også på seg en ekstraoppgave mens han var her: montering av en front på en integrert oppvaskmaskin, også dette pent utført. Løsningsorientert og sympatisk fyr som tok en hyggelig pris. Anbefales!

April 2014
F

Fride om WERME BYGG- OG SKOGTJENESTER

Ottestad