Riving av bygg - Løten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Riving og fjerning av gammelt uthus på ca 60-70 kvm

2345ÅDALSBRUK

60-70 kvm stort uthus ønskes revet og fjernet.

Riving av bygg/grunnarbeid

2340LØTEN

Det gamle fjøset skal rives. Ca 230m2. Skal bygges opp på nytt. Ønsker pris på riving, graving av vann/kloakk og pynting rundt bygget.

Riving

2340LØTEN

Riving av gammel falleferdig låve

Ny fasade inkl. riving, nye vinduer, ny isolasjon og panel.

2340LØTEN

Innhenter tilbud og priser for å rive utvendig kledning og vinduer, for så å isolere på nytt(20cm) og sette på ny panel og nye vinduer. Holder nå på å totalrenovere taket, og gesims blir bygd ut for å gjøre plass til mer isolering i veggene. Ønsker pakketilbud på følgende: 1) Riving av nåværende panel. 2) Rive/fjerne nåværende vinduer. 3) Isolere alle vegger 20cm (ca. 120kvm flate, må lektes ut) 4) Sette inn nye vinduer 8 stk. Montert i midten med utforing innvendig og utvendig. Ca. mål på vinduene er 140x120, 200x120, 160x50, 80x60, 80x115 3 stk, 130x110. 5) Sette inn skyvedør der hvor det i dag står et vindu på 220x120cm. 6) Legge ny liggende panel(ca. 120kvm flate) 7) Utforing(innvendig og utvendig), listing og alt fiks ferdig utvendig og innvendig. Ønsker at den som gjør arbeidet selv bestiller stillas, materialer, og styrer med alt som trengs. Søppelhåndtering trenger ikke være en del av tilbud, og avtales nærmere. Ta kontakt for befaring. Ønsker å få det gjort i løpet av denne sesongen. Ønsker totalpris på alt inkludert materialer, vinduer, m.m.

Rive hus og uthus

2340LØTEN

Ønsker å rive et hus og uthus. Ønsker pris på hele jobben INK opprydding. Eiendommen er plassert på løten

Tilbygg på hytte med baderom WC og avløp til tett tank

2340LØTEN

Interesseforespørsel/ prekvalifisering. Vi planlegger å bygge på vår hytte på Budor høsten 2014. Byggemelding er godkjent av kommunen. Det er bilveg og brukbar parkering ved hytta og det er innlagt strøm. Følgende oppgaver vil inngå: • Riving av eksisterende uthus (ca 20 m2) og bortkjøring av rivingsmateriale. • Oppsetting av ca 20 m2 tilbygg til eksisterende hytte, med torvtak. • Noen mindre innvendige byggearbeider på eksisterende hytte. • Rørlegger: Bygging av baderom med dusjkabinett, håndvask og WC. Vanncisterne (for ekstern manuell fylling), pumpe og varmtvannsbereder. • Elektrisk: Varmekabler i gulv. Lys og strøm i tilbygg. • Gravearbeider: WC til tett tank. Gråvann til innfiltreringsgrøft • Søknad om utslippstillatelse til Løten kommune. Vi vil sende ut detaljerte anbudsgrunnlag til de som har meldt sin interesse ca 1.mai. Det blir mulighet for anbudsbefaring ca 20.mai og anbudsfrist ca 5.juni. Byggingen skal gjennomføres i perioden 5.august – 30.november 2014. Jeg håper at deres firma er interessert i et slikt oppdrag og ber om bekreftelse på dette, sammen med eventuelle referanser innen 1.mars 2014.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud