Riving av bygg i Eidsvoll

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Eidsvoll med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Eidsvoll

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Eidsvoll med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Eidsvoll

Rive og bygge ny enebolig

2070RÅHOLT

Vi er på jakt etter bedrifter som kan tar ansvar på prosjekt ( GODKJENT FIRMA ) Huset består 105 kvm, ansvarlig firma skal rive huset skal oppusse kjellerleilighet, kjelleren skal ikke rives og skal bygges 3 etasjene fra kjeller og opp pver. Etasje 1 skal vare 110 ca, Etasje 2-3 skal vare litt større og det kan vi komme til litt seinere. Opp over 3 etasje skal vi ha tak terrass slik at man kan brukes i private. *Kjellerleilighet har egent inngang *1 etasje skal ha egent inngang og strøm måling * 2-3 etasje bli i et derfor har vi behov til firma som kan tar disse 1-tar alle søknader ( riving og bygge ny bolig ) 2- Elektrisk firma 3-rørleger 4-Arkitektur 5-andre henvendelse Ønsker vi et firma som har Norsk kunnskap i bygg regler og lover Norsk kvalitet Norsk erfaring Følge Norsk arbeids loven ( KUN FOR SERIØST BEDRIFTER MED GOD REFRANSE ) Ved mer info ta kontakt med meg gjennom mittanbud.

Komplett ombygging av enebolig fra 1957

2080EIDSVOLL

Komplett ombygging av enebolig fra 1957. Tiltaket innebærer endring av takretning, påbygg på 23 kvm, rive 2 etg og bygge nytt, grave kjeller og etablere ny kjeller inngang, drenere hus, bytte all EL og RØR. Entreprenør kan delta i oppsjon for oppføring av et nytt enebolig etter tomt fordeling

Grunnarbeid for husbygging

2080EIDSVOLL

Vi skal rive vårt eksisterende hus og føre opp et nytt hus gjennom Älvsbyhus. Trenger derfor en grunnentreprenør med ansvarsrett for prosjektering av grunnarbeider. Ønsker et uforpliktende pristilbud på riving av eksisterende hus og grunnarbeid for nytt hus.

Rive bad

2074EIDSVOLL VERK

Ønsker hjelp til å rive et bad på ca8m2. Det skal rives helt inn til stenderverk og støp på gulv skal bort. Søppel skal også fjernes.

Bygge ny garasje på enebolig

2072DAL

Huset vårt har en integrert garasje med ca. størrelse 7m x 3m. Takkhøyde er ca. 190, men gulvet skråner noe nedover. Gulv, vegger og tak er av betong. Taket på garasjen fungerer som terrasse. Vi ønsker en ny garasje som er dobbelt så stor, altså i underkant av 50m2. I tillegg til en høyere takhøyde. Vi tenker at prosjektet består av følgende faser: 1. Innhente nødvendige byggetillatelser 2. Rive nåværende garasje. 3. Grave ut terrenget 4. Støpe nytt gulv 5. Støpe vegger 6. Legge nytt tak, som og fungerer som terrasse. 7. Diverse som f.eks dokumentasjon, elektro, garasjeport, drenering etc. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med en entreprenør som kan bistå med alle disse punktene. Ta kontakt, så tar vi en prat :) Se vedlagte bilder

Garasje og carport ønskes bygd

2074EIDSVOLL VERK

Vi ønsker tilbud på bygging av garasje og carport. Størrelse på garasje ca 48 kvm. Carport mellom hus og garasje Trenger hjelp til grunnarbeid, støping og pigging av eksisterende støpt flate Ønsker også tilbud på riving av gammel garasje

Siste evalueringer
Riving av uthus

Flinke og arbeidsomme folk, hyggelige og høflige, men de hadde dessverre ikke helt oversikten over sin egen tid. Oppmøte og ferdigstillelse ble flere ganger forespeilet, men så brutt uten nærmere forklaring.

Aug. 2014
Ø

Øyvind om Tømrer

Eidsvoll
Fjerning av garasjeport og diverse ting.

over alle forventinger. Raske menn, veldig dyktige for god pris.

April 2011
L

Lilja om GÜLENC EMRE TRANSPORT AS

Råholt
Fjerning av carport - Ønsker tilbud, ikke timepris.

Fantastisk arbeid de utførte for meg, lav pris, høflige og kjekke arbeidere som jobbet dobbelt så fort en det jeg har sett som vanlig her i Norge. Jeg føler meg veldig heldig at jeg fant dette firma på mitt anbud. Kommer til å bruke de igjen, det er helt klart. Anbefaler de på mitt varmeste. Hilsen fra Lilja

April 2011
L

Lilja om GÜLENC EMRE TRANSPORT AS

Råholt