Riving av bygg i Bergen

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Bergen med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Bergen

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Bergen med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Bergen

Rive lecamur og portstolper

5243FANA

Ønsker å få revet en lecamur som er festet til garasje men med betong. Fjerne muren i tillegg til skånsomt fjerne betongrester fra garasje. Muren er bygget på et fundament av betong. Dette fundamentet skal stå igjen når muren er revet. Muren er til sammen 10-11 meter lang. Fjerne 2 portstolper: Den ene portstolpen er festet til muren. Den andre er frittstående. Ønsker pris både med og uten bortkjøring av avfall, da dette er noe jeg vil vurdere å gjøre selv.

Riving av stue og kjøkken

5034BERGEN

Trenger flere hender når jeg skal rive stue og kjøkken. Alt skal pakkes i bigbags og hentes med lastebil. Vi skal rive tak, veg og gulv. Dette skal skje 15,16og 18 Mai. Jeg trenger en timespris Dette er i Bergen sentrum

Rive eksisterende garasje, bygge ny garasje

5113TERTNES

Ønsker et totaltilbud på riving av garasje, grunnarbeid, tegning, søking og bygging av ny garasje med 3 porter etter dagens standard. Ønsker uforpliktende tilbud fra flere.

Fjerning av rabbitzpuss med netting og siv

5231PARADIS

Jeg har en garasje hvor innvendige vegger og tak er pusset med rabbitz puss. Dette har jeg lenge ønsket å få vekk da jeg da vil få bedre kontroll på trekonstruksjonenes tilstand. Gulvarealet på garasjen er 2,6x 4,5 meter. Deler av veggene er tidligere skiftet ut til tegl og leca. Det som står igjen av vegger er deler av sideveggene på hhv 3,9 og 2,3 meter. Her tar vi vekk rappingen. Skinnene for vippeporten skal stå igjen så over og under skinnen må vi være litt forsiktig. Takhøyde ca 2,6 meter. Tidspunkt må avtales da garasjen må tømmes. Prise skal være komplett fjerning av puss netting og siv samt vekktransport og kosting.

Riving av innvendig bod

5097BERGEN

Jeg ønsker å få fjernet innvendig bod i leiligheten min. Boden er på ca 4 kvadrat. Det er systemhimling inne i boden. Her må det gipses samt legge inn parkett som er lik den som er i stur.

Riving av bod på 6m2

5232PARADIS

Riving av bod 6m2 Fjern en trestamme Kjør vekk alt boss etterpå

Siste evalueringer
Demontere gammel oljefyr

Jobben ble utført som avtalt. God kommunikasjon gjorde det lett å samarbeide.

Feb. 2023
H

Hans om TORGEIR ØVSTHUS

Bergen
Riving av vegg mot kjøkken

Skulle benytte disse til riving av en vegg. Men da vi fant rør i veggen før Vestland byggservice var begynt fikk vi endret jobbet til å flytte 2 ventilasjonsrør. og bygge nye takkasser. Det var ikke noe problem, de var veldig fleksibel på dette og sammen fant vi en løsning som vi er ble veldig fornøyd med. De har gjort pent arbeid, i begge etasjer de jobbet der rørene kom etter flytting. I tillegg skiftet de et vindu raskt og effektivt. Det også pent utført. Alt i alt veldig fornøyd med arbeidet deres. Grei pris, og lett å få tak i både kveld og dag. Trekker litt for rot under arbeidet, da de holdt på over flere dager og de ikke ryddet nok etter seg, etter hvordan jeg selv ville hatt det.

Jan. 2023
D

Dag Christian om Vestland Byggservice AS

Nyborg
Rive treplatting og legge ny med betongheller. Fjerne trappetrinn av jernbanesviller og erstatte med trinn av betongstein.

Riving av treplatting. Steinlegging. Bygging av trapp. Bønes Mur AS utførte jobben raskt og pent. Kan anbefales!

Des. 2022
J

John om BØNES MUR AS

Loddefjord
Rive gammel isolasjon og isolere på nytt

Kom til avtalt tid og utførte jobben iht plan

Nov. 2022
T

Thure om BERGEN TØMRER OG SNEKKER SERVICE AS

Kalandseidet
Rive to frittstående boder og bygge terrassetak ca 32kvm. i tilknytning til bolig

Ryddig og pålitelig bedrift. Hyggelige ansatte og god kommunikasjon gjennom prosjektet. Dette er et firma som kan anbefales!

Okt. 2022
K

Karoline om ASW BYGG AS

Loddefjord
Rive kjøkken vegg, ta lister ned, legge gulv, tapetesere

Kvaliteten av jobben, prisen vi betalte, kjempegod kommunikasjon og råd var kjempebra, ryddighet på vei var alle inkludert. Vi syntes arbeidere var effektiv og vennlig hele tiden. Med glede vi anbefaler DD Bygg og Innredning til alle

Juli 2022
W

Wenche om DD Bygg & Innredning

Rive gulv, to kjøkken og litt ikke bærende vegger i 130 kvm leilighet i enebolig

Sporty folk, glimt i øyet! Litt misforståelser over SMS som ordnet seg ved å ta ting på telefon

Juli 2022
K

Karsten om LYNGHAUG SERVICE AS

Nesttun
Riving av betongpåstøp

Flinke karer. De skulle rive et betonggulv og bære ut betongen. Ingen skader på rør o.l. i eksisterende gulv.

Mai 2022
T

Tore om STÅLTEK AS

Sandsli
Fikse fuktskade i vegg og karmer

Arbeidet ble gjennomført ordentlig, og kommunikasjonen var god hele veien. Resultatet ble tipp topp! Kan anbefales!

Mai 2022
R

Roy om ALAN-BYGG GOLISZEK

Nesttun
Riving av vegger, tak, og gulv i en leilighet på 100 kvm

Var god på kommunikasjon gjennom hele prosjektet. Tok nødvendige avklaringer underveis og leverte effektivt. Trivelige karer.

Mai 2022
A

Andreas om LYNGHAUG SERVICE AS

Bergen
* Fortsatt ledig: Fjerning av utebod

Veldig god kommunikasjon og arbeid fra start til slutt. Rev en utebod og fjernet denne veldig raskt. Hyggelige folk. Kan anbefales.

April 2022
C

Cathrine om BØNES MUR AS

Bergen
Riving av terrassetak

Kjempefornøyde med BRB Boligservice. God kommunikasjon, og de utførte arbeidet helt som avtalt til en grei pris. Vi bruker dem gjerne igjen ved en annen anledning!

Feb. 2022
E

Eli om BRB BOLIGSERVICE AS

Bergen