Riving av bygg i Larvik

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Larvik med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Larvik

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Larvik med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Larvik

Rive pipe og rive bad (samt pigge opp gulv), samt bortkjøring av avfall til gjenvinningsanlegg

3260LARVIK

1. Badet er ca. 7 kvm og består av fliser på gulv og vegger. Servant med skap og badekar (som er koblet fra). Pipen som skal rives er i god stand og ser ut til å bestå av mur. Den skal rives mellom 3. (øverste etasje) og 2. etasje. Den skal beholdes i 1. etasje. Arbeidsomfang: demontering, fjerning av fliser, pigging, riving av pipe, og andre rivearbeider. Avfall skal sorteres og kjøres bort til gjenvinningsanlegg. 2. Sortere og kjøre bort øvrig avfall som er i og utenfor huset til gjennvinningsanlegg. Tidsplan: Ønsket startdato og varighet er så fort som mulig. Pris: Ønsker tilbud på fastpris på nr. 1 og spesifisert timetilbud på nr. 2. (Vi dekker evt. kostnader som kommer på gjenvinningsanlegg pga. restavfall)

Riving hus

3260LARVIK

Et helt hus skal rives. Det er et trehus, ca 100kvm.

Riving garasje 25kvm

3261LARVIK

Riving garasje cc25 kvm

Riving av hus og garasje, samt grunnarbeid nytt hus og garasje.

3295HELGEROA

Ønsker pris på riving av hus og garasje, Barkevikveien i Helgeroa. I tillegg til grunnarbeid nytt Alvsbyhus, husmodell Henrik, 1,5 etasje, grunnflate 150 kvm, og garasje, grunnflate 100 kvm. Gammelt hus, ca 90 kvm grunnflate, 1,5 etasje med kjeller. Garasje, ca 35 kvm grunnflate, uisolert. Byggeår ca 1955. Ønsker vann/avløp og strøm trukket til garasje i forbindelse med grunnarbeider sammen med grunnarbeider hus, selv om garasje bygges i ettertid. Link til Alvsbyhus https://www.alvsbyhus.no/vare-hus/1.5-etasjes-hus/henrik/ Link Google Link kommunekart https://www.kommunekart.com/?urlid=ed34f4cc-99dd-4167-8928-91aa36c2affa Dokument fra Alvsbyhus til grunnarbeidsentreprenør ligger vedlagt. Mine hjemmelagde skisser fra slik det vil se ut ligger også vedlagt NB !!! HASTER

Riving

3296NEVLUNGHAVN

Rive 60m2 hytte Enkelt bygd hytte fra 1960 ønskes revet Ca 50 meter flatt og bære/trille til konteiner plass Gress sti som passer for Atv eventuelt

Oppussing av gang/entre med trapp

3267LARVIK

Trenger en oppussing av gangen nede og fortsettelse fra vegg i loftstue. Vegger skal rives og det som må fikses av gammelt reisverk og isolasjon må fikses. Vegger kles med samme veggpanel som i loftstue. Tak nederst i gangen rives og kles med samme takpanel som resten av gang. Elektrisk: ønsker skjult elektrisk anlegg med 4 innfelte spotter i tak nede. Trapp: Hvis budsjett tillater det så trenger trapp en rehabilitering og rekkverk(evnt ny trapp avhengig av kostnad) Gulv: Trenger også gulv med varmekabler/varmematte og laminat/fliser. Men dette må jeg evnt ta senere pga budsjett. Ønsker en håndverker som tar seg av alt, inkl elektrisk.

Siste evalueringer
Riving av indre rom i enebolig

* Larsen Oppussing må være den mest effektive og arbeidsomme enkeltmannsforetak som finnes i Norge. * Kom til avtalt tid -God kommunikasjon- Pålitelig og effektiv -Ryddighet- Helt fornuftig og akseptabel pris. * Anbefaler Larsen Oppussing på varmeste.

Feb. 2022
E

EINAR om Larsen Oppussing

Larvik
Rive garasje

Riving av eldre garasje og planering til ny. Pålitelig og hyggelig kommunikasjon. Jobben ble profesjonelt utført, til avtalt pris. Anbefales!

Sep. 2021
B

Bjørg Cecilie om OHNSTAD AS

Larvik
Riving og bortkjøring av garasje

Proffbygg tømte, demonterte og kjørte bort en gammel garasje. Temur kom med det beste tilbudet og gjorde jobben veldig fort og greit. Veldig hyggelig og flinke folk! Kan trygt anbefale proffbygg videre til andre.

Mai 2013
E

Erland om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik