Riving av bygg i Tønsberg

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Tønsberg med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Tønsberg

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Tønsberg med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Tønsberg

Rive og rydde opp etter vedskjul i hage

3154TOLVSRØD

Et vedskjul på ca 20 m2 raste sammen under de store snømengdene i vinter. Vi trenger hjelp til å rive det som står igjen og kjøre bort restene. Bygget hadde verken innlagt vann eller elektrisitet.

Riving, rydding og bortkjøring av uthus/bod

3152TOLVSRØD

Arbeidet Oppstart snarest --> Rive og fjerne helt uthus. Uthuset (boden) er ryddet tom for andre gjenstander. Noe plank ligger igjen. Alt materiell, rester og søppel kjøres bort og kastes. Stor og løs stein/grunnmur kastes også. Foreslår en av disse to avfallsstasjonene for å kaste materiell: - Tønsberg: Norsk Gjenvinning AS. Adresse: Taranrødveien 85, 3171 Sem - Horten: Skoppum gjenvinningsstasjon. Adresse: Adalsveien 22, 3185 Skoppum Arbeidstedet Uthuset ligger i liten skråning. Har svært enkel adkomst for stor og liten bil/henger. Se adressen på Google Maps: https://maps.app.goo.gl/mrnWqEZT83VFpFzV9 Pris Kun forhåndsavtalt pris. Inkluder alle kostnader i ditt tilbud (transport, kost, losji, avfall, timepris, personell, drivstoff mva) i ditt pristilbud. Så rimelig som mulig. Vennligst kun seriøse tilbud.

Riving av bolig

3126TØNSBERG

Rive bolig på tomt i Tønsberg Bolig masse 500 kwm

Rive ned kjøkken og ta det med seg

3125TØNSBERG

Ønsker og få revet ned et kjøkken samt ta ut gammelt kjøleskap og intergrert ovn pluss alt innemat

Fjerne parafintank

3154TOLVSRØD

Fjerne en parafintank som er sanert/tømt og koblet fra. Ut fra kjeller samt rive lettvegger og hyller i kjeller.

Riving av anneks

3172VEAR

Ønsker prisgunstig tilbud på riving og fjerning av anneks på 15 kvm. Skal utføres på forsvarlig og sikker måte. Mye av bygget / materialene kan gjenbrukes. Ca 20 meter til vei.

Siste evalueringer
Utbedring av gammelt stuegulv og fore ut yttervegg

Godt utført arbeid. Oppstart og ferdig som planlagt.

Juni 2021
V

Vegard om LARSENS BYGGSERVICE AS

Oslo
Riving innvendig innredning.

Bra folk , holder avtaler og jobber effektivt

Aug. 2019
K

Kristian om MIDGARD MUR AS

Tønsberg
Riving av lekestue og fjerning av materialer

Godt fornøyde med denne jobben som ble utført! Anbefales!

Juni 2019
O

Ole Kenneth om STUKSRUD SERVICE

Tønsberg